Autoriseret Peugeot værksted i Risskov/Aarhus N.

Autoriseret værksted for Peugeot

Hos P Christensen er vores mekanikere og pladesmede laver Peugeot hver dag og er uddannet specialister i netop din bil. Gennem et tæt samarbejde med fabrikken, bliver vores personale hele tiden efteruddannet, så de altid er 100% opdateret på Peugeot og teknologien i en Peugeot.

På værkstederne har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Peugeot service med fuld gennemsigtighed

Video-check, hvor han gennemgår kundens bil direkte på video sammen med kunden. Derved er han med til at sikre, at vores kunder får en ekstraordinær service – og hele tiden er opdateret på standen og sikkerheden i bilen.

Video-check, hvor han gennemgår kundens bil direkte på video sammen med kunden. Derved er han med til at sikre, at vores kunder får en ekstraordinær service – og hele tiden er opdateret på standen og sikkerheden i bilen.

Book værksted online.

Trænger din Peugeot til at komme på værkstedet? Udfyld formularen her og vælg hvad du ønsker at booke en værkstedstid til. Ved at udfylde dit reg. nr., har du også mulighed for at se en fra-pris. 

*Vær opmærksom på, at aftalen først er gældende, når du får en bekræftelse på den ønskede dato og tidspunkt.
Du vil modtage en e-mail eller opringning senest næste arbejdsdag.

Kommer formularen ikke frem indenfor 10 sekunder? Tryk her.

Åbningstider og kontakt

Personbiler
Varebiler

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen i Risskov, gør vi vores bedste for at rådgive dig og sørge for din Peugeot når den skal på værksted. Vores dygtige værkførere er uddannet i Peugeot, og kender derfor alt til lige præcis din Peugeot.

Mød vores Risskov-team lige her eller besøg os på Ravnsøvej 12, 8240 Risskov/Aarhus N. Vi glæder os til at servicere din bil.

Jonas Brandt Hansen
Værkførerassistent
Martin Lundgaard
Værkførerassistent
Jacob Frost Ambrosius
Værkfører
Labinot Deli
Eftermarkedselev

Vi passer godt på både dig og din bil.

Hos P. Christensen tager vi situationen med covid-19 meget alvorligt – og vi efterlever naturligvis myndighedernes restriktioner.
Det betyder rigtig meget for os, at I viser os tillid og fortsat besøger vores værksteder.

Derfor kvitterer vi i december med en lille gave ved værkstedsbesøg.

Gaven består af:
– Spring Emotions fra Spring Copenhagen
– HYPOC hånddesinficering (kan genopfyldes)
– 2 engangsmundbind
– P. Christensen halsedisse

Vores medarbejdere har naturligvis desinficeret hænderne inden pakningen.

Peugeot 208

Autoriseret værksted for Peugeot

Vores mekanikere og pladesmede laver Peugeot hver dag og er uddannet specialister i netop din bil. Gennem et tæt samarbejde med fabrikken, bliver vores personale hele tiden efteruddannet, så de altid er 100% opdateret på Peugeot og teknologien i en Peugeot.
På værkstederne har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal vælge et autoriseret mærke værksted, da du sikrer den bedste behandling for bil din. Alle mekanikere er uddannet og specialiseret i alle modeller, og du kan derfor forvente at de ved lige præcist hvad din bil har behov for. Derudover benytter et autoriseret værksted sig kun af originale dele. Værkstedet vil altid have det helt rigtige udstyr til netop din bil.

Derudover vil du altid med et autoriseret værksted beholde dine garantier. 

Du kan booke en tid til vores værksted ved at følge dette link: Værksted . Ellers er altid velkommen til at ringe ind til os på: +45 70 202 203.

Vi vil altid sende en bookingbekræftelse til dig. Har du ikke modtaget en bekræftelse fra os, har du ikke fået booket en tid endnu.

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte os og få et tilbud.  

Ja, det kan vi godt. Vi servicerer alle bilmærker og er din bil ikke købt hos os, så står vi stadig klart til at servicere den. 

Kontakt os og få et prisoverslag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

MED AFDELINGER I DET MESTE AF LANDET ER P. CHRISTENSEN ALTID I NÆRHEDEN.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 9 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Honda, Jeep, Fiat og Alfa Romeo. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll til toppen