Mercedes-AMG GLS

GLS AMG

Mercedes-AMG

AMG oplevelsen bliver ikke større.

Oplev GLS AMG. Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ er ikke kun en af de mest rummelige AMG modeller, men også en af de mest luksuriøse. Prøv AMG High Performance-teknologierne omgivet af komfort på S-klasse niveau. Med plads til syv personer.

GLS’en står skarpt fra start: AMG kølerafdækningen med lodrette stivere, motorhjelmen med markante powerdomes, det varierede udvalg af fælge med op til 23″ store fælge, der kan vælges som ekstraudstyr, og kantede dobbelte rørhaler i karakteristisk riflet design er alle tydeligt bevis på, hvor stærk den er!

AMG cockpit.

Når du sætter dig ind i kabinen vil du opleve widescreen-cockpittet, der danner instrumentdisplayet og mediedisplayet i en perfekt sammensætning.

Her møder moderne udstråling tidssvarende intuitiv komfort: Enheden er integreret fritstående og har en generøs størrelse med en skærmdiagonal på 2 x 31,2 cm (2 x 12,3″).

Visningen er i høj opløsning, og der er mulighed for nem touchbetjening.

Forespørg prøvekørsel

Mercedes-AMG GLS - sort
Mercedes-AMG GLS
Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+
Mercedes-AMG GLS - sort
Standardudstyr
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Anhængerpakke
  • Akustisk komfortpakke
  • MBUX teknikpakke
  • Premiumpakke PLUS
  • Bagsædepakke
  • AMG Nightpakke
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer

Blandet kørsel: 7,9 km/l CO2: 289 g/km

* Vær opmærksom på, at bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.+45 70 202 203

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG GLS

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Mercedes-AMG GLS interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev GLS AMG

Vores AMG-specialister er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz & AMG – og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Scroll to Top