Nyhed: Oplev tre nye bilbrands hos P. Christensen

Det er med stor glæde, at vi kan informere om tre nye bilmærker hos P. Christensen. Foruden Mercedes-Benz, smart, Peugeot, Citroën og Opel vil du pr. 1. juli kunne opleve Fiat, Jeep og Alfa Romeo i Kolding og på Østerbro.

Både i Kolding og på Østerbro vil der fremover være seks bilmærker på samme matrikel. Målsætningen har været at kunne tilbyde og fremvise et bredt udvalg til alle ønsker og behov. Fokus bliver ikke mindst på elbiler, hvilket gør det let for nysgerrige at sondere markedet.

”Vi glæder os meget til at fremvise huset, som med seks brands under samme tag i København. Det er et kæmpe plus for kunderne, fordi det gør det langt nemmere at skabe sig et overblik og få en fornemmelse af, hvad markedet byder på”, siger salgsdirektør på Østerbro Pieter Tage Larsen.

De nye mærker bliver Fiat, Jeep og Alfa Romeo. De er ejet af den store producent Stellantis, som P. Christensen i forvejen har et tæt samarbejde med samt importøren K.W. Bruun som også importerer Peugeot, Citroën og Opel.

Salgschef Thomas Secher i Kolding supplerer: ”Vi har fornyeligt fået Opel under vingerne. Det er gået over al forventning. Derfor er vi sikre på, at det bliver en stor gevinst for forretningen og vores kunder med et større udvalg”.

”Vi kommer til at kunne fremvise alt det nyeste fra en stribe mærker, som rykker helt enormt på el. Det gælder også traditionsbundne brands som Alfa Romeo, der er i gang med en fuld transformation, som man godt kan glæde sig til. Det er en spændende tid, vi går i møde, og vi er virkelig glade for at medvirke til at gøre det nemt for kunderne at finde den bil, der passer dem bedst, uddyber Pieter Larsen.

De fremhæver i øvrigt, at udvidelsen er en del af en bevægelse, som er i gang i bilbranchen med færre, men større forhandlere. Den bevægelse, der er i gang, er noget af det største, der er sket i branchen i mange år, og vi er meget glade for at være med helt fremme.

Vi er desuden i fuld gang med forberedelserne til en større ombygning og udvidelse på Trianglen 11. Her skal bygges et helt nyt Stellantis værksted i forlængelse af showroomet. Byggeriet forventes at stå færdigt ultimo 2023. Det glæder vi os til at fortælle mere om!

P. Christensen forhandler nu også Jeep, Fiat og Alfa Romeo
Scroll to Top