Mercedes varebiler: Lagerrydning.

Lagerrydning!

Nu åbner vi slikbutikken.

Snold dig til en Vito eller en Sprinter og spar masser af penge – f.eks. op til 50.000 kr. på en Sprinter

Der er godt gang i hjulene på fabrikkerne rundt omkring. For at få plads på lageret har vi åbnet for godteposen, så du har nu mulighed for at snolde dig til en Vito eller en Sprinter og spare en masse penge. Besparelserne er store, når du ser på den samlede leasingperiode. Og for Sprinteres vedkommende kan du også hente besparelsen kontant – op til 50.000 kr. på udvalgte modeller.

Sådan snolder du dig til en Vito eller en Sprinter.

Hvordan du vil snolde for pengene, er op til dig. Når du leaser, kan du f.eks. vælge at få en lavere månedlig ydelse, få eftermonteret mere ekstraudstyr, eller du kan få flere km i perioden. Du kan kombinere de forskellige besparelser, så den færdige leasingaftale passer perfekt til dine behov. Hvis du har brug for hjælp, så gennemgår vi gerne alle mulighederne med dig.

Med Sprinter kan du også snolde kontant.

For både Sprinters og Vitos vedkommende kan du snolde dig til en ekstraordinært god serviceleasing-aftale. Vælger du at købe Sprinter kontant, kan du også hente besparelsen direkte på prisen – helt op til 50.000 kr. på udvalgte modeller.

Kom først til mølle.

Vi har et begrænset lager, så hvis du vil have fingrene i en af vores lagerbiler, skal du nok ikke vente for længe. Ring eller besøg os og fortæl, hvad du har brug for. Vi hjælper dig gerne med at finde den mest fordelagtige blanding af snolder.

 

Bemærk: Kampagnen gælder kun udvalgte lagerbiler. Ekstra udstyr skal kunne eftermonteres. Leasingaftale hos Mercedes-Benz Finans og forudsætter positiv kreditgodkendelse. Sprinter kan også købes kontant. Forbehold for mellemsalg.

Scroll to Top