Autoriseret Opel værksted
i Kolding

Autoriseret Opel værksted

Hos P. Christensen er vi autoriserede Opel værksted i Risskov, Kolding og på Østerbro. Vores team, bestående af dygtige mekanikere, servicerer Opel hver dag og er uddannet specialister i lige netop din Opel. Gennem et tæt samarbejde med Opel-fabrikken, bliver vores personale hele tiden efteruddannet, hvilket betyder, at de altid er fuldt opdaterede på både Opel og den nyeste teknologi inden for mærket.

Med de nyeste diagnose- og fejlsøgningsteknologier direkte fra Opel, garanterer vi præcis fejlidentifikation og effektiv softwareopdatering af din bil.

Citroën værksted
Afspil video om Citroën værksted

Opel service med fuld gennemsigtighed

Hos P. Christensen prioriterer vi gennemsigtighed. Med vores VideoCheck får du en detaljeret gennemgang af din Opels servicebehov eller reparationer fra vores dygtige mekanikere. De optager en video med anbefalinger og sender den direkte til dig, så du er fuldt informeret om dit køretøjs tilstand og sikkerhedsniveau.

Vi starter ikke yderligere reparationer uden din godkendelse. VideoCheck er en gratis service, som du let kan vælge, når du booker tid online.

Book en værkstedstid online

Trænger din Opel til at komme på værkstedet? Udfyld formularen her og vælg hvad du ønsker at booke en værkstedstid til. Ved at udfylde dit reg. nr., har du også mulighed for at se en fra-pris på de valgte services.

*Vær opmærksom på, at aftalen først er gældende, når du får en bekræftelse på den ønskede dato og tidspunkt.
Du vil modtage en e-mail eller opringning senest næste arbejdsdag.

Kommer formularen ikke frem indenfor 10 sekunder? Tryk her.

Åbningstider og kontakt

Personbiler
Varebiler

Tæt på Kolding Storcenter

Vores værksted er let tilgængeligt til og fra motorvejen, så du nemt og bekvemt kan tage bussen fra vores lokation til Kolding Storcenter, Kolding-by eller helt tredje. Har du brug for frisk luft, er det også muligt at hoppe på en cykel.

Har du behov for at leje en bil, er du velkommen til at gøre dette. Du kan enten leje en bil via vores onlineformular eller kontakte os på telefon: 70 202 203.

Nyd en kop kaffe
imens vi servicerer din Opel

Du er mere end velkommen til at slappe af og vente, mens vi tager os kærligt af din Opel under service. Vores helt nye venteområde byder på komfortable stole og en skøn kop kaffe. Hvis du foretrækker varm kakao, vand eller te, så er det selvfølgelig også tilgængeligt for dig.

Vi vil sørge for, at din ventetid er så behagelig som muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen i Kolding, gør vi vores bedste for at rådgive dig og sørge for din Opel når den skal på værksted. Vores erfarne værkførere er specialuddannede i Opel og har derfor indgående kendskab til netop din Opel- uanset om det er en personbil eller en varevogn.

Mød vores Kolding-team lige her eller kig forbi os på Trianglen 11, 6000 Kolding. Vi ser frem til at servicere din bil.

Michael Midtgaard
Værkførerassistent
Peter Graby
Værkfører
Kristian Poulios
Teknisk rådgiver

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vælg en serviceaftale til din Opel

Serviceaftale

Hos P. Christensen kan du vælge et tilkøbe en serviceaftale til din Opel, hvis du ønsker en nem hverdag med det fulde overblik og sikkerhed over din økonomi. Du betaler ét fast beløb hver måned, og du slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger.

Serviceaftale - Carepakker
Kontakt os og få et tilbud

Ønsker du at få tilsendt et tilbud på et bestemt service eller en bestemt reparation fra en af vores værkfører?

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 202 203 eller info@pchristensen.dk

Du skal vælge et autoriseret mærke værksted, da du sikrer den bedste behandling for bil din. Alle mekanikere er uddannet og specialiseret i alle modeller, og du kan derfor forvente at de ved lige præcist hvad din bil har behov for. Derudover benytter et autoriseret værksted sig kun af originale dele. Værkstedet vil altid have det helt rigtige udstyr til netop din bil.

Du kan booke en tid til vores værksted ved at følge dette link: Værksted . Ellers er altid velkommen til at ringe ind til os på: +45 70 202 203.

Vi vil altid sende en bookingbekræftelse til dig. Har du ikke modtaget en bekræftelse fra os, har du ikke fået booket en tid endnu.

Det er vigtigst først og fremmest at følge bilproducentens anvisninger, hvis du vil bevare garanti på bilen. 

Hvor ofte din bil skal have et serviceeftersyn er meget forskelligt. Som regel anbefales det, at bilen bør køre 15.000 km ved hvert syn. Kører du mindre end 15.000 km om året, kan det være, at bilen skal til service hvert andet år. For nogle biler, skal bilen have et servicesyn allerede efter 5.000 km og andre 20.000 km, så det afhænger meget af den specifikke bil, og hvor meget du skal køre i bilen.

Prisen på et service er meget forskelligt. Det afhænger af modeltype, bilens alder og kilometerstand. Du kan altid kontakte os og få et tilbud.  

Ja, det kan vi godt. Vi servicerer alle bilmærker og er din bil ikke købt hos os, så står vi stadig klart til at servicere den. 

MED AFDELINGER I DET MESTE AF LANDET ER P. CHRISTENSEN ALTID I NÆRHEDEN.

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. 
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Opel, Citroën, Fiat, Jeep, Mitsubishi, Hongqi og VOYAH. 

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning. 

Scroll to Top