Luksuriøs SUV

Hongqi

Hvad kan vi hjælpe med?

Prøv Hongqi

Hos P. Christensen i Kolding, Skejby og på Østerbro kan du opleve vores udvalg af Hongqi.

Hos P. Christensen har vi lagt os i selen for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.

Her kan vi rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler. 

Kom med på tur i en Hongqi

Book en prøvekørsel her
Hongqi E-HS9

Benzin, diesel,
plug-in hybrid eller el?

Valget mellem benzin, diesel, plug-in hybrid og el er en afgørende overvejelse, når du investerer i en ny bil. Hver type har sine egne fordele. Mercedes-Benz tilbyder et bredt udvalg af motortyper for at imødekomme diverse behov.

Uanset om du søger en bil til dagligdagsbrug, weekendture eller forretningsrejser, har Mercedes-Benz det ideelle køretøj til formålet. Hver model er omhyggeligt designet i Stuttgart med fokus på detaljer, hvilket skaber en fornøjelig køre- og ejeroplevelse.

Med Mercedes-Benz får du ikke blot en bil – du får en livsstil og et ikonisk mærke, der symboliserer kvalitet, luksus, performance og innovation. Uanset om du er en erfaren Mercedes-ejer eller overvejer dit første køb af et Mercedes-køretøj, er du sikret en unik og vellykket oplevelse.

Prøv din næste Mercedes-Benz

Hos din nærmeste P. Christensen, kan du udforske vores brede udvalg af nye og brugte Mercedes-Benz.

Hos P. Christensen har vi lagt os i selen for at kunne levere den perfekte biloplevelse og hjælpe dig med at finde præcis den bil, der passer bedst til dine behov. Vi tilbyder forskellige finansielle løsninger, herunder leasing- og finansieringsmuligheder, skræddersyet til dine behov, uanset om det er til privat eller erhvervsmæssig brug.

Leder du efter de nyeste modeller fra Mercedes, kan du finde dem her eller i vores afdelinger i Odense, Kolding eller Rødekro. Hvis du derimod ønsker en brugt Mercedes, kan du opleve alle vores brugte og nyere brugte Mercedes i Middelfart og Albertslund.

Hver køretur, er en unik oplevelse

At køre i en Hongqi E-HS9 er en unik oplevelse, der kombinerer luksus, komfort og ydeevne på enestående vis.

Du kan forvente en exceptionelt rolig og jævn køreoplevelse, takket være det avancerede luftaffjedringssystem og lydtætte kabinen, der effektivt isolerer støj udefra. Den kraftfulde elektriske motor sikrer hurtig acceleration uden forsinkelse, hvilket giver en følelse af ubesværet kraft ved enhver hastighed.

Med de intelligente køreprogrammer til rådighed, tilpasser E-HS9 sig nemt til enhver kørestil og vejforhold, hvilket sikrer en sikker og tilfredsstillende køreoplevelse. Udstyret med topmoderne teknologi, fra det intuitive infotainmentsystem til sikkerhedsfunktioner på højeste niveau, er hver køretur ikke kun en rejse, men en fornøjelse.

Historien bag Hongqi

Hongqi, hvis navn betyder “rød fane” på dansk, blev grundlagt i 1958 og er Kinas ældste bilproducent af luksusbiler.

Brandet har en stolt historie med at producere biler, som ikke bare er blevet brugt som statsligt transportmiddel for Kinas topembedsmænd, men også som et symbol på Kinas industrielle fremskridt og ambitioner. Igennem årtier har Hongqi udviklet sig fra at producere limousiner til et bredere udvalg af køretøjer, herunder SUV’er og elektriske biler, som forener traditionelt håndværk med den nyeste teknologi. Hongqis luksusbiler er blevet anerkendt for deres elegante design, avancerede teknologi og komfortable køreoplevelse.

Deres dedikation til kvalitet og innovation har positioneret dem som et ikonisk bilmærke.

Med afdelinger i det meste af landet er P. Christensen altid i nærheden

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang.
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Jeep, Mitsubishi, Fiat, Hongqi og VOYAH.

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning.

Scroll to Top