EQS er på vej.

Dynamik Nyt design iConnect®

Mercedes-Benz eqs er på vej til danmark

Mercedes EQS er fjerde fuldelektriske model fra Mercedes-EQ og stiller til start med banebrydende, intelligente features og en rækkevidde på op til 770 kilometer på en opladning. Nu løfter Mercedes-Benz endelig sløret for den nye model.

Vil du være den første til at høre mere om EQS?

Først var det midsize-SUV’en EQC, så fulgte MPV’en EQV, herefter kompakt-SUV’en EQA – og nu kan Mercedes-Benz så endelig løfte sløret for fjerde fuldelektriske model i Mercedes-EQ familien: EQS. Den nye, 100 procent elektriske luksus-sedan er den første af sin slags og lanceres i første omgang i to udgaver, nemlig som EQS 450+ med baghjulstræk og 333 hestekræfter samt EQS 580 4MATIC med firehjulstræk og hele 525 hestekræfter.

Den officielle WLTP rækkevidde for EQS 450+ er opgivet til utrolige 770 kilometer på en fuld opladning, og det skyldes ikke mindst det særlige og ekstremt aerodynamiske ‘one-bow’ design, som tydeligt adskiller EQS fra modelprogrammet med forbrændingsmotor og samtidig sikrer rekordlav vindmodstand og minimal vindstøj. Med en Cd-værdi på bare 0,20 holder EQS nemlig verdensrekorden som den mest aerodynamiske bil i produktion.

Mercedes-Benz EQS

MBUX Hyperscreen

MBUX Hyperscreen er et af kabinens absolutte højdepunkter. Det store, buede og ekstremt detaljerede skærmunivers, som smyger sig på tværs af instrumentpanelet, når næsten fra A-stolpe til A-stolpe og byder på ikke færre end tre skærme, som visuelt smelter sammen til én. Forsædepassageren har sågar sin egen 12,3” OLED-skærm, som gør det muligt at styre et bredt udvalg af komfort- og underholdningsfunktioner, der specifikt henvender sig til lige netop denne position. Og hvis kabinens intelligente kamera-teknologi registrerer, at føreren kigger på passagerdisplayet under kørslen, dæmpes displayet automatisk.

Interesseret i Mercedes EQS? Bliv kontaktet som den første.

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER