Det helt nye Opel Smart Leasing giver dig frihed og fleksibilitet til en ekstraordinær god pris.

Du vælger en bil, den leveres omgående – og returnerer den når aftalen er slut. Så nemt er det at køre sommeren i møde i en ny Opel.
Vælg f.eks. den nye og familievenlige SUV Crossland, der giver usædvanlig meget plads, fleksibilitet og brugsværdi for pengene.

Kort sagt: Skarpe priser •  Omgående levering •  6 eller 12 måneders leasing

Det helt nye Opel Smart Leasing giver dig frihed og fleksibilitet til en ekstraordinær god pris.

Med Opel Smart Leasing, kan du vælge en Opel til omgående levering! Du vælger blot den model, der passer bedst til dig og afleverer den igen efter 12 måneder. Nemmere bliver det ikke.

Du kan bl.a. vælge imellem vores yderst populære bybil: Opel Corsa, som har et lavt brændstofforbrug og en enorm god kørekomfort. Du kan også vælge vores familievenlige SUV, Opel Crossland, som byder på usædvanlig meget plads, fleksibilitet og brugsværdi for pengene.

Omgående levering •  12 måneders leasingperisode •  Skarpe priser

Crossland 1.2 83HK benzin Edition+ 12 måneder

Opel Crossland

Edition+ UDSTYR INKLUDERER
Opel Crossland CTA
Energimærke

Effekt: hk: 83

Blandet kørsel: 16,9 km/l CO2: 133 g/km
Halvårlig afgift: 600,-

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Mdl. ydelse: 2.495,-

Udbetaling: kun 4.995,-

Privatleasing via Bilabonnement v/Jyske Finans. Samlet betaling i perioden er 35.535 kr. inkl. afleveringsgebyr 600 kr., finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Løbetid i perioden er 12 mdr. Årlig kørsel: 10.000 km. Priserne er ekskl. forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Priser er gældende så længe lager haves.

Opel Corsa CTA
Energimærke

Effekt: hk: 100

Blandet kørsel: 18,2 km/l CO2: 123 g/km
Halvårlig afgift: 600,-

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Mdl. ydelse: 0,-

Udbetaling: kun 19.995,-

Udbetaling – 19.995 kr.; Leasingydelse – månedligt x 6 måneder – 0 kr.; Afleveringsgebyr – 1.150 kr.; Total – 21.145 kr.; Privatleasing via A lease & Mobility. Priserne er for det ovenfor angivne antal km og er inkl. afleveringsgebyr på 1.150 kr. samt ekstraordinær leasingydelse på 19.995 kr. Priserne er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger. Priserne er ekskl. forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes.

Corsa 1.2 100HK benzin Sport 6 måneder

Opel Corsa

Sport UDSTYR INKLUDERER

Udfyld formularen her

Scroll to Top