Tag på eventyr med Marco Polo

Så er det nu!
Mercedes-Benz har for alvor meldt sig på banen for det kompakte campersegment med Marco Polo.

Marco Polo har et tårnhøjt udstyrsniveau, et eksklusivt design og attraktive priser.
Og takket være de nye afgiftsregler, er vi klar med nye skarpe priser, endnu mere udstyr og flere interessante muligheder for tilvalg.

Interessen for campere er stødt stigende – specielt det forgangne år, der blev det bedste år nogensinde for Marco Polo i Danmark. Det har vi tænkt os at videreudvikle i 2021 – med ekstra fokus på den fantastiske camper!

Priser fra 609.900 kr.
Priserne starter ved 609.900 kr. for Mercedes Marco Polo 220 d med 9G-TRONIC-automatgear, baghjulstræk og 163 hestekræfter. Prisen inkluderer en udstyrspakke med ekstra termostatstyret kabinevarmer, elektrisk hævetag, læderrat, navigation, DISTRONIC adaptiv fartpilot, parkeringspakke med bakkamera og sensorer, tyverialarm, ekstra stor brændstoftank og meget andet. Men du kan selvfølgelig bestille Marco Polo præcis som du ønsker den!

Dertil kommer MBUX med 10,25” touchskærm og MBAC, Mercedes-Benz Advanced Control, som gør det muligt at kontrollere og overvåge de vigtigste camperfunktioner som for eksempel det ekstra batteri, frisk vand og spildevand, regulering af køleskabstemperatur, hævning og sænkning af tag samt styring af varme, lyd og lys i kabinen. Det hele klares direkte fra infotainmentskærmen eller via smartphone.

Fuld fart på nyt eventyr
Merprisen for at opgradere til Mercedes Marco Polo 250 d med 190 hestekræfter er 50.000 kr., og yderligere 50.000 for topversionen Mercedes Marco Polo 300 d med hele 239 hestekræfter.
Som de eneste på markedet tilbydes Mercedes Marco Polo nu også med fabriksmonteret luftaffjedring AIRMATIC. Luftundervognen koster 36.000 kr. og sikrer en endnu mere stabil og behagelig affjedring, og skal båden eller hestetraileren med på slæb, er det desuden fortsat muligt at vælge Marco Polo med træk op til 2.500 kg uanset motorvariant.

Som noget nyt fås Marco Polo nu også i den særlige edition-udgave ArtVenture, hvor der skrues et ekstra hak op for det eksklusive udstryk med specielle detaljer som ekstra åbning i fronten af tagsengen, LED Intelligent Light System lygter samt elektrisk bagklap EASY-PACK med Big Flip vindue, der kan åbnes separat. Prisen er 150.000 kr., som også inkluderer metallak og 18” alufælge.

Den skal bare opleves!

 

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email