Mercedes-Benz Kolding

P. Christensen

Vi støtter lokalt.

I år støtter P. Christensen Røde Kors Julehjælp

Knæk Cancer.

Vi har støttet Knæk Cancer i rigtig mange år. 
Og selvom COVID-19 har fyldt meget i 2020, mener vi fortsat at kampen mod kræft er vigtig. Derfor donerer vi penge til behandling, forskning, senfølger og patienternes pårørende. 

1 ud af 3 rammes af kræft.
Som organisation kender vi alle nogen, der er/har været berørte af sygdommen. Derfor står vi sammen i uge 43 om at støtte projektet.

Vi anbefaler alle, at støtte – alle beløb gør en forskel.

Jonas Warrer.

Den tidligere OL-guldvinder Jonas Warrer, sejler i 49-klassen i Aarhus. Han bruger det meste af sin tid på sporten og drømmer om endnu flere OL-medaljer. 

Jonas er passioneret og inspirerende – og arbejder for at løfte interessen for sejlsport.

Se hvordan hverdagen ser ud for en professionel sejlsports-udøver her.

Lykke Liga.

Lige siden vi mødte Rikke Nielsen for første gang, har vi været imponeret over hendes historie og hendes indsats for børn. Lykke Liga giver fællesskab og glæde – og det vil vi gerne støtte op omkring. 

Derfor har vi både haft besøg af Rikke Nielsen og støtter også de lokale Lykke Liga-klubber.

Fredericia Håndbold Klub.

Det har altid ligget i vores DNA at være aktive lokalt, så med åbningen af nyt Mercedes-Benz brugtvognsafdeling i Middelfart, besluttede vi ret hurtigt at støtte op omkring den store lokale håndboldklub med et større opland.

Foruden logoet på spiller-tshirts, så deltager vores kollegaer aktivt i kampene og i dertilhørende erhvervsklub.

SønderjyskÉ.

Ligesom sønderjyderne, har vi to afdelingerne i Sønderjylland, der er solidt plantet på jorden. 

I SønderjyskÈ netværket er vi både aktive i ishockey og fodbold. Og vi deltager jævnligt i kampene for at heppe på holdet og benytte erhvervsnetværket.

På SønderjyskÉs fodboldstadion kan man opleve “P. Christensen – Månedens Fan” hvor vi hver måned i sæsonen, sender én heldig fan med påhæng til en fodboldoplevelse udover det sædvanlige.

KIF Kolding.

At støtte lokalt i Kolding ligger os meget nært. Det har det gjort siden vi åbnede den første afdeling midt i Kolding i 1924.

Derfor vil vores kollegaer ofte være til at finde til hjemmekampene på Kolding Stadion. Her hepper de på de lokale – og deltager aktivt i den dertilhørende erhvervsklub.

Odense Boldklub.

Med vores hovedafdeling i Odense, støtter vi naturligvis også op omkring Odense Boldklub. 

Odense Boldklub er en meget professionel forening, hvor vi både har mulighed for at deltage i kampene og samtidig være en aktiv del i erhvervsnetværket.

Aarhus Fremad.

Aarhus Fremad. Skal fremad. Igen.

Hos vores Peugeot-afdeling i Risskov, støtter vi fodboldklubben Aarhus Fremad, der er på vej tilbage med høje ambitioner for fremtiden.

Det er et rigtig spændende projekt at være en del af – og vi glæder os til at være en del af det.

Ønsker du et sponsorat eller et samarbejde?

Scroll to Top