Opel

Opel Grandland GSe

Dynamisk og sporty nyhed fra Opel.

Opel bringer GSe-performance til SUV-segmentet! Med en kombination af SUV, sporty performance og Plug-in Hybrid-teknologi byder Grandland GSe på en banebrydende køreoplevelse udover det sædvanlige. 

Opel Grandland GSe kommer med en 1,6 turbo benzinmotor og to elektriske motorer på hver aksel og hele 300 hestekræfter, så du som fører får en suveræn sportslig køreoplevelse. Den hurtige performance får Grandland GSe fra 0 – 100 km/t på bare 6,1 sekunder, hvilket kun opleves hos premium-segmenterne. 

Opel Grandland GSe følger søsteren Opel Astra GSes fodspor med den dynamiske og sjove køreoplevelse, som kommer fra den unikke affjedring og styretøjskalibrering. Grandland GSe er dristig, sporty og unik. 

Vil du høre mere om Opel Grandland GSe?

Elegant design og unik komfort.

Det dristige og rene design kommer til udtryk i Opels signaturfront: Vizor, som på den reneste vis, indrammer forlygterne og logoet i et sort vandret element. Det vandrette element fremhæver bredden på bilen og får Grandland GSe til at se rå og muskuløs ud. For at adskille sig fra den konventionelle Grandland, har GSe’en også 19″ letmetalfælge, en unik diffuser og GSe-emblemet på bagklappen. 

Indvendigt byder modellen på de certificerede AGR-ergonomiske sæder med Alcantara, for en ultimativ komfortabel køreoplevelse. 

Opel Grandland GSe

Vil du vide mere?

Skriv dig op i formularen nedenfor, så sørger vi for at du holdes opdateret, når vi ved mere om lancering, priser og muligheder.

Derudover vil du blive blandt de første til at prøvekøre bilen.

Vil du vide mere?

  • Hvad ønsker du?

  • DINE OPLYSNINGER

Scroll to Top