Fiat Professional

Fiat Ducato

Vejl. pris fra 252.990 kr.

Tilpas Ducato til dine opgaver.

Den populære og rummelige Fiat Ducato har en suveræn lasteffektivitet med en lastevne op til 2,2 t og et lastrum op til 17 m3, så du roligt kan fylde rummet op med varer og materialer. Derudover har Ducato over 10.000 tilpasningsmuligheder, så varevognen kan tilpasses til dig og din virksomhed.

Fiat Ducato kan også fås som chassis, i en combi-version og med en fuldelektrisk motor. Lige gyldig hvilke Ducato du vælger, er de alle udstyret med en Multijet3-motor, som giver en høj ydeevne og et reduceret brændstofforbrug og CO2-emission (E-Ducato udleder ingen CO2). 

Fiat Ducato har over 40 år transporet varer, materialer og mennesker med utrolig høj pålidelighed og som den første varevogn, har Ducato fået selvkørende funktioner. Det er muligt at tilvælge selvkørende funktioner på niveau 2, hvor varevognen selv bremser, accelerer, sætte i gang og holde vognen indenfor vognbanen. 

Fiat Ducato er fremstillet for at levere den absolut bedste effektivitet til dine arbejdsopgaver. Ducatoen har en lav tærskel for en nemmere af- og pålæsning, et firkantet og stort lastrum, for en optimal opbevaring af varer og en lastevne helt op til 1.550 kg.

Helt nye motorer.

Fiat Ducato er udstyret med helt nye dieselmotorer som overholder de nyeste regler for Euro 6D.

De nye Multijet3-motorer reducerer vægten og kan derfor forbedre ydeevnen og reducere brændstofforbruget og CO2-emissionen. De nye dieselmotorer har også et lavere støjniveau.

Motorerne fås i fire versioner og med den velkendte 9-trins automatgearkasse.

Fiat Ducato

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Fiat Professional samarbejdspartner i Kolding, Skejby og Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Fiat Professional og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Salgselev, varebiler
Clemmen Svendsen
Salgsrådgiver
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler

Bestil en prøvetur

Fiat Ducato

Fiat Ducato CTA
Scroll to Top