Fiat Professional

Fiat Scudo

Vejl. pris fra 238.990 kr.

En varevogn til alle opgaver

Fiat Scudo er den ultimative multifunktionelle varevogn. Scudo fås med enten en dieselmotor eller med en elektriskmotor: E-Scudo. Med E-Scudo kan du vælge imellem to batterier, 50 eller 75 kWh – alt afhængig af dit behov. Vælger du den konventionelle dieselmotor, kan du vælge manuel eller en 8-trins automatisk gearkasse.

Fiat Scudo er kendt for sine multifunktionelle evner og til trods for dens kompakte ydre, rummer varevognen en lastrumsvolume helt op til 6,6 m3 og kan nappe en lasteevne op til 1.400 kg, hvilket giver Fiat Scudo et utroligt effektivt lastrum, som er klar til enhver opgave. 

Scudo har en yderst komfortabel kørestilling med behagelige sæder, som giver føreren en personbilsfølelse, og gør de længere ture ekstremt bekvemmelige. Med op til 14 aktive og passive sikkerhedssystemer, som bl.a. blindvinkelalarm, bakkamera og vognbaneassistent, bliver hver tur sikker. 

Med Moduwork kan interiøret tilpasses til dit behov. Det avanceret system kan gøre lastning af større materiale nemmere. Under passagersædet er der udviklet en lem, som kan forlænge lastrummets længde op til 3,32 m i Compact-versionen, 3,67 i standard-versionen og helt op 4,02 m i Maxi-versionen. Sædet kan også forvandles til arbejdsbord. Smart, ik’?

Fiat E-Scudo

I forbindelse med lanceringen af den nye Fiat Scudo blev E-Scudo også præsenteret. 

E-Scudo er en fuldelektrisk version af den konventionelle Scudo. E-Scudoen kommer med to batterier; 50 og 75 kWh. Med en tophastighed på 130 km/t kan 50 kWh køre op til 230 km på en opladning og 75 kWh køre helt op til 330 km*, hvilket er nogle imponerende rækkevidder. 

Køreoplevelsen er smidig, hurtig og uden CO2-udledning, og du skal ikke bekymre dig om forbudte byzoner. 

*WLTP for blandet kørsel.

Klar til enhver udfordring

Fiat Doblò

Magic Cargo

“Magic Cargo”-funktionen øger fleksibiliteten af indretningen. Med mulighed for at ligge det ene sæde ned i kabinen øges lastkapaciteten med 0,5 m3 , så du kan transportere op til 4,4 m3 og op til hele 3,44 m lange genstande.

Fiat Doblò

Magic Mirror

Innovationen er i top i den nye Doblò med sikkerhed og køreassistentsystemer på topniveau. Udstyret med flere kameraer får du mulighed for at se 3 forskellige vinkler på det 5″ digitale bakspejl, der gør de små manøvrere let som ingenting.

Fiat Doblò

Sikkerhed i top

Sikkerheden er i top i Scudo, med hele 14 avancerede aktive og passive sikkerhedssystemer. Og med assistenter som fartpilot, Hill Hold Control, Emergency Brake System, regn- & lyssensor og P-sensorer, er du altid i de bedste hænder. 

Bestil en prøvekørsel her
Fiat Scudo CTA

Priser på Fiat Scudo

Komfort og modulopbygning

Al pladsen i Fiat Scudo er skræddersyet til dine behov. Den er alsidig og modulopbygget, og kan fås med forskellige sædefordelinger, hvilket giver dig maksimal komfort under kørsel samtidig med, at du kan transportere dine varer.

Der er også lagt stor vægt på akustisk komfort, så støjniveauet i kabinen er reduceret.

Skræddersy Scudo til dit firma

Fiat Scudo giver en unik mulighed for at tilpasse køretøjet til din virksomheds behov og præferencer. Med mange skræddersyede muligheder kan du designe dit ideelle erhvervskøretøj fra bunden:

  • Indretning: Vælg fra en række sædekonfigurationer og opbevaringsløsninger for at maksimere den interne plads og effektiviteten af dine varers transport.
  • Branding: Gør dit køretøj til et rullende visitkort med mulighed for tilpasning af firmalogoer og branding, der reflekterer din virksomheds identitet udadtil.
  • Teknologi: Integrer avanceret teknologi for at understøtte dine daglige operationer, inklusiv navigation, sikkerhedssystemer og brugertilpassede infotainment-løsninger.

Vi forstår betydningen af at have det rette værktøj til jobbet. Kontakt os for en dialog om, hvordan vi bedst kan tilpasse en Fiat Scudo til dig.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Mercedes-Benz Vans servicekoncept

Værksted

Mercedes-Benz ServiceCare til varebiler.

Mercedes-Benz ServiceCare for varevogne byder på skræddersyede servicepakker designet til at maksimere din varevogns driftssikkerhed og effektivitet. Denne service sørger for, at din varevogn vedligeholdes i henhold til producentens specifikationer, hvilket sikrer optimal ydeevne og forlænger dens levetid. Ved at vælge Mercedes-Benz ServiceCare sikrer du, at din varevogn kører problemfrit og bidrager til en mere forudsigelig og stressfri håndtering af din flåde.

Opel Grandland myOpel app

Moduwork

Med Mercedes-Benz Service24h og MobiloVan tilbydes rådgivning og assistance hele døgnet for Mercedes-Benz varevognsejere. Service24h er en nødtjeneste, der sikrer, at du som ejer af en Mercedes-Benz varevogn kan få hjælp ved enhver nødsituation på vejen. Hvis du oplever et nedbrud, mekaniske problemer eller uheld, vil et opkald til dette døgnåbne servicecenter sætte dig i kontakt med en tekniker, der kan give telefonisk vejledning eller sende en servicetekniker til din placering.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Fiat Professional samarbejdspartner i Kolding, Skejby og Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Fiat Professional og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Erhvervsrådgiver, varebiler
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler
Bestil en prøvekørsel her

Oplev Fiat Scudo

Fiat Scudo CTA
Scroll to Top