Autoriseret erhvervsværksted for Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën og Fiat.

Book tid på værkstedet.

map-pinCreated with Sketch.

Find nærmeste værksted

check-squareCreated with Sketch.

Få et tilbud

life-buoyCreated with Sketch.

Serviceaftale

Vælg et autoriseret værksted.

Ingen kender din bil bedre.

Hos P. Christensen har vi holdt vores kunder kørende siden 1924.
Vi er i dag autoriseret erhvervsværksted for Mercedes-Benz, Peugeot og Citroën. Det betyder, at vores dygtige personale er uddannet i lige præcis din bil – og at vi kun servicerer efter fabrikkens forskrifter med originale reservedele.

ChechmarkCreated with Sketch.

Ingen kender din bil bedre

Vi er uddannede i lige præcis din bil - og får de nyeste opdateringer fra fabrikken med jævne mellemrum.

ChechmarkCreated with Sketch.

Hold garantien

Få et stempel ved værkstedsbesøg fra et autoriseret værksted for at holde garantien på din bil.

ChechmarkCreated with Sketch.

Originale reservedele

Vi benytter originale reservedele efter fabrikkens forskrifer, så din bil ikke taber værdi ved evt. gensalg.

ChechmarkCreated with Sketch.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle værkstedsydelser. Kontakt vores værkfører for at få et tilbud.

ChechmarkCreated with Sketch.

Styresystemer

Ved serviceeftersyn tjekker vi bl.a. eventuelle opdateringer af bilens styresystemer med specialudstyr.

ChechmarkCreated with Sketch.

Sikkerhed

Sørg for at din bil opretholder sin komfort, kørsel, vejgreb og sikkerhed. Du forlænger samtidig bilens levetid.

Autoriseret værksted for Mercedes-Benz

Når du har valgt en bil med kvalitet og sikkerhed – så er det vigtigt at det vedligeholdes. En Mercedes-Benz har komplekse karrosseristrukturer i stål og aluminium og et elektronisk netværk af aktive og passive sikkerhedssystemer der kræver, at mekanikeren har både den nødvendige viden om de rigtige reparationsmetoder og det rigtige værkstedsudstyr. 

Vito
Peugeot_Expert

Autoriseret værksted for Peugeot

Vores mekanikere og pladesmede laver Peugeot hver dag og er uddannet specialister i netop din bil. Gennem et tæt samarbejde med fabrikken, bliver vores personale hele tiden efteruddannet, så de altid er 100% opdateret på Peugeot og teknologien i en Peugeot.
På værkstederne har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Autoriseret værksted for Citroën

Vores mekanikere og pladesmede er specialister i Citroën. De bliver løbende efteruddannet og opdateret med ny teknologi og initiativer fra fabrikkerne. Derfor kan du være 100% sikker på, at der bliver taget hånd om din bil. Vi benytter kun originale reservedele og forskifter fra fabrikken, så din Citroën opretholder sin komfort, kørsel, vejgreb og sikkerhed. Du forlænger samtidig bilens levetid.

Citroen_Jumpy

Autoriseret værksted for Fiat

Vores mekanikere og værkfører er uddannet i netop din Fiat varebil – og bliver løbende videreuddannet i nye teknologier og specifikationer igennem et tæt samarbejde med Fiat i Italien, så vores personale hele tiden er 100% opdateret på Fiat og teknologien i Fiat.

Vi har de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Fiat-fabrikken. Derfor kan vi identificere en eventuel fejl præcist – og herefter opdatere bilens software. 

Autoriseret værksted for Opel

Vores mekanikere og pladesmede er specialister i Citroën. De bliver løbende efteruddannet og opdateret med ny teknologi og initiativer fra fabrikkerne. Derfor kan du være 100% sikker på, at der bliver taget hånd om din bil. Vi benytter kun originale reservedele og forskifter fra fabrikken, så din Citroën opretholder sin komfort, kørsel, vejgreb og sikkerhed. Du forlænger samtidig bilens levetid.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal erhvervslease hvis du som firma ønsker at have et økonomisk overblik og ikke vil bekymre om uforudsete værkstedsregninger. Erhvervsleasing foregår på samme måde som ved privatleasing, hvor du ofte vil have lavere omkostninger og en lavere udbetaling.

Du kan vælge to leasingtyper: operationel eller finansiel leasing. 

Finansiel leasing: Med finansiel leasing har du en lavere afskrivning per år.  Du afskriver nemlig bilens værdi. Ved køb af en bil er det nemlig både bilens værdi og registreringsafgiften, som du afskriver. Ved finansiel leasing afskriver du altså uden registreringsafgiften og afskrivningen vil derfor udgøre godt 10-20% af bilens pris – i stedet for 10-20% og en registreringsafgift på 180%. Her står du selv for service af bilen, og det er dit ansvar at sælge bilen igen.

Operationel leasing: Med operationel leasing har du den samme frihed, som hvis du havde købt bilen – det tager vi os af. Vi står som leasingejer, men du vil stå som leasingtager, og du skal derfor ikke bekymre dig om ekstra regninger ved endt leasingperiode eller om bilens værditab. Du vil have det store overblik over dit budget.

Ved operationel leasing er service inkluderet, men ikke ved finansiel leasing. Ved finansiel leasing står du selv for service og eventuelle reparationer. Det kan dog tilvælges som en ekstra månedlige ydelse.

Med operationel leasing står vi for service, som b.la. indeholder serviceeftersyn, udskiftning af pærer og viskerblade, påfyldning af væsker som sprinklervæske og motorolie, opdatering af evt. software og uforudsete værkstedsbesøg af sliddele.

Beskatningsgrundlaget er målrettet vores firmabilskunder, som gennem et (godkendt) leasingselskab har mulighed for at bestille en bil.

Den skattepligtige værdi af fri bil opgøres til:

  • 25% af de første 300.000 kr. af beregningsgrundlaget
  • 20% af resten
  • Miljøtillæg

Uanset om beregningsgrundlaget opgøres med udgangspunkt i nyvognsprisen, 75% af nyvognsprisen eller købsprisen, skal det altid udgøre minimum 160.000 kr.

Miljøtillæget indgår ikke i beregningsgrundlaget, men er et tillæg direkte til den skattepligtige værdi.

Miljøtillægget udgør den årlige ejerafgift/ vægtafgift (inkl. tillæg for dieselbiler uden partikelfilter, men ekskl. udligningsafgift for visse dieselbiler og privatbenyttelsesafgift) gange 1,5.

Bemærk at ændring af ejerafgiften medfører ændring af den skattepligtige værdi.

Nyvognsprisen er bilens fakturapris inklusive moms, registreringsafgift, udgifter til nummerplader og leveringsomkostninger samt normalt registreringsafgiftspligtigt tilbehør/ekstraudstyr.

Alle vores varevogne kan erhvervsleases fra Mercedes-Benz, Opel, Citroën og Peugeot mærkerne. 

Firmabil er forbeholdt Mercedes-Benz.

For kampagner og tilbud kontakt os på: +45 70 202 203.

P. Christensen. Landsdækkende kvalitet

P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Opel, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda.

Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.

Scroll to Top