Starten på en ny Alfa æra.

Alfa Romeo Tonale

Vejl. pris fra 525.000 kr.

Første Plug-in Hybrid fra Alfa.

Ny Alfa Romeo Tonale er den første elektrificerede Alfa med Plug-in Hybrid-teknologi. Tonalen kan fås med Mild Hybrid, Plug-in Hybrid eller med en 1,6 dieselmotor – alt afhængig af dit behov. 

Med Plug-in Hybrid får Tonalen helt op til 275 hestekræfter og har imponerende 60 km elektrisk rækkevidde (WLTP). Mild Hybrid har en 48 volts batteri, som hjælper motoren med regenerere strøm ved opbremsning og parkering og dermed er med til at reducere brændstofforbruget. 

Ligesom storesøsteren, Stelvio, er Alfa Romeo Tonale også opkaldt efter et bjergpas: ‘Passo del Tonale’, men der er ingen tvivl: Tonale er helt sin egen.  

Tonale er en ægte Alfa. Tydelige Alfa DNA træder i kraft – bl.a. med den velkendte trekant på fronten: ‘Scudetto’, den tredelete lygtesignatur, som vi kender det fra 159’eren tilbage i 00’erne og med nummerpladen i venstre side, som startede i 156’eren i 1997, så er Tonale en gennemført Alfa Romeo med rødder tilbage fra klassikerne. 

Italiensk charme.

Alfa Romeo blev først præsenteret i februar 2019 og imponerede allerede “Alfistis” dengang med det stilistiske italienske design og de gennemførte detaljer, som bringer enhver bilentusiast tilbage til Alfa Romeos rødder – Tonale skabt til at blive en succes. 

Indvendigt byder Tonale også på rendyrket italiensk charme og Alfa Romeo DNA. Kabinen har et 10″ infotainmentsystem og et 12″ display ved føreren, som giver modellen et eksklusivt og moderne look.

Rattet har de klassiske Alfa Romeo-knapper og de store swiftpadels, som bringer de store følelser frem hos føreren. 

Mercedes EQS design: Eksklusiv og innovativ.

Mercedes-EQ EQS Displaypakke

Displaypakke.

Som standard fås Mercedes EQS med Displaypakken, som indeholder et 12,3″ instrumentdisplay, LCD med LED Matrix belysning, samt et 12,8″ OLED centralt mediadisplay med haptisk feedback, som tilfører kabinen et eksklusivt og innovativt look.

Mercedes-EQ EQS DIGITAL LIGHT

DIGITAL LIGHT.

De ekstremt kraftfulde DIGITAL LIGHT forlygter, som er forberedt til at kunne projektere symboler direkte på kørebanen, kendes også fra S- og den nye C-Klasse og understreger et banebrydende niveau af innovation, ligesom aktiv bagakselstyring sikrer overlegne køreegenskaber ved alle hastigheder.

Mercedes-EQ EQS One Bow design

Unikt One-Bow design.

Mercedes EQS har et helt unikt One-Bow design, som er designet til en ekstrem lav luftmodstand, som gør EQS’en til den mest aerodynamiske bil i sin klasse. EQS’en har skjulte dørhåndtag, som vi kender det fra S-Klassen og rammeløse sideruder som en sportscoupé. Mercedes EQS er et unikum.

Mercedes-EQ EQE bagakselsstyring
Mercedes-EQ EQS Active Brake Assist
Mercedes-EQ EQS Traffic Sign Assist
Mercedes-EQ EQS parkeringspakke
Mercedes-EQ EQE AIRMATIC

I forbindelse med Driving Assistance Package Plus hjælper systemet chaufføren med automatisk selv at justere farten til det forankørende køretøj. Chaufføren behøver derfor ikke selv at accelerere op eller bremse. Selv i tæt trafik, kan systemet aflaste chaufføren med automatisk nedbremsning og acceleration.

Andre funktioner i Active Distance Assist DISTRONIC; Hastighedsbegrænsninger på vejen som er opfanget via kameraet på bilen eller opdateret via navigationssystemet, kan også indstilles som en fartbegrænser.

Navigation med Elektrisk Intelligens gør det muligt at vælge den ønskede ladestation som destination eller som stop på vejen når rutevejledningen er aktiveret. Active Distance Assist DISTRONIC justerer derefter accelerationsadfærden og, hvis nødvendigt også hastigheden, for at opfylde den ønskede destination. 

Det dynamiske system, Active Distance Assist DISTRONIC kan indstilles i MBUX.

Active Brake Assist viser føreren visuelt og alarmér, såfremt en kollision med andre køretøjer i sigte, krydser bilen eller kommer for tæt på. Er førerens reaktion for langsom, assisterer systemet automatisk selv med nedbremsning. Er nedbremsningen hård, aktiverer systemet også automatisk haveriblink for at advare de bagfra kommende køretøjer.

Med Driving Assistance Package Plus tilbyder systemet yderligere hjælp ved nødbremsefunktion af den tværgående trafik, herunder fodgængere og cyklister. Den tværgående trafikfunktion kan assistere op til 120 km/t.

Traffic Sign Assist linker intelligent sammen med kamera og map data, og ved derfor hvornår by- og landezoner starter. Udover hastighedsbegræsning, registrer systemet også overhalingsforbud og dens ophævelse, samt indkørselsforbud. På samme tid overvåget systemet også den pågældende hastighed og informerer føreren, hvis køretøjet overskrider den påbudte fartgrænse.

Med Active Parking Assist i Parking Package med 360° kamera assisterer systemet med at parkere sikkert på en parkeringsplads eller forlade parkeringspladsen sikkert. Systemet fungerer ud fra kameraerne omkring bilen, samt bilens mange ultralyds sensorer. Ved parkering vises bilens og dens omgivelser fra de fire kameraer på mediedisplayet i midterkonsollen. 

I forbindelse med Rear Cross-Traffic, har systemet nu også en alarm for trafik forude. 

Med Memory Parking Assist, kan de gentagne parkeringsmanøvre på privat grund indlæres af systemet og gemmes og genbruges, hvis behovet opstår. EQS’en kan derfor tage over parkeringen eller forlade parkeringspladsen, blot imens føreren overvåger rattet. 

Med Remote Parking Assist kan føreren stå ved siden af bilen med app’en i hånden, imens bilen selv parkerer på parkeringspladsen. Det gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, og mindske risikoen for at skade dørene.

Med AIRMATIC luftaffjedring byder EQS på en ekstraordinær køreoplevelse – selv på ujævne overflader.  

Ved højere hastigheder sænkes luftaffjedringen for en reduceret luftmodstand og deraf maksimal effektivitet. Ved ujævne veje eller ramper, øges frihøjden. Det adaptive system reagerer på ujævnheder ved at justere hvert enkelt hjul for at sikre passagerne en afslappende kørsel. 

Priser: Alfa Romeo Tonale
Alfa Romeo Tonale Ti PHEV Q4 280HK At.
Alfa Romeo Tonale CTA
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Metallak
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 525.000,-*
Privatleasing
Fra DKK 5.995,-/md
Periode
36/md
KM
10.000/år

Blandet kørsel: CO2: 30 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Alfa Romeo Tonale Veloce PHEV Q4 280HK At.
Alfa Romeo Tonale CTA
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Metallak
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 560.000,-*
Privatleasing
Fra DKK 5.995,-/md
Periode
36/md
KM
10.000/år

Blandet kørsel: CO2: 30 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Forespørg en prøvekørsel af den nye Tonale

Alfa Romeo Tonale CTA

Mere Alfa Romeo.

Ny Alfa Romeo Tonale

Genvind din Alfa Romeo.

De seneste mange år, har Alfa Romeo målrettet arbejdet med en global strategi, som sikrer beskyttelse af miljøet. Det gør Alfa Romeo bl.a. ved kontinuerlige forbedringer i produktionsprocessen og udarbejdelse af produkter med øget genanvendelse. Du kan uden beregning komme af med din Alfa Romeo og dermed bidrage til en betydelig recycling. Du kan læse mere hos De Danske Bilimportører her.

Ny Alfa Romeo Tonale interiør

Lidenskab og skønhed.

Lige siden 1910 har lysten og lidenskaben bag Alfa Romeo drevet værket. Det ses tydeligt fra den ikoniske 6C 2500 'Freccia d'Oro' til det nyeste familiemedlem - Alfa Romeo er indbegrebet af lidenskab, skønhed og passion og kan kreere tidsløse og stærke design, som bringer glæde frem i bilentusiaster hele verden rundt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er din rådgivende Alfa Romeo samarbejdspartner i Kolding og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Alfa Romeo og Quadrifoglio og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Forespørg en prøvekørsel her

Oplev Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale CTA
Scroll to Top