Nu bliver det sjovere at køre bil

Opel Corsa

Vejl. pris fra 179.990 kr.

En af vores storfavoritter!

Opel Corsa er en af vores mest populære modeller – og vi forstår godt hvorfor. Den er stilfuld, komfortabel og spækket med udstyr. Denne absolutte favorit er skabt i et tidsløst design med sikkerhedssystemer og udstyr i topklasse.

Med Corsa får du en bil, der er perfekt til både hverdag og weekend. Den har gode køreegenskaber, masser af plads og et imponerende brændstoføkonomi. Du kan også vælge mellem en effektiv benzin- eller elektriskmotor (Corsa Electric), alt afhængig af dit behov. Begge motorer er bygget til at give dig en komfortabel og hurtig køreoplevelse.

Indvendigt byder Corsa på et enkelt og intuitivt design med op til 10″ touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto. Skærmen er placeret i midten af instrumentbrættet og kan let betjene ekstratudstyr som navigation og bakkamera.

Selvom Opel Corsa er en kompakt bil, så byder den på utrolig meget plads! Udstyret med en kraftig motor og et aerodynamisk design, er Opel Corsa klar til at give dig masser af køreglæde. Så tag styringen bag rattet og oplev selv den fantastiske køreoplevelse med Corsa.

Corsa Electric

Når det gælder køreegenskaber og motor-effektivitet, er Opel Corsa på forkant. Om du foretrækker en benzinmotor eller en elektrisk Corsa Electric, garanterer Opel en dynamisk og jævn kørsel.

Med Corsa Electric oplever du en støjfri kabine, højteknologisk udstyr og en imponerende rækkevidde op til 400 km (WLTP).

Opel Corsa er vores absolutte favorit

Opel Corsa Drive Assist

Opel Drive Assist.

Opel Corsa er designet til at sikre en ubesværet kørselsoplevelse med sin banebrydende Drive Assist-teknologi. Dette system omfatter flere avancerede funktioner, der arbejder sammen for at øge din sikkerhed og komfort, bl.a. adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse og trafikskiltegenkendelse.

Opel Corsa ergonomisk udstyr

Ergonomisk interiør.

Interiøret i Opel Corsa er designet med chaufføren og passagerernes komfort i fokus, og hver detalje er nøje udvalgt for at optimere køreoplevelsen. Hvad end du skal på arbejde eller på ferie, sørger Opel Corsa for at du og dine eventuelle passagerer, kan køre i stil og komfort.

Opel Corsa Apple CarPlay

Trådløs Apple CarPlay.

Opel Corsa tilbyder nu endnu mere bekvemmelighed med den trådløse CarPlay-funktion. Dette moderne og brugervenlige system giver dig mulighed for at spejle din smartphone direkte på bilens infotainmentsystem uden brug af kabler.

Book en prøvekørsel her
Opel Corsa

Priser på Opel Corsa

Forvent mere med Corsa

Opel Corsa skiller sig ud som et optimalt valg for dem, der søger en bil, der kombinerer stil, ydeevne og økonomi. Med både benzin- og elektriske motorer tilbyder Corsa kraftfuld kørsel med lavt brændstofforbrug.

Uanset drivmiddel, garanterer modellen moderne teknologi, komfortabelt design og et yderst ikonisk design.

Opel Corsa er et køretøj, der ikke går på kompromis med kvalitet. Besøg nærmeste P. Christensen og book din prøvetur for at opleve Corsas mange fordele.

Opel privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Opel-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Med Opel privatleasing kan du let og enkelt få dækket dit kørselsbehov. Samtidig opnår du en lang række fordele; bl.a. får du tryghed i biløkonomien og stor fleksibilitet, da du kan skifte bil oftere.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Se Victor præsentere den nye Corsa

Yes, of Corsa!

Værksted

Opel Service- og reparationsaftale.

Få det fulde overblik og sikkerhed over dit bil-budget. Med vores service- og reparationsaftale betaler du et fast, månedligt beløb – og slipper til gengæld for overraskende værkstedsregninger. Din bil vil være dækket ved service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de gældende forskrifter fra Opel.

Opel Corsa myOpel app

MyOpel app.

Tag kontrol over din køreoplevelse med myOpel app'en - den ultimative ledsager for enhver Opel-ejer. App'en, der er let at bruge og designet til at forøge din bilpleje, giver dig en række funktioner lige ved hånden, som bl.a. serviceplanlægning, hvor din bil er parkeret, status på bilen og meget mere.

Oplev Opel Corsa

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Sebastian Oksby Dinesen
Brand Manager
Sebastian Bruse Meyer
Salgsrådgiver
Pieter Tage Larsen
Salgsdirektør
Oliver Axel Schmidt
Sælger
Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Book her

Opel Corsa

Opel Corsa
Scroll to Top