Høj kvalitet, kørekomfort og kvik.

Opel Combo varebil er rummelig, fleksibel og har utallige smarte sikkerhedssystemer og den nyeste førerteknologi. Varevognen er kompakt udvendigt, men imponerende rummelig inde – med en imponerende lastelængde på 3.440 mm. Med en maksimal lastvolumen på op til 4,4 m har Combo rigelig plads til at imødekomme alle dine behov. Også når det gælder transport af store genstande.

Interiøret er behageligt og rummeligt – med en lodret siddeposition, utallige opbevaringsmuligheder, intuitive knapper og masser af fleksibilitet er Opel Combo en ægte multitasker. Passagersædet ved Flexcargo, giver plads til tre personer i kabinen. Ret bænken op, eller fold den helt ned for at udvide lastepladsen. Du kan også ændre bænken til et bord, hvilket gør bilen til et praktisk, mobilt kontor.

Et hav af muligheder.

Combo fås i to længder: Den korte variant L1 på 4,4 meter og den lange L2 på 4,75 meter, der har ekstra plads til lasten.

Vælg mellem flere kraftfulde og effektive benzin- og dieselmotorer – automatgear eller manuelt gear samt enkelt- eller dobbelte skydedøre.

Skal du bruge en lukket bagklap eller med bagrude med øget synlighed?

Vi tilpasser din Opel Combo efter dine behov.

Få et tilbud tilsendt

Opel Combo CTA
Opel Combo

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Opel Combo

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Opel samarbejdspartner i Kolding, Risskov og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Opel varebiler og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Erhvervsrådgiver, varebiler
Simon Bøjstrup
Erhvervskonsulent, varebiler
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler

Bestil en prøvetur

Opel Combo

Opel Combo CTA
Scroll to Top