Ny Citroën ë-C4 X

Ny mellemklassebil med imponerende rækkevidde.

Ny Citroën ë-C4 X skiller sig ud fra mængden. Ny ë-C4 X byder på et helt nyt cross-design fra Citroën og kombinerer elegancen fra sedan med det moderne fra SUV. På det danske marked, lanceres modellen kun med en fuldelektrisk motor, som har en imponerende rækkevidde op til 360 km (WLTP). 

Citroën ë-C4 X byder bl.a. på Citroëns velkendte affjedringssystem: Citroën Advanced Comfort, samt Advanced Comfort sæder, som giver en ekstraordinær komfortoplevelse i kabinen.

Citroën ë-C4 X forventes at lande i slutningen af 2022.

Vil du vide mere om
Citroën ë-C4 X?

Elegant, elektrisk og komfortabel.

Citroën ë-C4 X er en ny mellemklassebil og med en længde på 4600 mm vil den nye ë-C4 X placeres imellem C4/ë-C4 (4360 mm) og C5 X (4800 mm). ë-C4 X byder på et særdeles rummeligt bagagerum på 510 liter, og med en høj loftshøjde og en lav læssekant, giver det en nem adgang til af- og pålæsning. Citroën ë-C4 X er designet med nye LED-baglygter som slutter i en V-form. De V-formede baglygter og den skarpe front viser slægten til C5 X. 

Udover et gennemført design, så inviterer ë-C4 X også på en fuld lounge oplevelse med slanke og stilrene linjer, som giver en afslappet fornemmelse. Med Citroën Advanced Comfort er komforten skruet endnu højere op. Sæderne har en unik polstring, som har et 15 mm tykkere lag af skum, hvilket giver en bedre støtte på køreturene.

Citroën ë-C4 X udstyres med Citroëns anerkendte undervogn: Advanced Comfort-affjedring med progressiv hydrauliske stop med flyvende tæppe-effekt, der nemt klarer alle vejens huller og bump.

Ny Citroën ë-C4 X

Spækket med sikkerhed.

Citroën ë-C4 X er spækket med innovative teknologier og et særdeles smukt design, som indbyder til afslapning og velvære. Kabinen byder også på den nyeste generation af My Citroën Drive Plus infotainment system med 10″ HD touchskærm og kan få helt op til 20 køreassistentsystemer, så chaufføren kan få en afslappende og sikker kørsel. 

Citroën ë-C4 X vil bl.a. kunne fås med: 

  • Head-up Display
  • Blind Spot Monitoring System
  • Active Safety Brake
  • Active Lane Departure Warning System
  • Highway Driver Assist
  • Collision Risk Alert
  • Extended Traffic Sign Recognition

Bliv kontaktet som den første

Udfyld dine oplysninger og bliv kontaktet lige så snart vi har mere information om den nye Citroën ë-C4 X
  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll til toppen