Se vores privatleasingspriser her

Opel privatleasing

Opel Privatleasing

Vi er i fuld gang med at opdatere privatleasingpriserne. Derfor vil vi selvfølgelig gerne være behjælpelig med andre former for ejerskab.

Brug formularen nedenfor for at høre nærmere.

Opel privatleasing

Med Opel privatleasing, kan du køre i en helt ny Opel. Du betaler en fast månedlig ydelse. Forsikring, service og etableringsomkostninger er inkluderet i den månedlige ydelse, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter til service og reparationer. Når leasingperioden udløber, har du mulighed for nemt at skifte til en ny model, så du altid kan nyde den nyeste teknologi og komfort, som Opel tilbyder.

Skal din næste bil være en Corsa Electric? Eller den nye Astra Sports Tourer? Måske overvejer du om det skal være el, benzin, diesel eller plug-in hybrid? Uanset hvilken model og hvilket drivmiddel du vælger, så kan vi hjælpe dig med at finde den ideelle løsning til dig.

Er du interesseret i Opel privatleasing?

Ønsker du at privatlease din næste Opel?

Hos os kan du finde præcis den model, der passer til dine behov og ønsker. Uanset om den næste bil, skal være kompakt bybil, en familievenlig SUV eller en elegant flyder, så vil vi gerne hjælpe dig videre med at realisere drømmen.

Vores salgsrådgivere står klar til at guide dig igennem de forskellige leasingmuligheder og sikre, at du finder den helt rigtige løsning til dig og dit behov. 

Privatleasing via Drivalia. Priser er inkl. metallak, afleveringsgebyr 1.150 kr., finansierings- og leveringsomkostninger samt service i perioden. Ekskl. forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Drivalia. Prisen gælder til 31.12.23, så længe lager haves.

Scroll to Top