P. Christensen

Elektriske varevogne

Skal flåden skiftes ud med elektriske varevogne?

Vi har samlet alle vores elektriske varevogne ét sted for at gøre det nemmere og hurtigere for dig at danne dig et overblik. Uanset om du er erhvervsdrivende, flådeejer eller driver en transportvirksomhed, har vi løsningen, der passer til dine behov. Varebilerne er designet til at levere høj ydeevne, ideel rækkevidde og en pålidelig drift, som sikrer, at din virksomhed kan køre problemfrit.

Vi tilbyder et bredt udvalg af helt nye elektriske varevogne fra: Mercedes-Benz, Peugeot, Opel, Citroën og Fiat Professional. Hver model er udstyret med avanceret teknologi og komfortable funktioner, der gør kørslen mere behagelig og effektiv. Om du har brug for en kompakt varevogn til bykørsel eller en rummelig model til større opgaver, kan du finde den perfekte løsning hos os.

Er du på udkig efter en brugt varevogn? Vi tilbyder både nye, brugte, elektriske og konventionelle varevogne. Vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning til din virksomhed.

Udvalget af elektriske varevogne

Viser 12 af 33 biler
Vis flere

Ikke flere biler…

Fordele ved en elektrisk varebil
0 gram CO2 emission

Med 0 gram CO2 emission under kørsel er du med til at beskytte vores klima. Derudover har du adgang til selv de skrappeste miljøzoner og får parkeringsfordele i flere og flere byer.

Kraftig acceleration

Kom fremad – på den miljøvenlige måde. De støjsvage motorer har en kraftig acceleration med øjeblikkeligt moment og respons uden at gå på kompromis med komforten eller sikkerheden.

Hurtig opladning

Med et Clever abonnement, kan du altid finde en lade stander, hvor som helst og når som helst.
Kontroller batteristand, forvarmning/-køling af kabinen og meget mere.

Opladning og fleksibilitet

Går du og overvejer at tage skridtet imod en el varebil, men har svært ved at gennemskue opladning og ladenetværk? Hos P. Christensen har vi indgået et værdifuldt samarbejde med Clever, der sikrer dig de optimale ladeløsninger til din virksomhed. 

Med Clever får du adgang til et omfattende ladenetværk, som gør det nemt og bekvemt at holde din el varebil kørende, uanset hvor i landet du befinder dig. 

Brugt varevogn?

Leder du efter en brugt varevogn? Uanset mærke, type, alder, kilometerstand og drivmiddel, så kan vi hjælpe dig med at finde varebilen til dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af brugte varevogne, der passer til ethvert behov og budget.

Vores erfarne team står klar til at guide dig gennem processen og sikre, at du finder den ideelle varevogn, der opfylder alle dine krav og forventninger.

Gode råd til en længere rækkevidde

Ønsker du at maksimere rækkevidden i din el varebil? Vi har samlet vores bedste råd for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af hver opladning.

En jævn hastighed, ingen unødvendige omveje og udnyttelse af bilens energibesparende funktioner som f.eks. øko-tilstand, cruise control (fartpilot) og regenerativ bremsning, kan gøre en stor forskel. Sørg for at holde det optimale dæktryk, da det reducerer rullemodstanden og forbedrer effektiviteten.

Ved at implementere disse tips kan du forlænge rækkevidden i din el varebil og sikre en mere økonomisk kørsel. Få alle vores bedste råd lige her.

Med afdelinger i det meste af landet er p. christensen altid i nærheden.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som
Mercedes-Benz, Peugeot, Opel, Citroën, Fiat, Jeep, Mitsubishi, Hongqi og VOYAH. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll to Top