Find varevognen til din virksomhed

Citroën erhverv

Hvad kan vi hjælpe med?

Ny eller brugt: Bare den er fra P. Christensen

Du vælger en Citroën erhvervsbil fra P. Christensen, når du ønsker den bedste køreoplevelse. Intet mindre. Alle vores nye som brugte erhvervsbiler giver dig en særdeles effektiv og meget sikker kørsel.

En viden, vi har, udelukkende på grund af erfaring. Vores personale både på salg og eftermarked er uddannet i Citroën erhvervsbiler – og bliver løbende videreuddannet i nye teknologier og specifikationer fra Citroën i Frankrig.

Vi ved hvor vigtig varebilen er for din forretning. Derfor er det vores opgave, at holde dig kørende hver dag året rundt.

Benzin, diesel,
plug-in hybrid eller el?

Valget mellem benzin, diesel, plug-in hybrid og el er en afgørende overvejelse, når du investerer i en ny bil. Hver type har sine egne fordele. Mercedes-Benz tilbyder et bredt udvalg af motortyper for at imødekomme diverse behov.

Uanset om du søger en bil til dagligdagsbrug, weekendture eller forretningsrejser, har Mercedes-Benz det ideelle køretøj til formålet. Hver model er omhyggeligt designet i Stuttgart med fokus på detaljer, hvilket skaber en fornøjelig køre- og ejeroplevelse.

Med Mercedes-Benz får du ikke blot en bil – du får en livsstil og et ikonisk mærke, der symboliserer kvalitet, luksus, performance og innovation. Uanset om du er en erfaren Mercedes-ejer eller overvejer dit første køb af et Mercedes-køretøj, er du sikret en unik og vellykket oplevelse.

Nye varebiler

Oplev vores udvalg af nye varebiler

Brugte varebiler

Udforsk vores udvalg af brugte varevogne

Kampagner

Se vores aktuelle kampagner

Værksted

Book tid på værkstedet eller kontakt os for at få et tilbud.

Med afdelinger i det meste af landet er P. Christensen altid i nærheden

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang.
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Jeep, Mitsubishi, Fiat, Hongqi og VOYAH.

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning.

Scroll to Top