Arocs

Entreprenørkørsel. 18-41 ton.

Arocs

Byggebranchens mest effektive medarbejder. Arocs fra 18 til 41 ton.

Råstærk. Robust. Effektiv. Hvad mere kan du ønske dig af en entreprenørlastbil?
Det skulle da lige være en stjerne på kølergitteret.
Du får masser af rå muskelkraft fra trækstærke drivlinekonfigurationer. En robust chassis-, affjedrings- og rammekonstruktion sørger for, at den enorme power altid bliver effektivt overført til underlaget. 

Uanset om du kører sættevognstrækker, ladvogn, betonblander eller tippeladskøretøj, så gør Arocs arbejdet effektivt og rentabel. 
De bomstærke Euro VI-motorer har et lavt brændstofforbrug. Komponent for komponent er alt konstrueret solidt og vedligeholdelsesvenligt, så du får lange serviceintervaller og nye standarder inden for effektivitet i byggebranchen.

Verdens bedste arbejdsplads.

Arocs viser hvordan en moderne arbejdsplads skal se ud.

Det er f.eks. muligt at vælge i mellem tre forskellige cockpitvarianter med multifunktionsrat, gearskifteautomatikken Mercedes PowerShift 3 og et godt udvalg af brede, komfortable sæder. Dertil kan du tilvælge udstyr som eksempelvis det nye MirrorCam og den elektriske parkeringsbremse.

Samtidig lover Arocs fuld transporteffektivitet i dit arbejde. RoadEfficiency kombinerer lave totalomkostninger med høj sikkerhed og en høj udnyttelsesgrad.

Forespørg prøvekørsel

Mercedes-Benz Arocs
Konfigurator

Konfigurer din drømmelastbil hjemme fra sofaen.
Nu kan du selv designe din lastbil. Via lastbilkonfiguratoren kan du sidde derhjemme eller på kontoret og selv sammensætte en Mercedes-Benz lastbil lige efter dine ønsker og behov.

Konfiguratoren indeholder modellerne Actros, Antos, Arocs og Atego – og alt udstyr er beskrevet detaljeret i tekst og billeder. Når du har sammensat din drømmelastbil genereres automatisk et teknisk datablad med alle informationer. Derefter kan du sende en forespørgsel til os.

Vores specialister vender tilbage hurtigst muligt og hjælper dig med at gøre din lastbildrøm til virkelighed.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Send en forespørgsel her

Oplev Arocs

Mercedes-Benz Arocs