Fiat Professional

Dobló og E-Dobló

Vejl. pris fra 186.990 kr.

Fiat Dobló

Fiat Dobló giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige slags drivmidler, diesel og el. Hvis du foretrækker diesel, kan du vælge mellem to motorer: en med 100 hestekræfter og manuel gearkasse eller en med 130 hestekræfter med en 8-trins automatgearkasse. Begge motorer er godkendt efter de nyeste miljøstandarder (Euro 6.4) og har en cylinderstørrelse på 1.499 liter.

Dobló fås i to forskellige størrelses varianter: L1H1 og L2H1. L1H1 kommer med et varerum på 3,8 m3 (Ved brug af Magic Cargo). I Varerummet kan der gøres brug af den imponerende nyttelast på 493 kg. Bagpå kan der også monteres træk, der kan trække maks. anhængervægt u/m bremser 690/1.350 kg. L2H1 kommer med et varerum på 4,4 m3 (Ved brug af Magic Cargo).  En nyttelast på hele 800 kg. Og et træk, der kan trække maks. anhængervægt u/m bremser 740/1.000 kg.

Men Dobló fås også som en elektrisk varevogn: E-Dobló. E-Dobló giver dig en effektiv og miljøvenlig køreoplevelse med en rækkevidde på op til 275 km (WLTP).Den kraftfulde motor leverer 136 hestekræfter, og præsterer en maksimal hastighed på 135 km/t. E-Dobló er blevet gjort praktisk og effektiv da den nu kan lade med 100 kW DC – det betyder at E-Dobló kan lade fra 0-80% på bare 32 minutter. 

Ligesom dieselversionerne kommer E-Dobló også i to forskellige størrelser: L1 og L2. Dog har Fiat formået at skabe et lastrum, der er identisk med de dieseldrevene. Lastrummet er nemlig henholdsvis 3,8 og 4,4 m3. (Ved brug af Magic Cargo). Nyttelasten er blevet forbedret og må køre med 670 kg (L1) og 630 kg (L2). Anhængertrækket er også imponerende for klassen og må løfte hele 750 kg for både L1 og L2.

Komfort og modulopbygning

Al pladsen i Fiat Dobló er skræddersyet til dine behov. Den er alsidig og modulopbygget, og kan fås med forskellige sædefordelinger, hvilket giver dig maksimal komfort under kørsel samtidig med, at du kan transportere dine varer.

Der er også lagt stor vægt på akustisk komfort, så støjniveauet i kabinen er reduceret.

Bygget til erhvervslivet.

Fiat Dobló

Magic Cargo.

“Magic Cargo”-funktionen øger fleksibiliteten af indretningen. Med mulighed for at ligge det ene sæde ned i kabinen øges lastkapaciteten med 0,5 m3 , så du kan transportere op til 4,4 m3 og op til hele 3,44 m lange genstande.

Fiat Dobló

Magic Mirror.

Innovationen er i top i den nye Dobló med sikkerhed og køreassistentsystemer på topniveau. Udstyret med flere kameraer får du mulighed for at se 3 forskellige vinkler på det 5″ digitale bakspejl, der gør de små manøvrere let som ingenting.

Fiat Dobló

Sikkerhed i top.

Sikkerheden er i top på Dobló, med hele 17 avancerede aktive og passive sikkerhedssystemer. Og med assistenter som fartpilot, Hill Hold Control, Emergency Brake System, regn- & lyssensor og P-sensorer, er du altid i de bedste hænder. 

Ønsker du et tilbud?

Fiat Dobló
Fiat Dobló og E-Dobló

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig.​

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Fiat Professional samarbejdspartner i Kolding, Skejby og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Fiat Professional og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Salgselev, varebiler
Clemmen Svendsen
Salgsrådgiver
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler

Bestil en prøvetur

Fiat Dobló

Fiat E-Dobló
Scroll to Top