Ny Mercedes-Benz
eCitan

Ny elektrisk Citan på vej! By velkommen til eCitan i Q4
Den populære kompakte Mercedes-Benz Citan har allerede vundet ‘Van of the Year 2022’-prisen og nu lander Citanen snart med en elektrisk motor: eCitan.
Mercedes eCitan forventes at lande i Danmark i medio 2023 og forventes at kunne bestilles fra august. eCitan får en imponerende rækkevidde helt op til 285 km pr. opladning (WLTP), og kan få træk helt op til 1.500 kg! eCitan er derfor klar til at opfylde de fleste erhvervsmæssige behov for kurér- og varevogn i byområder.

Mercedes eCitan specifikationer

Previous
Next

Lastrumsareal

2,35 m2

Lastrumsvolumen

2,5 - 2,9 m3

Lastrumslængde

1.806 mm

Maks. last

782 kg

Vil du være den første til at høre mere om eCitan?

Nyeste medlem af eVans-familien.

Mercedes eCitan vil byde på en lang rækkevidde (WLTP) op til 285 km pr. opladning. Derudover kan eCitanen også fås med træk, som kan trække helt op til 1.500 kg. Batteriet vil blive placeret i bunden af varevognen, og man kommer derfor ikke til at gå på kompromis med hverken lastrummets dimensioner eller lastmængden.

eCitan kan oplades med AC- og DC-opladning. DC-opladning kan lades fra 10-80% på cirka 45 min. og en AC-opladning kan lades fra 0-100% på kun 2 timer og 20 min. med en 22 kW lader. Benyttes der en 11 kW lader, vil opladningen tage cirka 4 timer og 30 min.

Mercedes-Benz eCitan

Vil du vide mere om Mercedes eCitan?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Mercedes-Benz eCitan
Scroll to Top