Nytår - dét skal fejres!

Det nye år er skudt i gang med priser, som er skarpere end nogensinde før!

Så er du på udkig efter en ny bil, er der god grund til at starte din søgning lige her. Hos P. Christensen har vi samlet vores vilde nytårstilbud på den helt nye Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Mitsubishi, Hongqi og VOYAH et stéd – nemlig her. Og vi kan helt sikkert finde bilen til dit budget og behov. 

Festen slutter ikke endnu. Vi har nemlig også Danmarkspremiere på den spritnye Peugeot 208, den elektriske Peugeot E-308 og Opel Corsa!

Tag på opdagelse i de gode priser på både køb og privatleasing eller besøg os i vores afdelinger i Kolding, Skejby, Risskov eller på Østerbro.

Vi glæder os til at se dig. 

Se alle priserne i Nytårskuren her

Viser 12 af 52 biler
Vis flere

Ikke flere biler…

Uforpligtende bilvurdering.

Uanset om du er nysgerrig på din bils værdi eller ønsker at sælge bilen til os eller en anden forhandler, så er bilvurderingen gratis og 100% uforpligtende.

Mange af vores kunder ønsker at sælge deres brugte bil som led i nyt bilkøb. Derfor tilbyder vi rådgivning og vejledning i vores store udvalg af biler. Hvis du blot ønsker at sælge bilen, så køber vi den gerne til en god pris – til vores lager af brugte biler. Dermed sikrer du, at bilsalget er trygt og sikkert, samtidig med at du slipper for at bruge tid på selv at sælge den.

Privatleasing

Er du mest ude efter attraktive privatleasingtilbud, så har vi samlet vores udvalg her.

Scroll to Top