ny_peugeot_2008_header

Åbent Hus

Kom til åbent hus på Peugeot og Opel

ny_e-klasse_st_bund

Ny Mercedes-Benz E-Klasse

Oplev den
hos P. Christensen

e3008_nyhed_hero

Ny Peugeot e-3008

Op til 700 km. rækkevidde

mercedes-benz_edition_hero

Mercedes AMG Editions
til kampagnepriser

Ny Jeep Avenger

Jeep

Prøv den nye Avenger
Hos P. Christensen

Vælg mærke

Mercedes-Benz logo
Peugeot logo
Citroën logo
Fiat logo
Jeep logo
Alfa Romeo logo
BOOK TID PÅ VÆRKSTED

Autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Jeep, Fiat, Alfa Romeo & Honda

HER FINDER DU P. CHRISTENSEN

Find nærmeste
afdeling

Min garage

Hos P. Christensen har vi altid et stort udvalg af nyere brugte biler.

FAQ

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Ja, vi vil med glæde hjælpe dig af med din gamle bil, så du nemt og hurtigt kan nyde din nye bil. Selve beregningen afhænger af hvilken bil, ny/brugt og hvilken finansieringsaftale, du er på udkig efter.

Når du vælger at leje en bil, er det ofte til et kortvarigt behov – f.eks. 1 dag, 1 uge eller 1 måned. Her betaler du én samlet pris (eller dagspris) hvor både grøn ejerafgift og forsikring er inkluderet.

Hvis du har brug for en bil i længere tid, så har du mulighed for at korttidslease i 4-12 måneder. Her betaler du én månedlig ydelse, hvor grøn ejerafgift, forsikring og service er inkluderet i prisen. Der er ingen udbetaling – men du skal betale et depositum, som du får tilbage, når du afleverer bilen (med mindre den har betydelige skader).

Ved privatleasing vil der som regel være en udbetaling og en lavere månedlig ydelse – til gengæld skal du selv sørge for grøn ejerafgift, forsikring og service. Privatleasing-kontrakterne er længere end korttidsleasing – her kan du lease helt op til 3 år.  

Det er tre forskellige måder at tilegne sig en bil på. Vi kan tilbyde det hele – men det afhænger af dit behov. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe med den rigtige løsning til dit behov.  

Beskatningsgrundlaget er målrettet vores firmabilskunder, som gennem et (godkendt) leasingselskab har mulighed for at bestille en bil. 

Den skattepligtige værdi af fri bil opgøres til:
• 25% af de første 300.000 kr. af beregningsgrundlaget
• 20% af resten
• Miljøtillæg

Uanset om beregningsgrundlaget opgøres med udgangspunkt i nyvognsprisen, 75% af nyvognsprisen eller købsprisen, skal det altid udgøre minimum 160.000 kr.
Miljøtillæget indgår ikke i beregningsgrundlaget, men er et tillæg direkte til den skattepligtige værdi.
Miljøtillægget udgør den årlige ejerafgift/ vægtafgift (inkl. tillæg for dieselbiler uden partikelfilter, men ekskl. udligningsafgift for visse dieselbiler og privatbenyttelsesafgift) gange 1,5.
Bemærk at ændring af ejerafgiften medfører ændring af den skattepligtige værdi.

Nyvognsprisen er bilens fakturapris inklusive moms, registreringsafgift, udgifter til nummerplader og leveringsomkostninger samt normalt registreringsafgiftspligtigt tilbehør/ekstraudstyr.

Der er mulighed for at tegne serviceaftaler på alle vores mærker.

Med en serviceaftale betaler du pr. måned og undgår bekymringerne for uforudsete udgifter.

Ved Mercedes-Benz har vi en servicepakke målrettet dine behov. Vores servicepakker og forlænget garanti hjælper dig med at have overblik over dine udgifter og bilen vedligeholdes ved hjælp af serviceeftersyn med Mercedes-Benz originaldele. Vælg mellem ServiceCare, CompleteCare eller WarrantyExtension.

Hør mere på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Hvis din bil har fået en bule eller en skade, vil vi anbefale dig at kontakte os hurtigt muligt på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk så vi kan få aftalt et tjek af bilen. Det er vigtigt at få klarlagt skaden, så skaden ikke forværres ved yderligere kørsel eller går ud over andre elementer i bilen.

Det er vigtigt at vælge et autoriseret værksted, hvor vi er uddannet i lige præcis din bilmodel – og hvor vi bruger originale reservedele. Det sikrer gensalgsværdien og holder dig godt kørende.

Valget mellem el, diesel og benzin afhænger af dit kørselsbehov.

Hvis du primært kører bykørsel og korte ture, så anbefaler vi som udgangspunkt en el- eller benzinbil.   
Men hvis du derimod kører over 30 km. om dagen på en køretur, kører landevej/motorvej og køreturen som regel varer over 30 min. så bør du overveje en dieselbil eller en elbil med lang rækkevidde.

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Udstyr, tilbehør & accessories

P. Christensen shop

pchristensenmobility.dk
Med afdelinger i det meste af landet er p. christensen altid i nærheden.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 9 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som
Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll to Top