Autoriseret Jeep værksted
på Østerbro

Autoriseret Jeep værksted

Hos P. Christensen er vi autoriserede Jeep værksted på Østerbro. Vores mekanikere servicerer Jeep hver dag og er uddannet specialister i lige netop din Jeep. Gennem et tæt samarbejde med fabrikken, bliver vores personale hele tiden efteruddannet, så de altid er 100% opdateret på Jeep og teknologien i en Jeep.

På værkstederne har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Jeep-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Citroën værksted
Afspil video om Citroën værksted

Jeep service med fuld gennemsigtighed

Hos P. Christensen er vores service præget af fuldstændig gennemsigtighed. Med VideoCheck gennemgår vores mekanikere den anbefalede service eller reparation, som din Jeep har brug for. Vores mekanikere optager eventuelle anbefalinger på video, som vi efterfølgende sender til dig. Dette sikrer, at du som ejer altid er velinformeret om din bils tilstand og sikkerhed.

Ingen yderligere reparationer udføres, medmindre de er aftalt med dig på forhånd. VideoCheck er en gratis tjeneste, og du har mulighed for at tilvælge servicen ved at booke online.

Book en værkstedstid online

Trænger din Fiat til at komme på værkstedet? Udfyld formularen her og vælg hvad du ønsker at booke en værkstedstid til. Ved at udfylde dit reg. nr., har du også mulighed for at se en fra-pris på de valgte services. 

*Vær opmærksom på, at aftalen først er gældende, når du får en bekræftelse på den ønskede dato og tidspunkt.
Du vil modtage en e-mail eller opringning senest næste arbejdsdag.

Kommer formularen ikke frem indenfor 10 sekunder? Tryk her.

Åbningstider og kontakt

Personbiler
Varebiler

1 km fra Metro på Skjolds Plads

Det er let at komme til og fra vores Jeep værksted på Rovsingsgade, Østerbro – med eller uden bil. Du finder bl.a. nærmeste metrostation (Cityringen) på Skjolds Plads ca. 1 km fra vores værksted.

Er du mere til bus, så finder du også en række buslinjer på Lyngbyvej blot 600 meter fra værkstedet, som kan tage dig til København på få minutter. 

Ønsker du at leje en bil, er du naturligvis også velkommen til det. Du tilvælger leje af lejebil i vores onlineformular eller du kan kontakte os på telefon: 70 202 203.

Nyd en kop kaffe
imens vi servicerer din Jeep

Du er mere end velkommen til at slappe af og vente, mens vi tager os kærligt af din Jeep under service. Vores helt nye venteområde byder på komfortable stole og en skøn kop kaffe. Hvis du foretrækker varm kakao, vand eller te, så er det selvfølgelig også tilgængeligt for dig.

Vi vil sørge for, at din ventetid er så behagelig som muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi rådgiver dig og sørger for din bil.

Vores dygtige værkførere er uddannet i Jeep, og kender derfor alt til lige præcis din bil.

Mød vores værkstedsteam her.

Kristian Bager Ljørring
Værkfører
Morten Tornøe
Værkfører
Martin Kristensen
Værkfører
Mikkel K. Hansen
Værkfører & pladeværkfører
Henrik Tornøe
Værkstedschef

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vælg en serviceaftale til din Jeep

Serviceaftale

Hos P. Christensen kan du vælge et tilkøbe en serviceaftale til din Jeep, hvis du ønsker en nem hverdag med det fulde overblik og sikkerhed over din økonomi. Du betaler ét fast beløb hver måned, og du slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger.

Serviceaftale - Carepakker
Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du at få tilsendt et tilbud på et bestemt service eller en bestemt reparation fra en af vores værkfører?

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal vælge et autoriseret mærke værksted, da du sikrer den bedste behandling for bil din. Alle mekanikere er uddannet og specialiseret i alle modeller, og du kan derfor forvente at de ved lige præcist hvad din bil har behov for. Derudover benytter et autoriseret værksted sig kun af originale dele. Værkstedet vil altid have det helt rigtige udstyr til netop din bil.

Du kan booke en tid til vores værksted ved at følge dette link: Værksted . Ellers er altid velkommen til at ringe ind til os på: +45 70 202 203.

Vi vil altid sende en bookingbekræftelse til dig. Har du ikke modtaget en bekræftelse fra os, har du ikke fået booket en tid endnu.

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte os og få et tilbud.  

Ja, det kan vi godt. Vi servicerer alle bilmærker og er din bil ikke købt hos os, så står vi stadig klart til at servicere den. 

MED AFDELINGER I DET MESTE AF LANDET ER P. CHRISTENSEN ALTID I NÆRHEDEN.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Opel, Citroën, Fiat, Jeep, Mitsubishi, Hongqi og VOYAH. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll to Top