Klar til enhver udfordring

Fiat Doblò

Vejl. pris fra 186.990 kr.

Skabt til din virksomhed

Fiat Doblò giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige slags drivmidler, diesel og el. Hvis du foretrækker diesel, kan du vælge mellem to motorer: en med 100 hestekræfter og manuel gearkasse eller en med 130 hestekræfter med en 8-trins automatgearkasse. Begge motorer er godkendt efter de nyeste miljøstandarder (Euro 6.4) og har en cylinderstørrelse på 1.499 liter.

Doblò fås i to forskellige størrelses varianter: L1H1 og L2H1. L1H1 kommer med et varerum på 3,8 m3 (Ved brug af Magic Cargo). I Varerummet kan der gøres brug af den imponerende nyttelast på 493 kg. Bagpå kan der også monteres træk, der kan trække maks. anhængervægt u/m bremser 690/1.350 kg. L2H1 kommer med et varerum på 4,4 m3 (Ved brug af Magic Cargo).  En nyttelast på hele 800 kg. Og et træk, der kan trække maks. anhængervægt u/m bremser 740/1.000 kg.

Men Doblò fås også som en elektrisk varevogn: E-Doblò. E-Doblò giver dig en effektiv og miljøvenlig køreoplevelse med en rækkevidde på op til 275 km (WLTP). Den kraftfulde motor leverer 136 hestekræfter, og præsterer en maksimal hastighed på 135 km/t. E-Doblò er blevet gjort praktisk og effektiv da den nu kan lade med 100 kW DC – det betyder at E-Doblò kan lade fra 0-80% på bare 32 minutter. 

Ligesom dieselversionerne kommer E-Doblò også i to forskellige størrelser: L1 og L2. Dog har Fiat formået at skabe et lastrum, der er identisk med de dieseldrevene. Lastrummet er nemlig henholdsvis 3,8 og 4,4 m3. (Ved brug af Magic Cargo). Nyttelasten er blevet forbedret og må køre med 670 kg (L1) og 630 kg (L2). Anhængertrækket er også imponerende for klassen og må løfte hele 750 kg for både L1 og L2.

Fiat E-Doblò

Fiat E-Doblò er designet til at opfylde de moderne krav til erhvervskørsel og kombinerer rummelighed med høj energieffektivitet:

  • Fleksibilitet: Med sit rummelige bagagerum og fleksible sædekonfigurationer, kan E-Doblò nemt tilpasses forskellige transportbehov.
  • Effektivitet: E-Doblò tilbyder en imponerende rækkevidde på en enkelt opladning, hvilket sikrer, at daglige leverancer og erhvervskørsel kan udføres uden bekymringer om rækkevidde.
  • Teknologi: Udstyret med avanceret teknologi for at forbedre både sikkerhed og køreoplevelse, inkluderer E-Doblò alt fra navigationssystemer til sikkerhedssystemer, der beskytter både chauffør og last.

Kontakt nærmeste P. Christensen forhandler og få tilpasset Doblò til din virksomhed.

Bygget til erhvervslivet

Fiat Doblò

Magic Cargo

“Magic Cargo”-funktionen øger fleksibiliteten af indretningen. Med mulighed for at ligge det ene sæde ned i kabinen øges lastkapaciteten med 0,5 m3 , så du kan transportere op til 4,4 m3 og op til hele 3,44 m lange genstande.

Fiat Doblò

Magic Mirror

Innovationen er i top i den nye Doblò med sikkerhed og køreassistentsystemer på topniveau. Udstyret med flere kameraer får du mulighed for at se 3 forskellige vinkler på det 5″ digitale bakspejl, der gør de små manøvrere let som ingenting.

Fiat Doblò

Sikkerhed i top

Sikkerheden er i top i Doblò, med hele 17 avancerede aktive og passive sikkerhedssystemer. Og med assistenter som fartpilot, Hill Hold Control, Emergency Brake System, regn- & lyssensor og P-sensorer, er du altid i de bedste hænder. 

Bestil en prøvekørsel her
Fiat Doblò
Priser på Fiat Doblò

Komfort og modulopbygning

Al pladsen i Fiat Doblò er skræddersyet til dine behov. Den er alsidig og modulopbygget, og kan fås med forskellige sædefordelinger, hvilket giver dig maksimal komfort under kørsel samtidig med, at du kan transportere dine varer.

Der er også lagt stor vægt på akustisk komfort, så støjniveauet i kabinen er reduceret.

Skræddersy Doblò til dit firma

Fiat Doblò giver en unik mulighed for at tilpasse køretøjet til din virksomheds behov og præferencer. Med mange skræddersyede muligheder kan du designe dit ideelle erhvervskøretøj fra bunden:

  • Indretning: Vælg fra en række sædekonfigurationer og opbevaringsløsninger for at maksimere den interne plads og effektiviteten af dine varers transport.
  • Branding: Gør dit køretøj til et rullende visitkort med mulighed for tilpasning af firmalogoer og branding, der reflekterer din virksomheds identitet udadtil.
  • Teknologi: Integrer avanceret teknologi for at understøtte dine daglige operationer, inklusiv navigation, sikkerhedssystemer og brugertilpassede infotainment-løsninger.

Vi forstår betydningen af at have det rette værktøj til jobbet. Kontakt os for en dialog om, hvordan vi bedst kan tilpasse en Fiat Doblò til dig.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Vi er klar til at hjælpe dig

Hos P. Christensen er vi din rådgivende Fiat Professional samarbejdspartner i Kolding, Skejby og på Østerbro.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Fiat Professional og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Mød vores erhvervsteam her.

Casper Olesen Sørensen
Erhvervsrådgiver, varebiler
Jan Risborg Knudsen
Salgsrådgiver
Peter Christoffersen
Salgsrådgiver
Peter Sørensen
Salgschef
Peter Rasmussen
Afdelingsleder
Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent, varebiler
Bestil en prøvekørsel her
Oplev Fiat Doblò
Fiat E-Doblò
Scroll to Top