Find varevognen til din virksomhed

Opel erhverv

Hvad kan vi hjælpe med?

Opel varevogne

Hos P. Christensen i Kolding, Risskov og på Østerbro kan du opleve vores store udvalg af Opel personbiler og varebiler.

Hos P. Christensen har vi lagt os i selen for at kunne levere den bedste bil-oplevelse og hjælpe dig med at finde lige præcis den bil, der passer allerbedst til dine behov.

Her kan vi rådgive dig i alt fra teknologier til leasing og finansiering af både nye og brugte biler. 

Benzin, diesel,
plug-in hybrid eller el?

Valget mellem benzin, diesel, plug-in hybrid og el er en afgørende overvejelse, når du investerer i en ny bil. Hver type har sine egne fordele. Mercedes-Benz tilbyder et bredt udvalg af motortyper for at imødekomme diverse behov.

Uanset om du søger en bil til dagligdagsbrug, weekendture eller forretningsrejser, har Mercedes-Benz det ideelle køretøj til formålet. Hver model er omhyggeligt designet i Stuttgart med fokus på detaljer, hvilket skaber en fornøjelig køre- og ejeroplevelse.

Med Mercedes-Benz får du ikke blot en bil – du får en livsstil og et ikonisk mærke, der symboliserer kvalitet, luksus, performance og innovation. Uanset om du er en erfaren Mercedes-ejer eller overvejer dit første køb af et Mercedes-køretøj, er du sikret en unik og vellykket oplevelse.

Book en prøvekørsel her
Opel Vivaro CTA

Nye varebiler

Er der noget bedre end
fornemmelsen af ny bil?

Brugte varebiler

Gør det noget, de har kørt få
tusind kilometer?

Kampagner

Se vores aktuelle kampagner

Med afdelinger i det meste af landet er P. Christensen altid i nærheden

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang.
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Jeep, Mitsubishi, Fiat, Hongqi og VOYAH.

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning.

Scroll to Top