Nye standarder inden for sværgodstransport. Arocs 250 ton.

For Arocs 250 ton er det ikke svært at transportere tung last. Oplev de nye standarder inden for sværgodstransport, når det gælder komfort, ydelse og fleksibilitet.
Arocs har det hele og løser selv de vanskeligste opgaver.
Du får masser af rå muskelkraft fra trækstærke drivlinekonfigurationer. En robust chassis-, affjedrings- og rammekonstruktion sørger for, at den enorme power altid bliver effektivt overført til underlaget.

Uanset om du kører sættevognstrækker, ladvogn, betonblander eller tippeladskøretøj, så gør Arocs arbejdet effektivt og rentabel.
De bomstærke Euro VI-motorer har et lavt brændstofforbrug. Komponent for komponent er alt konstrueret solidt og vedligeholdelsesvenligt, så du får lange serviceintervaller og nye standarder inden for effektivitet i byggebranchen.

Arbejds- og opholdskomfort.

Arocs 250 ton er specielt konstrueret til transport af særlig tung og stor last.
Den tunge last kræver fuld fokus og komfort til chaufføren – det sørger Arocs også for! Derfor tilbyder vi førerhuse med præcis den arbejds- og opholdskomfort, som er nødvendig i forbindelse med tunge transportopgaver.

Oplev bl.a. systemer som 16-trins gearskifteautomatik fra Mercedes PowerShift 31 og anvendelsesoptimerede køreprogrammer og køre- samt ekstrafunktioner, der kan aktiveres målrettet.

Forespørg prøvekørsel

Arocs_250t
Konfigurator

Konfigurer din drømmelastbil hjemme fra sofaen.
Nu kan du selv designe din lastbil. Via lastbilkonfiguratoren kan du sidde derhjemme eller på kontoret og selv sammensætte en Mercedes-Benz lastbil lige efter dine ønsker og behov.

Konfiguratoren indeholder modellerne Actros, Antos, Arocs og Atego – og alt udstyr er beskrevet detaljeret i tekst og billeder. Når du har sammensat din drømmelastbil genereres automatisk et teknisk datablad med alle informationer. Derefter kan du sende en forespørgsel til os.

Vores specialister vender tilbage hurtigst muligt og hjælper dig med at gøre din lastbildrøm til virkelighed.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Send en forespørgsel her

Oplev Arocs 250 tons

Mercedes-Benz Arocs 250 t