En af vores storfavoritter!

Opel Corsa er en af vores mest populære modeller – og vi forstår godt hvorfor. Den er stilfuld, komfortabel og spækket med udstyr. Denne absolutte favorit er skabt i et tidsløst design med sikkerhedssystemer og udstyr i topklasse. Samtidig forener Corsa mærkets kvalitet gennem 120 år med avanceret teknologi og et lavt brændstofforbrug.

Corsa kan fås med en effektiv benzin- eller dieselmotor, alt afhængig af dit behov. Begge motorer er bygget til at give dig en komfortabel og hurtig køreoplevelse. Er du mere til en fuldelektrisk motor, kan du vælge Corsa Electric. 

Indvendigt byder Corsa på et enkelt og intuitivt design med en 10″ touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto*. Skærmen er placeret i midten af instrumentbrættet og er let af betjene. Infotainmentsystemetet givet bl.a. adgang til radio, navigation og det 180° panorama bakkamera.**

Selvom Opel Corsa er en kompakt bil, så byder den på utrolig meget plads! Bagagerummet er på 309 liter – og endnu større, hvis du folder bagsæderne ned. 

*(Kræver en kompatibel smartphone). ** Afhænger af udstyrniveau

Økonomisk og komfortabel kørsel

Også når det kommer til køreegenskaber og motor-effektivitet, er Opel Corsa på forkant.

Om du foretrækker benzin, diesel eller 100% el, garanterer Opel Corsa en dynamisk og jævn kørsel med lav eller ingen CO2-udledning.

Ønsker du en mere sporty kørsel, så kan du vælge ‘Sport Mode’*. Med blot ét tryk, forbedres motorlyden og du vil opleve en mere sportslig styring.

*Afhænger af udstyrniveau.

Opel Corsa er vores absolutte favorit.

Opel Corsa tag

Skil dig ud fra mængden.

Med Opel Corsa har du mulighed for at sætte dit eget præg. Du kan vælge om Opel Corsa skal have det stilfulde farvede tag i enten sort eller hvidt. For mere luksus, kan du også vælge at tilkøbe et stort panoramaglastag, som lukker mere lys ind i kabinen. Smart, ikke?

Opel Corsa adaptiv fartpilot

Adaptiv fartpilot.

Opel Corsa passer på dig. Med adaptiv fartpilot sætter du blot farten – så klarer Corsa resten! Systemet vurderer selv eventuelle forankørende og bremser og accelerer selv efter den ønskede fart. Det eneste du skal gøre er, at holde hænderne på rattet.

Opel Corsa bakkamera

Bakkamera.

Parker nemt og sikkert med et bakkamera. Opel Corsa kan udstyres med et 180° panoramisk bakkamera i farver, så du hele tiden har et overblik over de bagvedliggende omgivelser. Så kan selv smalle parkeringspladser bare komme an.

Book prøvekørsel

Opel Corsa CTA
Opel Corsa

Er du på udkig efter en elbil?

Opel Corsa CTA

Opel privatleasing

Er der noget bedre end duften af ny bil? Langt de fleste af vores Opel-modeller kan privatleases. Se vores kampagner med modeller og priser.

Med Opel privatleasing kan du let og enkelt få dækket dit kørselsbehov. Samtidig opnår du en lang række fordele; bl.a. får du tryghed i biløkonomien og stor fleksibilitet, da du kan skifte bil oftere.

Dertil skal du ikke bekymre dig om værditab og gensalg.

Kontakt os for at få et skarpt tilbud på privatleasing.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Opel Corsa

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores dygtige sælgere her:

Morten Michelsen Patrzalek
Salgskonsulent
Mathias Armand Batelann
Salgskonsulent
Thomas Secher
Salgschef

Book her

Oplev Opel Corsa

Opel Corsa CTA
Scroll to Top