Autoriseret Opel forhandler og værksted af

Opel

Hvad kan vi hjælpe med?

Prøv din næste Opel

Hos P. Christensen i Risskov, Kolding og på Østerbro, kan du opleve vores store udvalg af Opel personbiler og varebiler.

Hos P. Christensen har vi lagt os i selen for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.

Her kan vi rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler. 

Benzin, diesel,
plug-in hybrid eller el?

Opel tilbyder en bred vifte af motortyper, der imødekommer en mangfoldighed af kunders behov og livsstil.

Uanset om dit fokus er økonomi, kraft eller en kombination, har Opel en løsning for dig. Med et udvalg, der spænder fra traditionelle benzin- og dieselmotorer til moderne elektriske drivlinjer samt avancerede plug-in hybrider, sikrer Opel, at du kan finde den perfekte bil, der passer til din hverdag.

Tag med på en visuel tur

Book en prøvekørsel her
Opel Mokka

Sæt dig bag rattet

Når du sætter dig bag rattet i en Opel, kan du forvente en køreoplevelse, der harmonisk blander innovation med komfort og sikkerhed.

Opel har altid været fremme i skoene med teknologiske fremskridt, hvilket betyder, at du kan nyde godt af avancerede infotainmentsystemer, der gør hver tur underholdende og oplysende. Køretøjernes ergonomisk designede sæder støtter din krop optimalt på lange såvel som korte ture.

Sikkerhed er også et nøgleelement i Opels filosofi, så du kan forvente en række innovative sikkerhedsfunktioner designet til at beskytte dig og dine passagerer. Fra stabil og responsiv styring til effektive motorer, der giver god brændstoføkonomi uden at gå på kompromis med præstationen, er en Opel designet til at give dig en afbalanceret og tilfredsstillende køreoplevelse.

Historien bag Opel

Opel er en af de mest anerkendte bilproducenter i Europa, med en historie der strækker sig over mere end 160 år. Grundlagt i 1862 af Adam Opel i Rüsselsheim, Tyskland, begyndte virksomheden oprindeligt som en producent af symaskiner, og senere cykler, før den skiftede fokus til bilproduktion i begyndelsen af det 20. århundrede.

Opel blev hurtigt kendt for sin innovative tilgang til bilproduktion, og introducerede flere teknologiske forbedringer på markedet. Gennem årene har Opel fortsat med at producere biler, der kombinerer tysk ingeniørkunst med design og funktionalitet, hvilket har gjort mærket til en fast bestanddel af den europæiske bilindustri.

I dag fortsætter Opel med at imødekomme moderne krav om bæredygtighed og innovation, mens det bevarer sin rige arv og forpligtelse til kvalitet.

Nye biler

Er der noget bedre end fornemmelsen af ny bil?

Brugte biler

Gør det noget, de har kørt få tusind kilometer?

Kampagner

Se vores aktuelle kampagner

Værksted

Book tid på værkstedet eller kontakt os for at få et tilbud.

Med afdelinger i det meste af landet er P. Christensen altid i nærheden

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang.
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Jeep, Mitsubishi, Fiat, Hongqi og VOYAH.

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning.

Scroll to Top