Fiat Professional

Fiat Ducato

Vejl. pris fra 252.990 kr.

Tilpas Ducato til dine opgaver

Den populære og rummelige Fiat Ducato har en suveræn lasteffektivitet med en lastevne op til 2,2 t og et lastrum op til 17 m3, så du roligt kan fylde rummet op med varer og materialer. Derudover har Ducato over 10.000 tilpasningsmuligheder, så varevognen kan tilpasses til dig og din virksomhed.

Fiat Ducato kan også fås som chassis, i en combi-version og med en fuldelektrisk motor. Lige gyldig hvilke Ducato du vælger, er de alle udstyret med en Multijet3-motor, som giver en høj ydeevne og et reduceret brændstofforbrug og CO2-emission (E-Ducato udleder ingen CO2). 

Fiat Ducato har over 40 år transporet varer, materialer og mennesker med utrolig høj pålidelighed og som den første varevogn, har Ducato fået selvkørende funktioner. Det er muligt at tilvælge selvkørende funktioner på niveau 2, hvor varevognen selv bremser, accelerer, sætte i gang og holde vognen indenfor vognbanen. 

Fiat Ducato er fremstillet for at levere den absolut bedste effektivitet til dine arbejdsopgaver. Ducatoen har en lav tærskel for en nemmere af- og pålæsning, et firkantet og stort lastrum, for en optimal opbevaring af varer og en lastevne helt op til 1.550 kg.

Helt nye motorer

Fiat Ducato er udstyret med helt nye dieselmotorer som overholder de nyeste regler for Euro 6D.

De nye Multijet3-motorer reducerer vægten og kan derfor forbedre ydeevnen og reducere brændstofforbruget og CO2-emissionen. De nye dieselmotorer har også et lavere støjniveau.

Motorerne fås i fire versioner og med den velkendte 9-trins automatgearkasse.

Bygget til erhvervslivet

Fiat Doblò

Magic Cargo

“Magic Cargo”-funktionen øger fleksibiliteten af indretningen. Med mulighed for at ligge det ene sæde ned i kabinen øges lastkapaciteten med 0,5 m3 , så du kan transportere op til 4,4 m3 og op til hele 3,44 m lange genstande.

Fiat Doblò

Magic Mirror

Innovationen er i top i den nye Doblò med sikkerhed og køreassistentsystemer på topniveau. Udstyret med flere kameraer får du mulighed for at se 3 forskellige vinkler på det 5″ digitale bakspejl, der gør de små manøvrere let som ingenting.

Fiat Doblò

Sikkerhed i top

Sikkerheden er i top i Doblò, med hele 17 avancerede aktive og passive sikkerhedssystemer. Og med assistenter som fartpilot, Hill Hold Control, Emergency Brake System, regn- & lyssensor og P-sensorer, er du altid i de bedste hænder. 

Bestil en prøvekørsel her
Fiat Ducato

Priser på Fiat Ducato

Komfort og modulopbygning

Al pladsen i Fiat Ducato er skræddersyet til dine behov. Den er alsidig og modulopbygget, og kan fås med forskellige sædefordelinger, hvilket giver dig maksimal komfort under kørsel samtidig med, at du kan transportere dine varer.

Der er også lagt stor vægt på akustisk komfort, så støjniveauet i kabinen er reduceret.

Skræddersy Ducato til dit firma

Fiat Ducato giver en unik mulighed for at tilpasse køretøjet til din virksomheds behov og præferencer. Med mange skræddersyede muligheder kan du designe dit ideelle erhvervskøretøj fra bunden:

  • Indretning: Vælg fra en række sædekonfigurationer og opbevaringsløsninger for at maksimere den interne plads og effektiviteten af dine varers transport.
  • Branding: Gør dit køretøj til et rullende visitkort med mulighed for tilpasning af firmalogoer og branding, der reflekterer din virksomheds identitet udadtil.
  • Teknologi: Integrer avanceret teknologi for at understøtte dine daglige operationer, inklusiv navigation, sikkerhedssystemer og brugertilpassede infotainment-løsninger.

Vi forstår betydningen af at have det rette værktøj til jobbet. Kontakt os for en dialog om, hvordan vi bedst kan tilpasse en Fiat Ducato til dig.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Fiat Professional samarbejdspartner i Kolding, Skejby og Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Fiat Professional og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Erhvervsrådgiver, varebiler
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler
Bestil en prøvekørsel her
Oplev Fiat Ducato
Fiat Ducato CTA
Scroll to Top