Pladeværksted

P. Christensen Skejby

P. Christensen

Åbningstider og kontakt

Skadecenter

Dit lokale pladeværksted

På Graham Bells Vej 19, 8200 Skejby / Aarhus finder du vores pladeværksted. Vi er specialister i Citroën, Fiat, Mitsubishi, Hongqi og VOYAH, men vi udfører alle former for skade- og karrosseriarbejde på alle mærker, uanset om det er en personbil eller varevogn.

Vores team af erfarne mekanikere og pladesmede benytter moderne udstyr og teknikker for at sikre høj kvalitet i arbejdet. Vi arbejder tæt sammen med de førende forsikringsselskaber i Danmark, så du kan forvente den bedste hjælp og en problemfri proces fra start til slut.

Så har din bil fået en skade, som skal udbedres, så er du i trygge hænder hos os. Vores mål er at give dig en hurtig og effektiv service, så du kan komme tilbage på vejen så snart som muligt.

Pladeværksted

Knud Villumsen
Værkfører
Tom Foged
Skadeschef
Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du at få tilsendt et tilbud på et bestemt service eller en bestemt reparation fra en af vores værkfører?

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal vælge et autoriseret mærke værksted, da du sikrer den bedste behandling for bil din. Alle mekanikere er uddannet og specialiseret i alle modeller, og du kan derfor forvente at de ved lige præcist hvad din bil har behov for. Derudover benytter et autoriseret værksted sig kun af originale dele. Værkstedet vil altid have det helt rigtige udstyr til netop din bil.

Du kan booke en tid til vores værksted ved at følge dette link: Værksted . Ellers er altid velkommen til at ringe ind til os på: +45 70 202 203.

Vi vil altid sende en bookingbekræftelse til dig. Har du ikke modtaget en bekræftelse fra os, har du ikke fået booket en tid endnu.

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte os og få et tilbud.  

Ja, det kan vi godt. Vi servicerer alle bilmærker og er din bil ikke købt hos os, så står vi stadig klart til at servicere den. 

VÆlg en serviceaftale

Serviceaftale

Hos P. Christensen kan du vælge et tilkøbe en serviceaftale til din bil, hvis du ønsker en nem hverdag med det fulde overblik og sikkerhed over din økonomi. Du betaler ét fast beløb hver måned, og du slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger.

Serviceaftale - Carepakker

P. Christensen Skejby Skadecenter

Hos P. Christensen Skadecenter i Skejby er vi eksperter på Citroën, Fiat, Mitsubishi, Hongqi og VOYAH, men vi udfører skade- og karrosseriarbejde på alle bilmærker – uanset om det er en person- eller varebil. Vores team af erfarne teknikere bruger de nyeste værktøjer og teknologier for at sikre, at din bil får den bedste behandling.

Har du fået en skade? Så kontakt os direkte på telefon: 70 202 203.

Scroll to Top