Pris fra

489.990

kr.

Hestekræfter

130

hk.

CO2-udslip

115

g/km.

Tophastighed

192

km/t.

Længde

4.477

mm.

Bagagerumsvolumen

514 – 1.652

l.

Pris fra

489.990

kr.

Hestekræfter

130

hk.

CO2-udslip

115

g/km.

Tophastighed

192

km/t.

Længde

4.477

mm.

Bagagerumsvolumen

514 – 1.652

l.

Stærk og alsidig SUV.

Vores imponerende Opel Grandland SUV er perfekt til et aktivt fritidsliv. Med ny teknologi og et dynamisk design – er Grandland klar til det hele. Den tiltrækker den rigtige form for opmærksomhed med sine skarpe designlinjer og masser af sporty attitude.

Selvom SUV’en fremstår stærk og rå udenpå, så er den silkeblød indeni. Vejen kan være fyldt med forhindringer – men du sidder tilbage i fuld komfort i lækkert design, som er udført i det allerbedste materiale. Design Grandland, som du ønsker den.

Opel Grandland byder på en gennemgående og høj komfort. Modellen kan udstyres med de certificerede AGR-sæder, som sikrer en korrekt ergonomisk kørestilling og dermed en kørekomfort udover det sædvanlige. 

Med klassens banebrydende lygter: IntelliLux LED Pixel Light, Night Vision, front- og bakkamera, trådløs opladning og sensorstyret bagklap, skiller Opel Grandland sig ud og markerer sig stærkt i sin klasse. Opel Grandland skal opleves. 

Innovativ teknologi.

Opel Grandland er designet til at give en sikker og komfortabel kørsel.

Modellen kan udstyres med topmoderne og innovativ teknologi som bl.a.: de banebrydende lygter: IntelliLux LED Pixel Light, som giver en markbar sigtbarhed i mørke. Hver forlygte består af intet mindre end 84 lysdioder, som kontinuerligt tilpasser sig forholdene i trafikken. 

Derudover kan Grandland udstyres yderligere med Night Vision, som er et kamerabaseret system, som assisterer føreren i mørket. Det infrarøde kamera, som er placeret på fronten af bilen, kan registrere mennesker og dyr op til 100 meter foran bilen.

Opel Grandland: en suveræn SUV.

Opel Grandland

Helt nyt design.

Opel Grandland byder på et mere udfordrende og iøjnefaldende design end den forrige model. Den velkendte Opel Vizor front skaber et hurtigt blikfang, når Grandland’en kommer frem i gadebilledet.

Opel Grandland

Fleksibel og rummelig.

Opel Grandland er rummelig. Meget rummelig og skal være modellen være ekstra fleksibel, kan bagklappen styres med foden. Du sætter blot foden under bagenden og bagklappen åbner (eller lukker) automatisk.  

Opel Grandland interiør

Innovativ og intuitiv.

Opel Grandland er udstyret med det fuldt digitale og top moderne Pure Panel-cockpit. Pure Panel er yderst brugervenligt og giver dig præcise informationer, så du blot skal koncentrere dig om kørslen. 

Book prøvekørsel

Opel Grandland vognbaneassistent
Opel Grandland Parkassistent
Opel Grandland Speed Assist
Opel Grandland nødbremse

Med Vognbaneassistent hjælper systemet dig med at undgå kollision. Vognbaneassistenten har aktiv ratkorrigering, så hvis du uønsket er på vej ud af banen, så hjælper systemet dig tilbage på vognbanen. 

Afhængig af udstyrsvariant, kan Opel Grandland assistere føreren med Park Assistent. Park Assistent hjælper dig med at parkere nemt, sikkert og hurtigt. Det eneste du skal gøre er at bremse og accelerere. 

Med Speed Assistent indstiller du blot den ønskede fart, og så opretholder systemet selv den ønskede fart og distancen til den forankørende bil ved at bremse eller accelerere automatisk. 

Speed Assistent aktiveres mellem 30 og 180 km/t.

Med Automatisk nødbremse, overvåger systemet hele tiden afstanden til den forankørende bil. Er afstanden for tæt, advarer systemet føreren om en kort afstand. Er der risiko for kollision, aktiveres bremsesystemet, hvis behovet skulle opstå. 

Priser: Opel Grandland
Opel Grandland X 1.5D 130 HK AUT GS
Opel Grandland CTA
Standardudstyr
    Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
  • Metallak
  • Premium lak
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 489.990,-*
Privatleasing
Fra DKK 5.995,-/md
Periode
36/md
KM
10.000/år

Blandet kørsel: 19,2 km/l CO2: 141 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Er du på udkig efter en Plug-in Hybrid?

Opel Grandland CTA

Opel privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Opel-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Med Opel privatleasing kan du let og enkelt få dækket dit kørselsbehov. Samtidig opnår du en lang række fordele; bl.a. får du tryghed i biløkonomien og stor fleksibilitet, da du kan skifte bil oftere.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Opel Grandland

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner. Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Erik Aasted Andersen
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Book her

Oplev Opel Grandland

Scroll to Top