Mercedes- Benz erhvervskøretøjer

Varebiler og lastbiler

Mercedes-Benz

Atego

Mercedes-Benz

Erhvervscenter

Nye varebiler

Oplev vores udvalg af nye varebiler og lastbiler

Brugte varebiler

Udforsk vores udvalg af brugte varevogne

Brugte lastbiler

Udforsk vores udvalg af brugte lastbiler

Værksted

Book tid på værkstedet eller kontakt os for at få et tilbud.

Ny eller brugt: Bare den er fra P. Christensen

Du vælger en erhvervsbil fra Mercedes-Benz, når du ønsker den bedste køreoplevelse. Intet mindre. Alle vores nye som brugte erhvervsbiler giver dig en særdeles effektiv og meget sikker kørsel. En viden, vi har, udelukkende på grund af erfaring.

Hos P. Christensen har vi haft Mercedes-Benz mellem hænderne siden 1924.
Det betyder, at du får en særdeles kompetence rådgivning i alle faser af dit køb. En rådgivning, som starter før, du lægger dig fast på den erhvervsbil, der tilgodeser dine behov. Uanset om du vælger en fabriksny eller én af vores brugte modeller.

I vores bilhuse får du det bedste eller intet. Vi har en dybdegående indsigt i bilernes nyeste teknologier og afkoder hurtigt, hvilken bil, der vil dig det bedste.

Med afdelinger i det meste af landet er P. Christensen altid i nærheden

Hos P. Christensen har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang.
I dag har vi 11 afdelinger i det meste af landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Jeep, Mitsubishi, Fiat, Hongqi og VOYAH.

Vi er en privatejet virksomhed gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give kunderne troværdig og god personlig rådgivning.

Scroll to Top