Opel Insignia coupéOpel Insignia
coupé

Pris fra

359.990

kr.

Hestekræfter

122 – 174

hk.

CO2-udslip

129 – 144

g/km.

Tophastighed

197 – 225

km/t.

Længde

4.897

mm.

Bagagerumsvolumen

490 – 1665

l.

Pris fra

359.990

kr.

Hestekræfter

122 – 174

hk.

CO2-udslip

129 – 144

g/km.

Tophastighed

197 – 225

km/t.

Længde

4.897

mm.

Bagagerumsvolumen

490 – 1.665

l.

Tysk ingniørkunst, når det er bedst.

Opel Insignia Coupé er mere effektiv end nogensinde og har et sporty coupé-look med de banebrydende IntelliLux LED® Pixel Light. Den overbeviser med sit elegante design og en karakteristisk personlighed, der lever op til navnet. De smalle LED for- og baglygter understreger de elegante linjer.

Interiøret er elegant, ergonomisk indrettet og rummeligt. Oplev et harmonisk og moderne design, materialer af høj kvalitet og en kabine indrettet med fokus på dig.  Den har digitale online systemer, on-board navigationssystem, stor innovativ farveskærm med touch-funktion og højkvalitets-audiosystem. 

Perfekt i alle situationer.

Opel Insignia Coupé byder på højere ydelse, men lavere CO2-udledning og brændstofforbrug samt et bredt udvalg af forskellige motorer, der giver spændende kørsel.

Alle Insignia-motorer opfylder Euro 6 D-standarden og har et optimeret Start/Stop-system.

Opel Insignia Coupé fås med en 8-trins automatgearkasse.

Book prøvekørsel

Opel Insignia coupé CTA
Priser Opel Insignia coupé
Opel Insignia 1.5D 122HK AUT Ultimate
Opel Insignia coupé CTA
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Metallak
  • Fabriksmonteret anhængertræk
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 359.990,-*

Blandet kørsel: 18,5-20,4 km/l CO2: 129-141 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Opel Insignia 2.0D 174HK AUT Business Ultimate
Opel Insignia coupé CTA
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Metallak
  • Fabriksmonteret anhængertræk
Se mere
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 404.990,-*

Blandet kørsel: 18,5-20 km/l CO2: 131-141 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

The future is everyone's

Opel Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Opel.

Digital instrumentering.

Takket være den digitale instrumentering får du et enkelt og stilrent look. Du kan trygt læne dig tilbage og nyde det intuitive og brugervenlige instrumentbord, mens du holder fuld fokus på trafikken. Den digitale instrumentering informerer dig om hastighed og meget mere, lige når du har brug for det - og lige foran dig.

Opel privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Opel-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Med Opel privatleasing kan du let og enkelt få dækket dit kørselsbehov. Samtidig opnår du en lang række fordele; bl.a. får du tryghed i biløkonomien og stor fleksibilitet, da du kan skifte bil oftere.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Oplev Insignia coupé

Mulighed for tilvalg af udstyr.

Hør mere om fordele og priser.

INTELLILUX LED® PIXEL LIGHT

De nye, banebrydende IntelliLux LED® Pixel Light forlygter, er næste skridt i Opels avancerede lygteteknologi. Med et permanent langt lys giver systemet en stærkt forbedret sigtbarhed i mørket uden at blænde modkørende bilister. Hver forlygte består af 84 dioder, som tilpasser sig trafikforholdene ved automatisk at slukke enkelte dioder.

HEAD-UP DISPLAY

Head-Up displayet projicerer førerinformationer, f.eks. hastighed, navigationsanvisninger eller advarsler fra den adaptive fartpilot op i forruden, så du kan holde øjnene sikkert på vejen.

AUTOMATISK NØDBREMSE

Den automatiske nødbremse med fodgængeralarm overvåger trafikforholdene foran din Opel Insignia. Hvis systemet opdager en fodgænger, en bil eller en anden genstand foran bilen, gør bremsesystemet sig klar, og hvis du ikke reagerer i tide, bremses bilen automatisk.

SKILTEGENKENDELSE

Den nyeste generation af skiltegenkendelse viser konstant fartskiltenes hastighedsbegrænsninger på førerens informationsdisplay og på Head-up displayet, hvis bilen har dette.

VEJBANESKIFTALARM

Vejbaneskiftalarmen advarer dig, hvis bilen skifter bane uden, at blinklyset er blevet aktiveret. Blindvinkelalarmen advarer dig om biler i den blinde vinkel, når den registrerer biler, der nærmer sig hastigt i vejbanen ved siden af.

ADAPTIV FARTPILOT

Den adaptive fartpilot med Full Speed Range giver dig en afslappet køreoplevelse. Via automatisk acceleration og deceleration holdes der en konstant sikkerhedsafstand til den forankørende bil. Desuden er det ikke nødvendigt at genstarte fartpiloten, hvis bilen har været bragt til fuld standsning.

ALARM FOR TVÆRGÅENDE TRAFIK

Alarmen for tværgående trafik advarer dig om biler, der kommer kørende fra siderne bag din Insignia, når du bakker ud fra en parkeringsplads eller din indkørsel. Hvad der før var en usynlig fare, er nu blevet enkelt at undgå.

LED-LYSSIGNATUR

Den unikke Opel LED-lyssignatur i forlygterne med kørelys samt i baglygterne, giver både stil og synlighed, og byder dig velkommen med et lille “lysshow”, når du låser bilen op.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Book her

Oplev Opel Insignia coupé

Opel Insignia coupé CTA