Italiensk skønhed

Alfa Romeo Giulia

Vejl. pris fra 849.990 kr.

Smukkere sedan findes ikke.

Alfa Romeo Giulia byder på italiensk charme – fra alle vinkler og er gennemført i vaskeægte Alfa Romeo design med enkelte og stilrene linjer. Det yndefulde look står i kontrast til de skarpe lygter med Bi-Xenon-teknologi, den skarpe snude i form af ‘Scudetto’ og de brede, sorte elementer til luftindtag, for Giulia til at fremstå atletisk og brutal. 

Alfa Romeo Giulia kan fås med en 2,2 Turbo dieselmotor (190 hk) og en 2,0 Turbo benzinmotor (200 eller 280 hk). Det er muligt at vælge 2,0 Turbo benzinmotor med 280 hk med Alfas Q4-firhjulstræk. 

Udover et gennemført design, så byder Giulia på en suveræn køreglæde som bl.a. skyldes baghjulstræk, hvilket giver føreren en bedre kontakt med vejen. Derudover er Giulia produceret med en motor på langs, som fordeler vægten 50/50, hvilket giver en perfekt balance og et yderst præcist styretøj. 

Indvendigt byder Giulia også på ægte Alfa Romeo DNA med en fortræffelig kørekomfort. Siden faceliftet har Giulia fået et mere tidssvarende infotainmentsystem og har fået et 8,8″ touchskærm med ‘Drag and drop’ styreform, som vi kender det fra en tablet. Apple CarPlay er nu standard. 

Giulia Quadrifoglio

Siden 1923 har Quadrifoglio (en firkløver) været emblemet på Alfa Romeos ypperste sportsmodeller og er i dag et symbol for italiensk passion for performance og kompromisløs kvalitet. 

Giulia Quadrifoglio er den stærkeste Alfa Romeo, der nogensinde er produceret til vejene. Den er lynhurtig, energisk, teknologisk og følelsesbetonet. 

Giulia Quadrifoglio brøler på vejen med en 2,9 V6 dobbelt benzinturbomotor med 510 hestekræfter, som er produceret i samarbejde med Ferrari.

Giulia Quadrifoglio har en 50/50-vægtfordeling, som giver en exceptionel køredynamik. 

Giulia Quadrifoglio er brutal.

Alfa Romeo Giulia interiør

Lethed.

Giulia Quadrifoglios karosseri er støbt i stål af højstyrke. Dørene og kofangeren er støbt i aluminium og tag og motorhjelm i kulfiber, som er enormt lette materialer og gør Giulia Quadrifoglio utrolig let. Drivaklsen og de aerodynamiske kulfiberelementer arbejder sammen med affjedringsdele, som er af kulfiber for at skabe en fuldkommen balance.

Alfa Romeo Giulia interiør

Hjertet er en muskel.

Motoren er hjertet i Giulia Quadrifoglio. Giulia Quadrifoglio er udstyret med en 2,9 V6 dobbelt benzinturbomotor, som leverer 510 hestekræfter. et drejningsmonoment mellem 2.500 og 5.000 omdrejninger/min. Benzinturbomotoren har 90° modsatrettede cylindere og er udviklet i samarbejde med Ferrari.

Alfa Romeo Giulia

Mening bag designet.

Giulia har en yderst stærk karakter, men uden at den skaber drama.  Designerne bag Quadrifoglio har altid fået deres inspiration fra den menneskelige anatomi og naturen. Balancen mellem det strukturelle behov og det menneskelige blev skabt i tilblivelsen af Giulia Quadrifoglio.

Mercedes-EQ EQE bagakselsstyring
Mercedes-EQ EQS Active Brake Assist
Mercedes-EQ EQS Traffic Sign Assist
Mercedes-EQ EQS parkeringspakke
Mercedes-EQ EQE AIRMATIC

I forbindelse med Driving Assistance Package Plus hjælper systemet chaufføren med automatisk selv at justere farten til det forankørende køretøj. Chaufføren behøver derfor ikke selv at accelerere op eller bremse. Selv i tæt trafik, kan systemet aflaste chaufføren med automatisk nedbremsning og acceleration.

Andre funktioner i Active Distance Assist DISTRONIC; Hastighedsbegrænsninger på vejen som er opfanget via kameraet på bilen eller opdateret via navigationssystemet, kan også indstilles som en fartbegrænser.

Navigation med Elektrisk Intelligens gør det muligt at vælge den ønskede ladestation som destination eller som stop på vejen når rutevejledningen er aktiveret. Active Distance Assist DISTRONIC justerer derefter accelerationsadfærden og, hvis nødvendigt også hastigheden, for at opfylde den ønskede destination. 

Det dynamiske system, Active Distance Assist DISTRONIC kan indstilles i MBUX.

Active Brake Assist viser føreren visuelt og alarmér, såfremt en kollision med andre køretøjer i sigte, krydser bilen eller kommer for tæt på. Er førerens reaktion for langsom, assisterer systemet automatisk selv med nedbremsning. Er nedbremsningen hård, aktiverer systemet også automatisk haveriblink for at advare de bagfra kommende køretøjer.

Med Driving Assistance Package Plus tilbyder systemet yderligere hjælp ved nødbremsefunktion af den tværgående trafik, herunder fodgængere og cyklister. Den tværgående trafikfunktion kan assistere op til 120 km/t.

Traffic Sign Assist linker intelligent sammen med kamera og map data, og ved derfor hvornår by- og landezoner starter. Udover hastighedsbegræsning, registrer systemet også overhalingsforbud og dens ophævelse, samt indkørselsforbud. På samme tid overvåget systemet også den pågældende hastighed og informerer føreren, hvis køretøjet overskrider den påbudte fartgrænse.

Med Active Parking Assist i Parking Package med 360° kamera assisterer systemet med at parkere sikkert på en parkeringsplads eller forlade parkeringspladsen sikkert. Systemet fungerer ud fra kameraerne omkring bilen, samt bilens mange ultralyds sensorer. Ved parkering vises bilens og dens omgivelser fra de fire kameraer på mediedisplayet i midterkonsollen. 

I forbindelse med Rear Cross-Traffic, har systemet nu også en alarm for trafik forude. 

Med Memory Parking Assist, kan de gentagne parkeringsmanøvre på privat grund indlæres af systemet og gemmes og genbruges, hvis behovet opstår. EQS’en kan derfor tage over parkeringen eller forlade parkeringspladsen, blot imens føreren overvåger rattet. 

Med Remote Parking Assist kan føreren stå ved siden af bilen med app’en i hånden, imens bilen selv parkerer på parkeringspladsen. Det gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, og mindske risikoen for at skade dørene.

Med AIRMATIC luftaffjedring byder EQS på en ekstraordinær køreoplevelse – selv på ujævne overflader.  

Ved højere hastigheder sænkes luftaffjedringen for en reduceret luftmodstand og deraf maksimal effektivitet. Ved ujævne veje eller ramper, øges frihøjden. Det adaptive system reagerer på ujævnheder ved at justere hvert enkelt hjul for at sikre passagerne en afslappende kørsel. 

Priser: Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia 2.0 280hk At. Q4 Veloce
Alfa Romeo Giulia CTA
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • El-betjent soltag
  • Metallak
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer

Blandet kørsel: 11,9 km/l CO2: 182 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2.9 510hk
Alfa Romeo logo
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer

Blandet kørsel:  km/l CO2:  g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Book en prøvekørsel

Alfa Romeo Giulia CTA

Mere Alfa Romeo.

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Privatleasing.

Med Alfa Romeo Privatleasing kan du holde styr på budgettet. Med Alfa Romeo Privatleasing får du vedhjælp, service og vedligeholdelse med i den månedlige ydelse og du får et fuld overblik over de månedlige udgifter, så du undgår uventede regninger. Standardkontrakterne udarbejdes med FDM og du har mulighed for at tilvælge en kaskoforsikring, så du vil være dækket hvid uheldet er ude med ridser, buler og andre småskader ved afdeling af køretøjet.

AlfaConnect

Alfa Connect Services.

Med Alfa Connect Services kan du altid være forbundet med din Giulia - både underkørslen, men også via din smartphone eller dit smartwatch. Med Alfa Connect Services vil du løbende være opdateret med information om din Giulia som brændstofniveau, antal kørte kilometer, dæktryk m.m. . Du har også mulighed for at "snakke" med din Alfa ved afstand - du kan bl.a. låse eller låse dørene op via din smartphone eller smartwatch.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Alfa Romeo samarbejdspartner i Kolding og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Alfa Romeo og Quadrifoglio og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Oliver Axel Schmidt
Salgselev

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Book en prøvekørsel her

Oplev Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia CTA
Scroll to Top