Den ikoniske SUV.

Vejl. pris fra 1.111.000 kr.

Mere off-road bliver det ikke.

Jeep Wrangler er og bliver en ægte Off-roader – og nu starter en ny elektrificeret æra for Jeep. Jeep Wrangler har nemlig fået en Plug-in Hybrid-teknologi, deraf navnet: Jeep Wrangler 4xe. Den elektriske motor byder på en rækkevidde op til 53 km (WLTP ved bykørsel). Elmotoren hjælper til en samlet effekt op til 380 hestekræfter.

Jeep Wrangler’en klarer selv de værste tænkelige terræn og ligegyldig hvilket terræn du kører på – så har bilen attituden med sig. 

Jeep Wrangler fastholder nogle af de klassiske elementer fra tidligere modeller – det kan bl.a. ses ved midterkonsollen, hvor alt der kan betjenes skal betjenes via knapper fremfor en skærm såsom klimaanlæg, varme i rat, varme i forsæder m.m. Modellen kan også tilvælges med læderrat og lædersæder, som giver en enormt behagelig siddekomfort.

Grundet Plug-in Hybrid-batteriet, er trækkraften til et anhængertræk reduceret en smule – det er nu muligt at have maks. 1.600 kg på trækkrogen. 

Tag på eventyr.

I Jeep Wrangler 4xe har føreren selv mulighed for at manuelt vælge, hvorvidt føreren ønsker at køre med bag- eller firehjulstræk – afhængig af terræn. Dette kan gøre via en gearstang ved siden af gearkassen. 

Skal du rigtig mærke off-road følelsen, så kan taget og dørene nemt og hurtigt tages af – hvilket giver en rigtig safari-fornemmelse. 

Jeep Wrangler kan naturligvis krydse vand på ruterne – faktisk kan Wrangler’en klare en vanddybde helt op til 762 mm! Batteriet er beskyttet og forseglet, så der ikke kan trænge vand ind.

Mercedes EQS design: Eksklusiv og innovativ.

Mercedes-EQ EQS Displaypakke

Displaypakke.

Som standard fås Mercedes EQS med Displaypakken, som indeholder et 12,3″ instrumentdisplay, LCD med LED Matrix belysning, samt et 12,8″ OLED centralt mediadisplay med haptisk feedback, som tilfører kabinen et eksklusivt og innovativt look.

Mercedes-EQ EQS DIGITAL LIGHT

DIGITAL LIGHT.

De ekstremt kraftfulde DIGITAL LIGHT forlygter, som er forberedt til at kunne projektere symboler direkte på kørebanen, kendes også fra S- og den nye C-Klasse og understreger et banebrydende niveau af innovation, ligesom aktiv bagakselstyring sikrer overlegne køreegenskaber ved alle hastigheder.

Mercedes-EQ EQS One Bow design

Unikt One-Bow design.

Mercedes EQS har et helt unikt One-Bow design, som er designet til en ekstrem lav luftmodstand, som gør EQS’en til den mest aerodynamiske bil i sin klasse. EQS’en har skjulte dørhåndtag, som vi kender det fra S-Klassen og rammeløse sideruder som en sportscoupé. Mercedes EQS er et unikum.

Mercedes-EQ EQE bagakselsstyring
Mercedes-EQ EQS Active Brake Assist
Mercedes-EQ EQS Traffic Sign Assist
Mercedes-EQ EQS parkeringspakke
Mercedes-EQ EQE AIRMATIC

I forbindelse med Driving Assistance Package Plus hjælper systemet chaufføren med automatisk selv at justere farten til det forankørende køretøj. Chaufføren behøver derfor ikke selv at accelerere op eller bremse. Selv i tæt trafik, kan systemet aflaste chaufføren med automatisk nedbremsning og acceleration.

Andre funktioner i Active Distance Assist DISTRONIC; Hastighedsbegrænsninger på vejen som er opfanget via kameraet på bilen eller opdateret via navigationssystemet, kan også indstilles som en fartbegrænser.

Navigation med Elektrisk Intelligens gør det muligt at vælge den ønskede ladestation som destination eller som stop på vejen når rutevejledningen er aktiveret. Active Distance Assist DISTRONIC justerer derefter accelerationsadfærden og, hvis nødvendigt også hastigheden, for at opfylde den ønskede destination. 

Det dynamiske system, Active Distance Assist DISTRONIC kan indstilles i MBUX.

Active Brake Assist viser føreren visuelt og alarmér, såfremt en kollision med andre køretøjer i sigte, krydser bilen eller kommer for tæt på. Er førerens reaktion for langsom, assisterer systemet automatisk selv med nedbremsning. Er nedbremsningen hård, aktiverer systemet også automatisk haveriblink for at advare de bagfra kommende køretøjer.

Med Driving Assistance Package Plus tilbyder systemet yderligere hjælp ved nødbremsefunktion af den tværgående trafik, herunder fodgængere og cyklister. Den tværgående trafikfunktion kan assistere op til 120 km/t.

Traffic Sign Assist linker intelligent sammen med kamera og map data, og ved derfor hvornår by- og landezoner starter. Udover hastighedsbegræsning, registrer systemet også overhalingsforbud og dens ophævelse, samt indkørselsforbud. På samme tid overvåget systemet også den pågældende hastighed og informerer føreren, hvis køretøjet overskrider den påbudte fartgrænse.

Med Active Parking Assist i Parking Package med 360° kamera assisterer systemet med at parkere sikkert på en parkeringsplads eller forlade parkeringspladsen sikkert. Systemet fungerer ud fra kameraerne omkring bilen, samt bilens mange ultralyds sensorer. Ved parkering vises bilens og dens omgivelser fra de fire kameraer på mediedisplayet i midterkonsollen. 

I forbindelse med Rear Cross-Traffic, har systemet nu også en alarm for trafik forude. 

Med Memory Parking Assist, kan de gentagne parkeringsmanøvre på privat grund indlæres af systemet og gemmes og genbruges, hvis behovet opstår. EQS’en kan derfor tage over parkeringen eller forlade parkeringspladsen, blot imens føreren overvåger rattet. 

Med Remote Parking Assist kan føreren stå ved siden af bilen med app’en i hånden, imens bilen selv parkerer på parkeringspladsen. Det gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, og mindske risikoen for at skade dørene.

Med AIRMATIC luftaffjedring byder EQS på en ekstraordinær køreoplevelse – selv på ujævne overflader.  

Ved højere hastigheder sænkes luftaffjedringen for en reduceret luftmodstand og deraf maksimal effektivitet. Ved ujævne veje eller ramper, øges frihøjden. Det adaptive system reagerer på ujævnheder ved at justere hvert enkelt hjul for at sikre passagerne en afslappende kørsel. 

Priser: Jeep Wrangler 4xe
Jeep Wrangler 4xe 2.0 380hk AT.
Jeep Wrangler CTA
Standardudstyr
Mulige ekstraudstyrspakker
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer

Blandet kørsel: 24,4-28,5 km/l CO2: 79-94 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Forespørg en prøvekørsel af Jeep Wrangler

Jeep Wrangler CTA

Mere om Jeep.

Jeep Wrangler

Genvind din Jeep.

De seneste mange år, har Jeep målrettet arbejdet med en global strategi, som sikrer beskyttelse af miljøet. Det går Jeep bl.a. ved kontinuerlige forbedringer i produktionsprocessen og udarbejdelse af produkter med øget genanvendelse. Du kan uden beregning komme af med din Jeep og dermed bidrage til en betydelig recycling. Du kan læse mere hos De Danske Bilimportører her.

Jeep-app

MyJeep.

Få adgang til alt det du behøver at vide om din Jeep via din smartphone. Med MyJeep-appen får du bl.a. eksklusive tjenester, gode tilbud og et personligt tilpasset indhold til netop dit køretøj. Ved hver tur sender bilen data til MyJeep-appen, så du hele tiden kan være opdateret med de nyeste information om din Jeep.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Jeep samarbejdspartner på Østerbro og i Kolding.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Jeep og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder. 

Mød vores salgsteam her.

Mathias August Nielsen
Salgschef, Peugeot og Jeep personbiler
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Forespørg en prøvekørsel her

Oplev Jeep Wrangler 4xe

Jeep Wrangler CTA
Scroll til toppen