Nyhed. Ny model fra Opel.

Opel Combo-e

Ny model: Opel Combo-e

Oplev ny Opel Combo-e. En 100%  elektrisk varebil med veloplagt overskud til krævende transportopgaver. På trods af sin kompakte størrelse har den en varerumsvolumen på op til 4,4 m3 og den fås med masser af professionelt udstyr, herunder FlexCargo® skillevæg med indbygget luge til transport af lange genstande.

Sæt dig ind og prøv den høje siddeposition med godt udsyn, masser af opbevaringsmuligheder og intuitiv betjening: Interiøret giver fleksible muligheder og imødekommer alle ønsker og behov.

Med et drivbatteri af nyeste generation har den nye Combo-e Cargo ekstra lang rækkevidde. Og de innovative teknologier til energigenvinding – herunder regenerativ bremsning – sikrer maksimal effektivitet og lave driftsomkostninger. Alle fuldt elektriske biler fra Opel leveres med en batterigaranti på mindst 70 % af den oprindelige ladekapacitet i 8 år eller 160.000 km.

Med en nyttelast på 800 kg er den klar til tunge opgaver. Overload indikatoren vejer lasten i bilen og advarer føreren, hvis den tilladte nyttelast overskrides.

100% elektrisk.

Med en varerumsvolumen på op til 4,4 m3 er den nye Combo-e Cargo lige så effektiv og velegnet til daglig transport som brændstofversionen.

Den fuldt elektriske kørsel er både emissionsfri og støjfri og giver en unik køreoplevelse. Med en rækkevidde på 280 km* kan du køre lange distancer uden problemer.

Varebilen er udstyret med et 50 kWh batteri, der kan oplades op til 80 % på kun 32 minutter på offentlige DC-ladestationer**.
_____
* Strømforbrug 22,7-17,2 kWh / 100 km, CO2 emission 0 g / km, effektivitetsklasse A +++

**Teoretisk værdi beregnet på basis af en 280 km rækkevidde (WLTP). På en ladestation med jævnstrøm (100 kW). Svarer til opladning af et tomt batteri. Ladetiden kan variere afhængigt af ladestationens type og kapacitet samt udetemperaturen og batteriets temperatur.

Alt du behøver for at få jobbet gjort.

Icon

LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER.

Den nye Combo-e Cargo gør dig uafhængig af svingende brændstofpriser og høje bilafgifter, og byder samtidig på reducerede driftsomkostninger. Derudover er elektrisk kørsel er ikke bare emissionsfri, den er også støjfri. Den støjisolerede kabine sikrer en stressfri og komfortabel køreoplevelse.

Opel Combo-e

NAVIGATION.

Multimedia Navi Pro Systemet med stemmestyring giver stressfri kørsel i hele Europa. Du skal blot indtaste den ønskede destination, så vil systemet guide dig sikkert og direkte til dit mål. Og med vores intelligente tjenester kan du føle dig tryg og i sikker kontakt med omverdenen, når du er på farten.

Opel Combo-e

SIKKERHED OG INNOVATION.

Den automatiske nødbremse med fodgængerregistrering advarer om faren for kollision med forbipasserende eller biler. Hvis du reagerer for sent, bremser bilen automatisk. Skiltegenkendelsessystemet viser dig fartskilte og andre færdselstavler på infotainmentsystemets skærm.

Priser: Opel Combo-e
Opel Combo-e Innovation L1V1 50kWh 136HK
Opel Combo CTA
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Dæktryksovervågning
 • Dobbelte bagdøre med ruder, varme og visker
 • Skydedør venstre side
 • Metallak
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 289.990,-*

Blandet kørsel: 201 Wh/km CO2: 0 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Opel Combo-e Innovation L2V1 50kWh 136HK
Opel Combo CTA
Standardudstyr
  Se standardudstyr for denne model
Mulige ekstraudstyrspakker
 • Dæktryksovervågning
 • Dobbelte bagdøre med ruder, varme og visker
 • Skydedør venstre side
 • Metallak
Tekniske specifikationer
Se tekniske specifikationer
Pris for denne bil
Fra DKK 299.990,-*

Blandet kørsel: 201 Wh/km CO2: 0 g/km

*Vær opmærksomhed på at, bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Priserne er vejledende og kan variere – og der tages forbehold for fejl.

Forudbestil Opel Combo-e

Opel Combo CTA

The future is everyone's.

Opel Combo-e interiør

Opel Service- og reparationsaftale.

En Service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og budgetsikkerhed. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en Opel Service- og reparationsaftale er bilen nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer i den aftalte periode. Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække.

Opel Combo-e

DRIVE MODES.

Med et enkelt tryk på Drive Mode kontakten kan du vælge mellem forskellige køreindstillinger: POWER for maksimal ydelse og dynamisk kørsel med tung last, NORMAL for varieret hverdagskørsel og ECO for maksimal rækkevidde og energieffektivitet. Med et drivbatteri af nyeste generation har den en ekstra lang rækkevidde. Og de innovative teknologier til energigenvinding – herunder regenerativ bremsning – sikrer maksimal effektivitet og lave driftsomkostninger.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner i Kolding og i Risskov.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel varebiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Salgselev, varebiler
Simon Bøjstrup
Erhvervskonsulent, varebiler
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler
Mads Frederiksen
Erhvervssælger, varebiler

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.  70 202 203

Hør mere om Opel Combo-e.

 • DINE OPLYSNINGER

Oplev Opel Combo-e.

Opel Combo CTA
Scroll to Top