Ny Citroën C5 X

CITROËN LANCERER HELT NY MODEL I D-SEGMENTET

Citroën har lanceret en helt speciel kollage af en kraftfuld SUV, elegant sedan og en energisk stationcar: nemlig den nye Citroën C5 X. Den nye C5 X skiller sig ud fra mængden. Modellen har en stor bagklap, men med en lav læssekant og en bred åbning, så det er nemt at komme til bagagerummet. Med dens aerodynamiske linjer, lange kølerhjelm og markante kanter, har C5 X’en et helt unikt design. Citroën C5 X er 4.805 mm lang, 1.865 bred og 1.485 høj.

Indvendigt sætter Citroën C5 X stor fokus på komfort, og modellen byder på de nyeste Advanced Comfort sæder fra Citroën. Sæderne har en tyk polstring, som sikrer en behagelig sædekomfort. Kørekomforten suppleres yderligere med Citroën Advanced Comfort affjedring, så det føles som at køre på det flyvende tæppe. Instrumentpanelet er slankt og moderne og giver en afslappende fornemmelse i kabinen. På bagsædet er komforten også gennemtænkt – der er nemlig godt med benplads og loftshøjde. Bagagerummet har plads til 545 liter, men foldes bagsæderne helt ned, er der helt op 1.640 liter – og for at gøre hverdagen endnu nemmere, kan den elektriske bagklap åbnes ved hjælp af foden.

Citroën C5 X vil fås med en benzinmotor og som plug-in hybrid med 225 hk og en elektrisk rækkevidde på 50 km. Citroën C5 X forventes at lande hos de danske Citroën-forhandlere i primo 2022.

Vil du være den første til at høre mere om den nye C5 X

CITROËN C5 X ER HELT UNIK

Den nye Citroën C5 X tager inspiration fra konceptbilen: CXperience Concept, som Citroën viste frem til motorshowet i Paris tilbage i 2016. C5 X er designet med den nye lyssignatur, som ses ved de v-formede lygter både for og bag. Lyssignaturen genkendes fra den nye Citroën C4, Ë-C4 og den faceliftede C3 Aircross. Citroën C5 X kombinerer elementer fra SUV, stationcar og sedan segmenterne og C5 X  er derfor helt sin egen. Citroën C5 X’ frihøjde giver passagerne en højere køreposition og samtidig illustrerer SUV-looket. Den rummelige og fleksible kabine får sin inspiration fra stationcar-segmentet og det elegante og stilrene look tilføres fra sedan.

Citroën C5 X er 4.805 mm lang, 1.865 bred og 1.485 høj. Rent størrelsesmæssigt, vil C5 X placeres i D-segmentet.

Citroën C5 X

FULD LOUNGE OPLEVELSE

Citroën C5 X byder alle passagerne på en fuld lounge oplevelse med stilrene og slanke linjer, som giver en afslappet fornemmelse. For Citroën har komforten været i forreste række, og C5 X kombinerer intelligent teknologi og rummelighed med absolut komfort. Med de praktiske elementer fra stationcars, er der god plads til ben og hoved. Derudover rummer C5 X 545 liter, og lægges bagsæderne helt ned, kan bagagerummet rumme hele 1.640 liter. Med C5 X vil du have mulighed for at åbne bagagerummet med foden.

Med Citroëns Advanced Comfort er komforten skruet endnu højere op. Sæderne har en unik polstring, som har 15 mm tykkere lag af skum, som giver en bedre støtte. C5 X er også udstyret med Citroëns populære progressive hydrauliske stop: Citroën Advanced Comfort affjedring, som har en justérbar affjedring med tre forskellige indstillinger.

Citroën C5 X vil fås med en benzinmotor og en benzinmotor med plug-in hybrid med 225 hk og en elektrisk rækkevidde på 50 km.

MODERNE TEKNOLOGI

Citroën C5 X præsenterer et nyt Head-up display som kommer i farver. Det nye Head-up display vil vise alle de væsentlige informationer på forruden (som navigation og fart), så du ikke behøver at fjerne blikket fra vejen.

C5 X bliver udstyret med en 12″ HD touch skærm og med et helt nyt interface fra Citroën, som opdateres konstant. Det nye interface er designet som en tablet og skærmen har en tryk-overflade som vi kender det fra vores smartphones. MirrorScreen er inkluderet i skærmen, men som noget helt nyt, kan din smartphone opkobles uden kabel. MirrorScreen er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto. Ved hjælp af en intuitiv stemmestyring, kan du snakke til din Citroën og bede den udføre kommandoer som f.eks. Navigation.

Citroën C5 X er udstyret med en række køreassistentsystemer som bl.a: Rear Cross Traffic Alert, Adaptiv fartpilot med aktiv vejbaneassistent, Highway Driver Assist, nøglefri adgang og start og 360 graders kamera. 

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Interesseret i den nye C5 X? Bliv kontaktet som den første.

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER