Autoriseret værksted for
Mercedes-Benz

Bestil service til din Mercedes-Benz

Hos P. Christensen bestiller du dit næste værkstedsbesøg ved at klikke på en af nedenstående afdelinger.
Linket sender dig ind på Mercedes-Benz’ hjemmeside hvor du kan se afdelingens næste ledige tid og booke dit service.

P. Christensen
Odense

P. Christensen
Kolding

P. Christensen
Padborg

Hvilket serviceeftersyn skal jeg vælge?

Din bil vil automatisk indikere en servicebesked i dit instrumentbord.

Stil os et spørgsmål

Mercedes-Benz serviceeftersyn

Din Mercedes-Benz er en eksklusiv bil. Derfor skal den selvfølgelig behandles godt, så den kan blive ved med at være velkørende og eksklusiv. Mercedes-Benz arbejder med A og B serviceeftersyn. Nogle gange er bogstavet også efterfulgt af et andet bogstav eller tal som angiver flere behandlinger. Din bil forespørger automatisk på serviceeftersyn hver 12 mdr. eller ved ca. 20.000 km. Bilen måler altid på væskernes kvalitet og bremsernes belægning og indkalder ift. dette. Derfor vil du altid få besked på hvilken type serviceeftersyn din Mercedes-Benz har brug for.

Et A-service er det mest simple værkstedsbesøg din Mercedes-Benz kan indkaldes til. Dette indebærer oftest ny motorolie og et nyt oliefilter og en kontrol af bilens væsentlige sliddele.

Et B-service indebærer ligesom et A-service også motorolieskifte og et nyt oliefilter, men også meget mere. Ved et B-service bliver din Mercedes-Benz kontrolleret på mange flere punkter og især dine bremser bliver gennemgået, smurt og tjekket efter. På samme tid får bilen også et nyt kabinefilter.

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige servicerådgivere er uddannede i Mercedes-Benz og kan rådgive dig i alt fra serviceaftaler til vedligehold og forebyggelse.

Tidsbestilling

Michael Aagaard
Tidsbestilling
Allan Lübker
Tidsbestilling

Ofte stillede spørgsmål om vinterhjul

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du bør som hovedregel skifte vinterdæk når temperaturen er under 7°C. Vinterdæk ligger godt på vejen og kan klare alt slags vintervejr herunder sne, slud, is og våde/kolde veje. Vinterdæk har dybere trådmønster end sommer- og helårsdæk. Det dybere trådmønster bearbejder sig ned i sneen og fjerner slud, så bilen får et bedre træk på vejen. Derudover har vinterdæk også en meget bedre bremseevne på is og i sne.

Rent teknisk, så er vinterdæk produceret af en væsentlig blødere gummiblanding, som er fleksibel og blød ved de lavere temperaturer.  Det blødere underlag giver bedre kontrol over bilen. Vinterdæk fungerer derfor ikke særlig godt i varmt vejr, da vinterdækkets bløde gummi hurtigere bliver slidt på tør asfalt. Det vil resultere i, at dækkene hurtigere skal skiftes. 

Det er faktisk ikke lovpligtigt i Danmark at køre med vinterdæk. Vi vil dog altid anbefale, at skifte til vinterdæk, når temperaturen falder under 7°C.

Du kan booke tid via vores værkstedsbooking her eller kontakt os direkte på: 70 202 203.

Du kan købe vinterdæk til din Mercedes-Benz i vores webshop her. Skal du have vinterdæk til din Peugeot eller Citroën bedes du kontakte en af vores værkførere på: 70 202 203.

Ja og nej. I princippet kan du godt – men vi vil aldrig anbefale at køre med vinterdæk hele året.

Vinterdæk er produceret med et særligt trådmønster og med en væsentlig blødere gummiblanding, som er fleksibel og blød ved de lavere temperaturer. Dækkene er fremstillet netop til at klare is, sne, slud og våde og kolde veje. Vinterdæk har derfor det bedste vejgreb om vinteren.  Det bløde gummiunderlag bliver hurtigere varmt på de varme og tørre veje – hvilket gør at dækkene hurtigere bliver slidte. Som tommelfingerregel kan  vinterdæk om sommeren mindske dækkets levetid med hele 60%.

Ligesom vinterdæk er fremstillet til at klare kolde dage/veje, så er sommerdæk omvendt produceret til at klare varme veje. Blandingen i sommerdæk er fremstillet til at kunne klare væsentligt højere temperaturer.

Vinterdæk ligger godt på vejen og kan klare alt slags vintervejr, herunder sne, slud, is og våde og kolde veje. Vinterdæk har et dybere trådmønster end sommer- og helårsdæk. Det dybere trådmønster bearbejder sig ned i sneen og fjerner slud, så bilen får et bedre træk på vejen. Derudover har vinterdæk også en meget bedre bremseevne på is og i sne.

Du kan booke tid til hjulskifte ved hjælps af vores værkstedsformular her eller kontakt os direkte på: 70 202 203.

I Europa er der krav om vinterdæk i følgende lande:

  • Italien – i Aostadalen (fra d. 15. oktober – til d. 15. april)
  • Sverige (fra d. 1. december – til d. 31. marts)
  • Tyskland (ved vintervejr)
  • Østrig (fra d. 1. november – til d. 15. april)

Derudover kan der også være krav til dækkene. Du kan læse alle kravene på FDM’s hjemmeside.

Kontakt os og få et tilbud.

Ønsker du at få tilsendt et tilbud på et bestemt service eller en bestemt reparation fra en af vores værkfører?

Har du brug for at vide mere?

Hør mere om ydelser og priser.

Vores medarbejdere er specialister i lige præcis din bil.

Kontakt os for at høre vores anbefalinger på baggrund af din bilmodel, alder, antal kørte kilometer og kørselsbehov.

Hvis noget skal laves, så giver vi et skarpt og skræddersyet tilbud.

Autoriseret værksted for
Mercedes-Benz.

Hos P. Christensen bestiller du dit næste værkstedsbesøg ved at klikke på en af nedenstående afdelinger. Linket sender dig ind på Mercedes-Benz’ hjemmeside hvor du kan se afdelingens næste ledige tid.

MED AFDELINGER I DET MESTE AF LANDET ER P. CHRISTENSEN ALTID I NÆRHEDEN.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 9 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën og Honda. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll til toppen