Autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Honda, Alfa Romeo, Fiat og Jeep

Vælg mærke og book en tid på vores autoriserede værksteder

Mercedes-Benz logo
Peugeot logo
Citroën logo
Honda logo
Fiat logo
Jeep logo
Alfa Romeo logo

Vælg et autoriseret værksted.

Ingen kender din bil bedre.

Hos P. Christensen har vi holdt vores kunder kørende siden 1924.
Vi er i dag autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Honda, Jeep, Fiat og Alfa Romeo. Det betyder, at vores dygtige personale er uddannet i lige præcis din bil – og at vi kun servicerer efter fabrikkens forskrifter med originale reservedele.

ChechmarkCreated with Sketch.

Ingen kender din bil bedre

Vi er uddannede i lige præcis din bil - og får de nyeste opdateringer fra fabrikken med jævne mellemrum.

ChechmarkCreated with Sketch.

Hold garantien

Få et stempel ved værkstedsbesøg fra et autoriseret værksted for at holde garantien på din bil.

ChechmarkCreated with Sketch.

Originale reservedele

Vi benytter originale reservedele efter fabrikkens forskrifer, så din bil ikke taber værdi ved evt. gensalg.

ChechmarkCreated with Sketch.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle værkstedsydelser. Kontakt vores værkfører for at få et tilbud.

ChechmarkCreated with Sketch.

Styresystemer

Ved serviceeftersyn tjekker vi bl.a. eventuelle opdateringer af bilens styresystemer med specialudstyr.

ChechmarkCreated with Sketch.

Sikkerhed

Sørg for at din bil opretholder sin komfort, kørsel, vejgreb og sikkerhed. Du forlænger samtidig bilens levetid.

Book tid på værkstedet.

map-pinCreated with Sketch.

Find nærmeste værksted

check-squareCreated with Sketch.

Få et tilbud

life-buoyCreated with Sketch.

Serviceaftale

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal vælge et autoriseret mærke værksted, da du sikrer den bedste behandling for bil din. Alle mekanikere er uddannet og specialiseret i alle modeller, og du kan derfor forvente at de ved lige præcist hvad din bil har behov for. Derudover benytter et autoriseret værksted sig kun af originale dele. Værkstedet vil altid have det helt rigtige udstyr til netop din bil.

Derudover vil du altid med et autoriseret værksted beholde dine garantier. 

Du kan booke en tid til vores værksted ved at følge dette link: Book tid til værksted. Ellers er altid velkommen til at ringe ind til os på: +45 70 202 203.

Vi vil altid sende en bookingbekræftelse til dig. Har du ikke modtaget en bekræftelse fra os, har du ikke fået booket en tid endnu.

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte os og få et tilbud.  

Ja, det kan vi godt. Vi servicerer alle bilmærker og er din bil ikke købt hos os, så står vi stadig klart til at servicere den. 

Autoriseret værksted for Mercedes-Benz

Når du har valgt en bil med kvalitet og sikkerhed, så er det vigtigt at det vedligeholdes. En Mercedes-Benz har komplekse karrosseristrukturer i stål og aluminium og et elektronisk netværk af aktive og passive sikkerhedssystemer der kræver, at mekanikeren har både den nødvendige viden om de rigtige reparationsmetoder og det rigtige værkstedsudstyr. 

Book_værksted_Mercedes
Peugeot 208

Autoriseret værksted for Peugeot

Vores mekanikere og pladesmede laver Peugeot hver dag og er uddannet specialister i netop din bil. Gennem et tæt samarbejde med fabrikken, bliver vores personale hele tiden efteruddannet, så de altid er 100% opdateret på Peugeot og teknologien i en Peugeot.
På værkstederne har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Autoriseret værksted for Citroën

Vores mekanikere og pladesmede er specialister i Citroën. De bliver løbende efteruddannet og opdateret med ny teknologi og initiativer fra fabrikkerne. Derfor kan du være 100% sikker på, at der bliver taget hånd om din bil. Vi benytter kun originale reservedele og forskifter fra fabrikken, så din Citroën opretholder sin komfort, kørsel, vejgreb og sikkerhed. Du forlænger samtidig bilens levetid.

Citroën C3
Honda

Autoriseret værksted for Honda

Vi har et indgående kendskab til og erfaring med Honda. Vores dygtige mekanikere og pladesmede tager løbende på efteruddannelse hos Honda. Derudover har vi adgang til al speciallitteratur, Hondas eget testapparatur samt specialtilpasset værktøj. Når Honda udsender ny og vigtig information, gennemgås det med det samme og vi har direkte adgang til reservedelslagrene.

Autoriseret værksted for Fiat

Vores mekanikere og værkfører er uddannet i netop din Fiat – og bliver løbende videreuddannet i nye teknologier og specifikationer igennem et tæt samarbejde med Fiat i Italien, så vores personale hele tiden er 100% opdateret på Fiat og teknologien i Fiat.

Vi har autoriseret Fiat værksted i Kolding og på Østerbro/København N.

Fiat CTA
Jeep Compass CTA

Autoriseret værksted for Jeep

Du kan trygt overlade din Jeep til os. Vores personale er nemlig uddannet i lige netop din Jeep, og igennem vores tætte samarbejde med Jeep-fabrikken i Italien, bliver vores mekanikere og værkfører hele tiden videreuddannet, så vores personale er 100% opdateret på Jeep.  

Vores autoriserede Jeep-værksteder, kan findes i Kolding og på Østerbro/København N.

Autoriseret værksted for Alfa Romeo

Hos P. Christensen er vi også autoriseret Alfa Romeo værkstedet, hvilket vil sige, at vores personale er uddannet i Alfa Romeo, og kender derfor alt til netop din Alfa. Vi har de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Alfa Romeo-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Vores autoriserede Alfa Romeo værksteder, er placeret i Kolding og på Østerbro.

Alfa Romeo Stelvio CTA
MED AFDELINGER I DET MESTE AF LANDET ER P. CHRISTENSEN ALTID I NÆRHEDEN.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 9 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Jeep, Fiat, Alfa Romeo og Honda. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll til toppen