Autoriseret Citroën værksted

i Skejby, Kolding og på Østerbro

Autoriseret Citroën værksted

Hos P. Christensen er vi autoriseret Citroën værksted i Skejby, Kolding og på Østerbro. Vores mekanikere og pladesmede servicerer Citroën hver dag og er uddannet specialister i lige netop din Citroën. Gennem et tæt samarbejde med fabrikken, bliver vores personale hele tiden efteruddannet, så de altid er 100% opdateret på Citroën og teknologien i en Citroën.

På værkstederne har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Citroën-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Citroën værksted
Afspil video om Citroën værksted

Citroën service med fuld gennemsigtighed

Hos P. Christensen leverer vi service med fuld gennemsigtighed. Med VideoCheck gennemgår vores mekaniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at din Citroën har behov for. På den måde sikrer vi os, at du som ejer hele tiden er opdateret på standen og sikkerheden i din bil.

Vi foretager ingen yderligere reparationer, før de er aftalt med dig. VideoCheck er gratis og du har mulighed for at tilvælge serviceydelsen i vores online servicebooking.

Book en værkstedstid online

Trænger din Citroën til at komme på værkstedet? Udfyld formularen her og vælg hvad du ønsker at booke en værkstedstid til. Ved at udfylde dit reg. nr., har du også mulighed for at se en fra-pris på de valgte services. 

*Vær opmærksom på, at aftalen først er gældende, når du får en bekræftelse på den ønskede dato og tidspunkt.
Du vil modtage en e-mail eller opringning senest næste arbejdsdag.

Kommer formularen ikke frem indenfor 10 sekunder? Tryk her.

Vælg dit nærmeste Citroën værksted her

P. Christensen Østerbro

Rovsingsgade 30, 2100 Østerbro

Vores topmoderne værksted på Østerbro er et autoriseret værksted, hvor vi specialiserer os i service og reparation af hele syv mærker, som: Peugeot, Opel, Citroën, Fiat, Jeep, Hongqi og VOYAH. Du kan derfor trygt overlade din bil til os. 

P. Christensen Skejby

Graham Bells vej 15, 8200 Skejby

Vores autoriserede værksted på Graham Bells Vej 15, 8200 Skejby, er dit valg for professionel bilservice og reparationer. Vi er autoriserede for mærkerne: Citroën, Fiat, Mitsubishi, Hongqi og VOYAH. Vores team består af erfarne og uddannede mekanikere. 

P. Christensen Kolding - Stellantis hus

Trianglen 11, 6000 Kolding

I Trekantområdet finder du vores moderne værksted, hvor vi er autoriserede værksted for: Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Hongqi og VOYAH. Forvent professionel ekspertise inden for service og reparationer til din bil. Vi glæder os til at se dig. 

Tæt på motorvej - alle steder

Det er let at komme til og fra vores Citroën værksteder, da de alle ligger tæt på motorveje. Vores tre lokationer, har du mulighed for at hoppe på en bus ind til den nærmeste by. Er du mere til en frisk cykeltur, så har du også mulighed for det.

Ønsker du at leje en bil, er du naturligvis også velkommen til det. Du tilvælger leje af lejebil i vores onlineformular eller du kan kontakte os på telefon: 70 202 203.

Nyd en kop kaffe
imens vi servicerer din Citroën

Du er velkommen til at vente imens vi servicerer din Citroën. I vores venteområde byder vi på blød komfort og god kaffe. Er du mere til varm kakao, vand eller te, så har vi naturligvis også det.

Vælg en serviceaftale til din Citroën

Serviceaftale

Hos P. Christensen kan du vælge et tilkøbe en serviceaftale til din Citroën, hvis du ønsker en nem hverdag med det fulde overblik og sikkerhed over din økonomi. Du betaler ét fast beløb hver måned, og du slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger.

Serviceaftale - Carepakker
Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du at få tilsendt et tilbud på et bestemt service eller en bestemt reparation fra en af vores værkfører?

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal vælge et autoriseret mærke værksted, da du sikrer den bedste behandling for bil din. Alle mekanikere er uddannet og specialiseret i alle modeller, og du kan derfor forvente at de ved lige præcist hvad din bil har behov for. Derudover benytter et autoriseret værksted sig kun af originale dele. Værkstedet vil altid have det helt rigtige udstyr til netop din bil.

Du kan booke en tid til vores værksted ved at følge dette link: Værksted . Ellers er altid velkommen til at ringe ind til os på: +45 70 202 203.

Vi vil altid sende en bookingbekræftelse til dig. Har du ikke modtaget en bekræftelse fra os, har du ikke fået booket en tid endnu.

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte os og få et tilbud.  

Ja, det kan vi godt. Vi servicerer alle bilmærker og er din bil ikke købt hos os, så står vi stadig klart til at servicere den. 

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi er her for at give dig rådgivning og sikre, at din Citroën personbil eller varevogn er i de bedste hænder. Vores erfarne værkførere er specialuddannede i Citroën, hvilket betyder, at de har et indgående kendskab til netop din bilmodel, så du kan være tryg ved deres ekspertise.

Mød vores dedikerede værkstedsteams og lad os hjælpe dig med at holde din bil i topform.

Vi glæder os til at servicere din Citroën.

Kristian Bager Ljørring
Værkfører
Morten Tornøe
Værkfører
Martin Kristensen
Værkfører
Mikkel K. Hansen
Værkfører & pladeværkfører
Henrik Tornøe
Værkstedschef
Keld Ørum
Reservedelsekspedient
Michael Midtgaard
Værkførerassistent
Peter Graby
Værkfører
Kristian Poulios
Teknisk rådgiver
Steffen Bruun Trøjborg
Værkfører
Carina Jensen
Kundemodtager
Tom Mark Jensen
Værkfører
Claus Reinholdt Jensen
Værkfører
Lars Poulsen
Eftermarkedschef

Autoriseret værksted for Citroën.

Vi holder dig og din Citroën godt kørende. Hver dag.

Hold garantien, sikkerheden og kvaliteten på din Citroën ved at besøge vores værksteder. Vores dygtige værkfører og mekanikere er uddannede i Citroën og har flere års erfaring.

Citroën C3

Ofte stillede spørgsmål om vinterhjul

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du bør som hovedregel skifte vinterdæk når temperaturen er under 7°C. Vinterdæk ligger godt på vejen og kan klare alt slags vintervejr herunder sne, slud, is og våde/kolde veje. Vinterdæk har dybere trådmønster end sommer- og helårsdæk. Det dybere trådmønster bearbejder sig ned i sneen og fjerner slud, så bilen får et bedre træk på vejen. Derudover har vinterdæk også en meget bedre bremseevne på is og i sne.

Rent teknisk, så er vinterdæk produceret af en væsentlig blødere gummiblanding, som er fleksibel og blød ved de lavere temperaturer.  Det blødere underlag giver bedre kontrol over bilen. Vinterdæk fungerer derfor ikke særlig godt i varmt vejr, da vinterdækkets bløde gummi hurtigere bliver slidt på tør asfalt. Det vil resultere i, at dækkene hurtigere skal skiftes. 

Det er faktisk ikke lovpligtigt i Danmark at køre med vinterdæk. Vi vil dog altid anbefale, at skifte til vinterdæk, når temperaturen falder under 7°C.

Du kan booke tid via vores værkstedsbooking her eller kontakt os direkte på: 70 202 203.

Du kan købe vinterdæk til din Mercedes-Benz i vores webshop her. Skal du have vinterdæk til din Peugeot eller Citroën bedes du kontakte en af vores værkførere på: 70 202 203.

Ja og nej. I princippet kan du godt – men vi vil aldrig anbefale at køre med vinterdæk hele året.

Vinterdæk er produceret med et særligt trådmønster og med en væsentlig blødere gummiblanding, som er fleksibel og blød ved de lavere temperaturer. Dækkene er fremstillet netop til at klare is, sne, slud og våde og kolde veje. Vinterdæk har derfor det bedste vejgreb om vinteren.  Det bløde gummiunderlag bliver hurtigere varmt på de varme og tørre veje – hvilket gør at dækkene hurtigere bliver slidte. Som tommelfingerregel kan  vinterdæk om sommeren mindske dækkets levetid med hele 60%.

Ligesom vinterdæk er fremstillet til at klare kolde dage/veje, så er sommerdæk omvendt produceret til at klare varme veje. Blandingen i sommerdæk er fremstillet til at kunne klare væsentligt højere temperaturer.

Vinterdæk ligger godt på vejen og kan klare alt slags vintervejr, herunder sne, slud, is og våde og kolde veje. Vinterdæk har et dybere trådmønster end sommer- og helårsdæk. Det dybere trådmønster bearbejder sig ned i sneen og fjerner slud, så bilen får et bedre træk på vejen. Derudover har vinterdæk også en meget bedre bremseevne på is og i sne.

Du kan booke tid til hjulskifte ved hjælps af vores værkstedsformular her eller kontakt os direkte på: 70 202 203.

I Europa er der krav om vinterdæk i følgende lande:

  • Italien – i Aostadalen (fra d. 15. oktober – til d. 15. april)
  • Sverige (fra d. 1. december – til d. 31. marts)
  • Tyskland (ved vintervejr)
  • Østrig (fra d. 1. november – til d. 15. april)

Derudover kan der også være krav til dækkene. Du kan læse alle kravene på FDM’s hjemmeside.

MED AFDELINGER I DET MESTE AF LANDET ER P. CHRISTENSEN ALTID I NÆRHEDEN.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Mitsubishi, Hongqi og VOYAH. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll to Top