Ny Mercedes eVito.

Op til 265 kilometer på en opladning.

De elektriske varebiler nyder voksende popularitet blandt alt fra håndværkere til kurerer, og nu melder den nye Mercedes eVito sig på banen med høj komfort, stor lasteevne, mulighed for hurtigladning og en rækkevidde på op til 265 kilometer på en fuld opladning (WLTP). Priserne begynder ved 357.332 kr. plus moms eller ved 2.375 kr. pr. måned plus moms med ServiceLeasing.

De elektriske varebiler er populære som aldrig før, for i takt med at flere og flere danskere skifter den benzin- eller dieseldrevne privatbil ud med et elektrisk alternativ, er flere erhvervsdrivende begyndt at få øjnene op for mulighederne i eldrift på gule nummerplader.

Høj komfort og lave driftsomkostninger er blandt de måske vigtigste årsager til interessen, men også mulighed for gratis parkering i flere større byer gør, at afskeden med forbrændingsmotoren frister. Dertil kommer, at flere kommuner og offentlige instanser i stigende grad foretrækker at benytte leverandører, som benytter elbiler.

Med lanceringen af den opdaterede Mercedes-Benz eVito bliver det elektriske valg nu endnu mere interessant, for den nye elvarebil kører nemlig op til 265 kilometer på en fuld opladning takket være en ny batteripakke med en nettokapacitet på 60 kWh, hvilket svarer til øgning på 70 procent sammenlignet med den tidligere model. Med den valgfrie fartbegrænser til 80 kilometer i timen er rækkevidden helt op til 310 kilometer.

Gennemtestet kvalitet med afgørende opdateringer
Den elektriske drivline leverer fortsat op til 85 kW, svarende til 116 hestekræfter, men som noget nyt er det nu muligt at lade eVito igennem et CCS-stik med en effekt på op til 80 kW. Med maksimal effekt kan batteriet lades fra 10 til 80 procent på ned til 35 minutter, og dermed forlænges rækkevidden nemt i en fart. Samtidig klares en opladning fra fra 0 til 100 procent ved en wallbox omkring 6 timer og 30 minutter, når der lades med 11 kW.

Rekuperationsfunktionen, som opsamler bremseenergi og forlænger bilens rækkevidde, når der bremses, er blevet opdateret. Funktionen kontrolleres fortsat via skiftepaler bag rattet, men den nye funktion DAUTO sikrer nu endnu en endnu mere effektiv og komfortabel fremfærd. Køreprogrammet justerer nemlig automatisk kraften af rekupereringen i realtime på baggrund af data fra bilens aktive sikkerhedssystemer.

Batteripakken er placeret under gulvet og optager således ikke plads i varerummet, der rummer op til 6,6 m3 i den ekstralange version, som måler 5.370 mm og må laste op til 858 kg. Mercedes eVito fås også en version, som måler 5.140 mm og må laste op til 888 kg. Totalvægten for begge modeller er 3.200 kg.

Standardudstyret omfatter detaljer som Active Breake Assist, ATTENTION ASSIST og lyssensor samt 17” hjul, varme i førersædet, multifunktionsrat og CSS-lader op til 50 kW. 80 kW-ladefunktionen er ekstraudstyr.

Ny Mercedes eVito fås til priser fra 357.332 kr. plus moms eller med Mercedes-Benz ServiceLeasing fra 2.375 kr. pr. måned plus moms med 35.000 kr. i førstegangsydelse.

Mercedes eVito CTA

2.375 kr/md.

48 måneder

60.000 kilometer

Inkl. service og vedligeholdelse

Førstegangsydelse på kun 35.000 kr.

Scroll to Top