Autoriseret Peugeot værksted
i Risskov

Autoriseret Peugeot værksted

Hos P. Christensen er vi autoriserede Peugeot værksted i Risskov, Kolding og på Østerbro. Vores mekanikere og pladesmede servicerer Peugeot hver dag og er uddannet specialister i lige netop din Peugeot. Gennem et tæt samarbejde med fabrikken, bliver vores personale hele tiden efteruddannet, så de altid er 100% opdateret på Peugeot og teknologien i en Peugeot.

På værkstederne har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Risskov værksted
Afspil video

Peugeot service med fuld gennemsigtighed

Hos P. Christensen leverer vi service med fuld gennemsigtighed. Med VideoCheck gennemgår vores mekaniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at din Peugeot har behov for. På den måde sikrer vi os, at du som ejer hele tiden er opdateret på standen og sikkerheden i din bil.

Vi foretager ingen yderligere reparationer, før de er aftalt med dig. VideoCheck er gratis og du har mulighed for at tilvælge serviceydelsen i vores online servicebooking.

Book en værkstedstid online

Trænger din Peugeot til at komme på værkstedet? Udfyld formularen her og vælg hvad du ønsker at booke en værkstedstid til. Ved at udfylde dit reg. nr., har du også mulighed for at se en fra-pris på de valgte services. 

*Vær opmærksom på, at aftalen først er gældende, når du får en bekræftelse på den ønskede dato og tidspunkt.
Du vil modtage en e-mail eller opringning senest næste arbejdsdag.

Kommer formularen ikke frem indenfor 10 sekunder? Tryk her.

Åbningstider og kontakt

Personbiler
Varebiler

Tæt på motorvej

Det er let at komme til og fra vores Peugeot værksted på Ravnsøvej, Risskov – med eller uden bil. Vi befinder os i Bilbyen Aarhus, hvor du bare tre minutter kan hoppe på en bus og ind til byen. Er du mere til en frisk cykeltur, så kan du nå Aarhus Banegårdsplads på en lille halv time.

Ønsker du at leje en bil, er du naturligvis også velkommen til det. Du tilvælger leje af lejebil i vores onlineformular eller du kan kontakte os på telefon: 70 202 203.

Nyd en kop kaffe
imens vi servicerer din Peugeot

Du er velkommen til at vente imens vi servicerer din Peugeot. I vores venteområde byder vi på blød komfort og god kaffe. Er du mere til varm kakao, vand eller te, så har vi naturligvis også det.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen i Risskov, gør vi vores bedste for at rådgive dig og sørge for din Peugeot når den skal på værksted. Vores dygtige værkførere er uddannet i Peugeot, og kender derfor alt til lige netop din Peugeot.

Mød vores Risskov-team lige her eller besøg os på Ravnsøvej 12, 8240 Risskov / Aarhus N.

Vi glæder os til at servicere din bil.

Jacob Frost Ambrosius
Værkfører
Bjørn Thomsen
Værkfører
Labinot Deli
Kundemodtager
Ulla Kristiansen
Værkførerassistent
Daniel Byllemos
Kundemodtager
Karsten Jakobsen
Kundemodtager - BackOffice
Thomas Christensen
Teknisk rådgiver
Jeppe Bækgaard Pedersen
Eftermarkedschef

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vælg en serviceaftale til din Peugeot

Serviceaftale

Hos P. Christensen kan du vælge et tilkøbe en serviceaftale til din Peugeot, hvis du ønsker en nem hverdag med det fulde overblik og sikkerhed over din økonomi. Du betaler ét fast beløb hver måned, og du slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger.

Serviceaftale - Carepakker
Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du at få tilsendt et tilbud på et bestemt service eller en bestemt reparation fra en af vores værkfører?

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal vælge et autoriseret mærke værksted, da du sikrer den bedste behandling for bil din. Alle mekanikere er uddannet og specialiseret i alle modeller, og du kan derfor forvente at de ved lige præcist hvad din bil har behov for. Derudover benytter et autoriseret værksted sig kun af originale dele. Værkstedet vil altid have det helt rigtige udstyr til netop din bil.

Du kan booke en tid til vores værksted ved at følge dette link: Værksted . Ellers er altid velkommen til at ringe ind til os på: +45 70 202 203.

Vi vil altid sende en bookingbekræftelse til dig. Har du ikke modtaget en bekræftelse fra os, har du ikke fået booket en tid endnu.

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte os og få et tilbud.  

Ja, det kan vi godt. Vi servicerer alle bilmærker og er din bil ikke købt hos os, så står vi stadig klart til at servicere den. 

Med afdelinger i det meste af landet er P. Christensen altid i nærheden

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang.
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Jeep, Mitsubishi, Fiat, Hongqi og VOYAH.

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning.

Scroll to Top