Ny model fra Citroën.

Vejl. pris fra 419.990 kr.

Pris fra

349.990

kr.

Hestekræfter

130-225

hk.

CO2-udslip

29 – 135

g/km.

Tophastighed

210 – 233

km/t.

Længde

4.805

mm.

Bagagerumsvolumen

545 – 1.640

l.

Pris fra

419.990

kr.

Hestekræfter

130- 225

hk.

CO2-udslip

29 – 135

g/km.

Tophastighed

210 – 233

km/t.

Længde

4.805

mm.

Bagagerumsvolumen

545 – 1.640

l.

Citroën C5 X

Citroën C5 X indeholder det bedste fra tre verdner; Høj som en SUV, dynamisk og elegant som en stationcar samt nem og lækker som en hatchback. Tag på opdagelse i en helt ny Citroën med banebrydende teknologier og et helt nyt kommunikationsinterface på en 12’’ HD Touch Screen med stemmestyring.

Citroën C5 X kommer med den velkendte PureTech-motor (benzin) motor og med PHEV-motor (benzin motor med Plug-in Hybrid).

C5 X skiller sig ud fra mængden med en opgradering af designelementerne, den lange motorhjelm og skarpe linjer. Udover elegancen, er designet skabt til et aerodynamisk ydre – eksempelvis med den lange taglinje, der slutter i en svævende tagspoiler.I kabinen får du rendyrket lounge-stil med elegante linjer og masser af teknologi.

Interfacet er forsynet med naturlig stemmegenkendelse – en personlig assistent, der forstår alt, du siger til den, svarer på dine spørgsmål og udfører dine kommandoer. For at styre My Citroën Drive Plus med stemmen, skal du blot sige «Hello Citroën».

MODERNE TEKNOLOGI

Allerede som standard er Citroën C5 X godt udstyret. Bl.a. med parkeringssensor (for og bag), aktiv blindvinkelalarm, Coffee Brake Alert, skiltegenkendelse, regnsensor, Touch Screen (10″ eller 12″), Follow me home-lys, el-justerbare sidespejle og meget mere.

Citroën C5 X kan yderligere byde på adaptiv fartpilot, aktiv vejstribealarm, navigationssystem, bakkamera og forvarmet kabine (kun Plug-in Hybrid) og meget mere.

Og med Citroën Advanced Comfort® affjedringen, har Citroën genskabt den ikoniske flyvende tæppe-effekt, der nemt klarer alle vejens huller og bump.

Citroën C5 X er unik og innovativ.

Citroën C5 X

HIGHWAY DRIVER ASSIST.

Du kan delvist overlade kørslen til C5 X. Systemet er særligt velegnet til kørsel på motor- og motortrafikveje.
Der skal blot vælges en indstillingshastighed over 30 km/t. Derefter registrerer systemet bilens placering på vejbanen, og du behøver ikke mere styre hverken hastighed eller kurs.

Citroën C5 X interiør

MY CITROÊN DRIVE PLUS.

Oplev Citroëns nye kommunikationsinterface med intuitiv og stemmestyret betjening – du skal blot sige “Hello Citroën”. Med interfacet har du mulighed for en personlig indstilling af widgets på skærmen, så du nemt og hurtigt kan tilgå dine favoritter. 

Citroën C5 X head up display

HEAD-UP DISPLAY.

Citroën C5 X præsenterer et helt nyt Head-up display, som kommer i farver. Head-up displayet projekteres på forruden, så du nemt og hurtigt kan se bilens nuværende fart og de vigtigste informationer om kørslen. I forbindelse med navigation, illustreres ligeledes rutevejledningerne på forruden. 

Citroën C5 X Highway Driver Assist
Citroën C5 X blinkvinkel alarm
Citroën C5 X vejstribealarm
Citroën C5 X automatisk fjern- og nærlys

Med Highway Driver Assist hjælper Citroën C5 X med at holde hastigheden og kursen på motor- og motortrafikveje. 

Fører skal indstille hastigheden (skal være over 30 km/t.), hvorefter systemet overtager styringen. Fører skal hverken bremse eller accelerere ved forankørende – det sørger bilen selv for. Fører skal blot holde hænderne på rattet. Fører kan til enhver tid overtage styringen igen. 

Med blindvinkelalarm alarmerer bilen føreren, hvis der er kørende bilister i den blinde vinkel. Alarmen illustreres i sidespejlene med en orange diode.

Med aktiv vejstribealarm hjælper systemet med at holde bilen inden for linjerne.

Via et kamera kan systemet genkende de fuldt optrukne og de stiplede linjer på vejen. Nærmer bilen sig linjerne – uden at blinke, overtager systemet gradvist, så bilen holder sig inden for den oprindelige bane. 

Med automatisk fjern-/nærlys, skifter systemet automatisk mellem fjern- og nærlys. Systemet registrer selv overhalede eller modkørende biler, så andre bilister ikke blændes. 

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Priser: Citroën C5 X
Citroën C5 X 1.6 PHEV 225 Aut. Concorde
Citroën C5 X
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Metallak
 • Bakkamera m. vaskefunktion
 • 7,4 kW lader
 • Varme i forsæder
 • Navigationssystem
 • Adaptiv fartpilot m. Stop & Go funktion
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 419.990,-*

Blandet kørsel: 76,9 km/l CO2: 29 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Citroën C5 X 1.6 PHEV 225 Aut. Grand Palais
Citroën C5 X
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Tagbøjler
 • Metallak
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 499.990,-*

Blandet kørsel: 76,9 km/l CO2: 30 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Book prøvekørsel her

Citroën C5 X

INSPIRED BY YOU

Citroën C5 X interiør

Citroën Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Citroën.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid

Plug-in Hybrid

Ny Citroën C5 X byder på den populære PureTech motor, men også med Plug-in Hybrid. Med PureTech og PHEV kombineres det bedste fra to verdener: elektrisk kørsel i hverdagen og på de længere ture, yder den effektive benzinmotor fortræffeligt.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Citroënpartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Citroën person- og varebiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores sælgere her.

Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Erik Aasted Andersen
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Clemmen Svendsen
Salgskonsulent
Jan Risborg Knudsen
Key Account Manager
Peter Christoffersen
Salgskonsulent
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder

Book prøvekørsel

Oplev Citroën C5 X

Citroën C5 X
Scroll to Top