Actros

Mercedes Actros

Klar til at sætte nye standarder.

Mercedes Actros: Øget effektivitet og enestående komfort.

Mercedes Actros opfylder bedre end nogensinde de stigende krav og forventninger indenfor langturskørsel og tung distributionskørsel. Vi ved, at Actros er en arbejdsplads for mange mennesker – derfor er der står fokus på at understøtte chaufførens produktivitet og komfort. Der er masser af plads og rum i kabinen. 
Der er god grund til at sætte sig til rette og nyde turen. For vi har nemlig også mindsket brændstofforbruget, så dine samlede omkostninger bliver lavere. 

I Mercedes Actros er der fuld fokus på sikkerhed – både for fører og medtrafikanter. Derfor er Active Brake Assist 5 bl.a. blevet standard. Systemet virker ved foretage en fuld opbremsning for genstande, der enten bevæger sig eller står stille, og i bestemte situationer ved helt op til en hastighed på 50 km/h en delvis eller fuld opbremsning ved fodgængere, der bevæger sig, og kan således mindske følgerne af ulykker eller helt forhindre dem.

MirrorCam

Oplev det innovative og aerodynamikoptimerende MirrorCam. Det sparer brændstof og forbedrer udsynet bagud samt i området ved A-stolpen.

Derudover sikrer MirrorCam f.eks. endnu større sikkerhed ved manøvrering, sving og vognbaneskift, fordi kamerabilledet drejer med. 

Send en forespørgsel

Actros
Konfigurator

Konfigurer din drømmelastbil hjemme fra sofaen.

Nu kan du selv designe din lastbil. Via lastbilkonfiguratoren kan du sidde derhjemme eller på kontoret og selv sammensætte en Mercedes-Benz lastbil lige efter dine ønsker og behov.

Konfiguratoren indeholder modellerne Actros, Antos, Arocs og Atego – og alt udstyr er beskrevet detaljeret i tekst og billeder. Når du har sammensat din drømmelastbil genereres automatisk et teknisk datablad med alle informationer. Derefter kan du sende en forespørgsel til os.

Vores specialister vender tilbage hurtigst muligt og hjælper dig med at gøre din lastbildrøm til virkelighed.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Vi er din rådgivende Mercedes-Benz samarbejdspartner i Kolding, Odense og i Padborg.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz lastbiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Johnny Skytte Nielsen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz nye lastbiler
Alexander Dankiewicz
Salgschef, Mercedes-Benz lastbiler
Søren Knoth
Salgskonsulent, Mercedes-Benz nye lastbiler
Morten Jørgensen
Salgskonsulent, Mercedes-Benz nye lastbiler
Alexander Dankiewicz
Salgschef, Mercedes-Benz lastbiler
Claus Schmidt
Salg, Mercedes-Benz brugte lastbiler
Alexander Dankiewicz
Salgschef, Mercedes-Benz lastbiler

Få et tilbud

Oplev Mercedes Actros

Actros
Scroll to Top