Privatleasing.

Fantastisk service med stor valgfrihed. 

Når du vælger privatleasing skal du hverken tænke på service eller bilens gensalgsværdi – for det tager vi os af. Fordelagtige ydelser giver dig finansielt overblik og råderum, samtidig med at du kører i en ny bil. Således er du teknisk altid helt up to date.

Flere af vores mærker og modeller kan privatleases – om det er op til 24 eller 36 måneder, afhænger af model. Men det kan vores salgskonsulenter fortælle dig endnu mere om.

Mercedes-Benz privatleasing

Korttidsleasing.

Fuld fleksibilitet for pengene. Korttidsleasing 6 – 12 måneder.
Kør i en fabriksny Mercedes-Benz til en fast månedlig ydelse inkl. forsikring, service og grøn ejerafgift – og uden udbetaling. Kort sagt: Du skal ikke røre en finger.

Vores P. Christensen Mobility koncept gør det nemt og enkelt at bestille bilen online. Det bliver ikke nemmere. Du skal blot sætte dig ind i bilen og nyde turen – så sørger vi for alt andet. Når kontrakten er udløbet, stiller du bare bilen igen. Og så kan det være, at du har fået mod på en anden model eller vil nyde sommersolen med en cabriolet.

Leje.

Har du brug for en bil i en meget kort periode, kan P. Christensen også hjælpe med det. Friheden er stor og det samme er udvalget.

Du bestemmer selv om det blot skal være for en weekend eller for et bestemt antal uger eller måneder. Det er dig, der bestemmer – ligesom det selvfølgelig også er dig, der vælger bilen.
Mercedes-Benz Vito kampagne
Mercedes-Benz brugt

Flexleasing.

Flexleasing af Mercedes-Benz brugte biler.

Oplev vores Mercedes-Benz brugt bils domicil i Middelfart. Her er vores dygtige salgskonsulenter uddannet i Mercedes-Benz og finansiering.

Her kan du vælge Flexleasing. Det betyder, at du betaler registreringsafgiften for en bestemt periode sammen med din månedlige leasingydelse.

Hermed betaler du kun registreringsafgiften for den periode, du kører i bilen – i stedet for at investere hele registreringsafgiften på én gang.

Scroll to Top