Peugeot

308

Vejl. pris fra 319.990 kr.

Power of choice: Peugeot 308.

Peugeot 308 er en af vores mest populære modeller hos Peugeot – og den nyeste version er ingen undtagelse! Det er den den første model fra Peugeot med det nye logo og Peugeots nye identitet, og modellen står skarpere end nogensinde! 

Peugeot 308 fokuserer på en høj ydeevne og effektivitet – og for første gang nogensinde, er det muligt at bestille Peugeot 308 som plug-in hybrid. Modellen kommer også med benzin- og dieselmotorer og i en GT-version.

Peugeot 308 har fået et banebrydende design med en markant og majestætisk grill og et smallere lysdesign, som giver 308’eren et eksklusivt og skarpt look. På kølerhjelmen er “308” placeret, hvilket også illustrer Peugeots nye identitet. 

Eksklusiviteten fortsætter inde i kabinen med et helt nyt design og topmoderne teknologi. Peugeot 308 har fået en 10″ HD touchskærm, som har en brugervenlighed fra smartphonen, så du nemt og hurtigt kan betjene skærmen.

Diesel, benzin eller plug-in hybrid.

Med Peugeot 308 kan du frit vælge mellem diesel, benzin eller plug-in hybrid. 

Med Peugeots velkendte PureTech- (benzin) og BlueHDi (diesel)-motorer, får du en højtydende og effektiv brændstofmotor med Stop & Start-systemet.

Ønsker du plug-in hybrid, forener 308’eren PureTech og plug-in hybrid-teknologien, og giver Peugeot 308 en effektiv og dynamisk effektivitet og en køreoplevelse udover det sædvanlige. 

Oplev Peugeot 308 her.

MOTION & EMOTION

Virtuelle i-toggles

Virtuelle i-toggles

Oplev det innovative og virtuelle i-toggles (tilgængelig fra Allure niveau). Med i-toggles har du mulighed for at konfigurere din egen genvej, så du nemt og hurtigt kan tilgå dine favoritter. Eksempelvis telefonkontakter, klimaanlæg, medier mm. Placeringen er lige til - den sidder i midterkonsollen.

Peugeot i-Cockpit®

Det nye Peugeot i-Cockpit er endnu mere brugervenligt og intuitivt end før. i-Cockpittet giver dig nem adgang til alle funktionerne og den er skabt til at give dig de vigtigste informationer i instrumentbrættet. Det nye stilrene rat fås også med varme, som gør de køligere dage behagelige (muligt at tilkøbe. Standard i GT).

Peugeot 308

FULL LED Matrix

Peugeot 308 har fået den helt nye lyssignatur fra Peugeot. Lysdesignet er smallere, mere kompakt og mere moderne, hvilket giver 308'eren en dynamisk og stærk front. Med LED kørelys (fra Allure nievau) fås lysdesignet med de velkendte "hugtænder", som giver Peugeot 308 et eksklusivt og skarkpt look.

Book prøvekørsel

Ny Peugeot 308
Peugeot 308

Peugeot 308 (2021)

Sammenlign Peugeot 308 (2021) med forgængeren (2013).

Peugeot 308 Ny Peugeot 308

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Blind Spot Assist

Med Peugeots Blind Spot Assist, hjælper din Peugeot med dine blinde vinkler. Befinder der et andet køretøj i din blinde vinkel, advarer systemet dig med en advarelseslampe mod at trække ud til siden. Advarelseslampen kommer til syne i sidespejlet.

Adaptiv fartpilot

Med adaptiv fartpilot kan du indstille din ønskede fart og bilen sørger selv for at holde farten på vejen. Når bilen kommer tæt på en forankørende, vil systemet automatisk selv bremse og nedjustere farten indtil det forankørende fartøj ikke længere er i feltet.

360° kamera

Som ekstra udstyr kan Peugeot 308 udstyres med et 360° kamera. 360° kameraet har fire kameraer omkring bilen, så du har et udsyn fra alle bilens vinkler. 

MirrorScreen

Med MirrorScreen-teknologien har du mulighed for at tilkoble din smartphone via Apple CarPlay eller Android Auto, så du nemt og hurtigt kan foretage opkald og spille dit yndlingsmusik. Via en USB-indgang har du også mulighed for at oplade din mobil på farten.

Automatisk klimaanlæg, 2-zoner AQS

Som standard har Peugeot 308 automatisk klimaanlæg med 2-zoner AQS (Air Quality System med HE filter). HE-filter beskytter bl.a. mod (u)organiske dampe, generende lugte, sure gasser m.m. Med 2-zonet klimaanlæg, kan føreren og forsædepassageren tilpasse forskellige temperaturer.

Varme i forsæder

Peugeot 308 har du som standard mulighed for at få varme i sæderne foran - så de køligere dage kan bare komme an.

Se mere om privatleasing

Ny Peugeot 308

myPeugeot app

Med myPeugeot kan du holde forbindelsen med din bil hele tiden. Med myPeugeot har du bl.a. mulighed for at se statussen på din bils lokalisering.

Du kan også se din kørselsdata. Du får også nem og hurtig adgang til evt. assistance og du kan holde styr på serviceeftersyn og evt. reparationer på din bil.

Har du Peugeot 308 med plug-in hybrid, kan du også se (og styre) batteriopladningen og evt. kabinetemperaturen i bilen.

Peugeot 308

Retouch by: Wetouch Imagework

Er du klar til køre Peugeot 308 Hybrid?

Den nye Peugeot 308 fås med en plug-in hybrid motor og har en rækkevidde op til 60 km på ren el. Peugeot 308 fås med to hybridmotorer: 225 e-EAT8 og 180 e-EAT8.

– 225 e-EAT8 indeholder har en PureTech motor med 180 hk (132 kW), en elmotor på 81 kW og en e-EAT8 automatgearkasse (8-trin).

– 180 e-EAT8 har en PureTech motor ed 150 hk (110 kW), en elmotor på 81 kW og en e.EAT8 automatgearkasse (8-trin).

For 100% opladning estimeres tiden med en almindelig stikkontakt (6A, 220V) ca. 10 timer, hvorimod en Clever ladeboks har en ca. ladetid på 4 timer.

Priserne gælder nye Peugeot Plug-in hybrid købt hos autoriserede Peugeot-forhandlere. Tilbuddet gælder for både private og erhverv. Dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Alle Clever priser er inkl. moms med binding i seks måneder. Mindsteprisen til en Peugeot plug-in hybrid er 9.714 kr. med Clever Unlimited og 1.740 kr. med Clever Unlimited Network. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per. måned. Ladeboksen med ubegrænset garanti er Clevers ejendom og installeres på en valgfri privatadresse. Kunden skal sørge for nedtagning ved ophør af abonnementet. Der kan være ekstra ydelser ifm. installationen, fx stillads- og gravearbejde, som kunden betaler. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales den mængde strøm, der er brugt til opladning af bilen. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Peugeot samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro. 

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Peugeot og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores salgsteam her.

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef
Sebastian Oksby Dinesen
Salgsrådgiver
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Salgselev

Book her

Oplev Peugeot 308

Ny Peugeot 308
Scroll to Top