Opel Corsa Van

Hurtig levering

Opel Corsa Van - til hurtig levering

Står du og mangler en Corsa-størrelse bil til dit erhverv? Så har vi en Opel Corsa Van til hurtig levering og en rigtig god pris! 

Lige nu kan du få en Opel Corsa Edition+ PureTech 75 Van til 120.990 kr. ex. moms. Ønsker du at erhvervslease, så kan vi også være behjælpelig med det – til en månedlig ydelse på 1.995 kr. ex. moms. 

Kom forbi Trianglen 11, 6000 Kolding eller kontakt os og sammen konfigurerer vi en Corsa Van til dig.

*Gælder så længe lager haves.

Få et tilbud her

Opel Corsa CTA
Opel Corsa CTA
Energimærke

Effekt: HK: 75

Blandet kørsel: 18,2 km/l CO2: 123 g/km
Halvårlig afgift: 560,-

*Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Mdl. ydelse: 1.995,-

Udbetaling: kun 19.995,-

Erhvervsleasing via Opel Finans v/Jyske Finans. Priserne er variable og inkl. finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. service, dæk, forsikring, brændstof, metallak og ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb skal leasingtager anvise en køber til den viste restværdi. Restværdi ekskl. moms og forholdsmæssig registreringsafgift: 48.533 kr.

Opel Corsa 1.2 75 HK Edition+ Van

Opel Corsa Van

Edition+ UDSTYR INKLUDERER
Gå ikke på kompromis med udstyrsniveauet

Opel Corsa Edition+ Van er rigtig godt udstyret. Med modelvarianten Edition+ får du bl.a. en 7″ touchskærm, Apple CarPlay / Andriod Auto, el-ruder foran, DAB-radio, fartpilot og meget mere. 

Du behøver heller ikke gå på kompromis med varerummet i Corsa Van. Modellen rummer nemlig en længde på 134 cm, en max. bredde på 120 cm og en max højde op 90 cm.

Opel Corsa

Har du behov for mere plads?

Har du brug for mere plads i din Van? Udover vores rummelige Corsa, så har vi også attraktive erhvervsleasingpriser på Opel Crossland Van og Opel Mokka Van. 

Vi hjælper gerne med at finde den rette Van til dig.

Har du brug for mere plads?

Opel Mokka CTA

Kontakt

  • Dine oplysninger

Opel Corsa Van

Opel Corsa CTA
Scroll to Top