Atego

Entreprenørkørsel. 7,5-16 ton.

Mercedes Atego

Atego - til enhver entreprenøropgave, byggeplads og til køreturen derhen.

Mercedes Atego giver dig mere af det hele: Mere effektivitet, flere anvendelsesmuligheder, ustoppelig driftssikkerhed og en rendyrket rentabel motor.
Uanset hvilken entreprenør-opgave du skal have lavet og uanset hvilken konfiguration du vælger til din lastbil, så er Atego en solid samarbejdspartner til dit projekt.

Den lave indstigning gør distributionskørsel til en leg. Og med ekstra mange ekstraudstyrsdetaljer og konfigurationsmuligheder er Mercedes Atego også helt suveræn, når det handler om at dække individuelle behov inden for distributionskørsel og entreprenøropgaver.

Fra ekspert til ekspert.

Mercedes Atego er samtidig en ergonomisk rigtig, maksimalt sikker og ekstremt komfortabel arbejdsplads drevet frem af en brølende trækstærk Euro VI-motor.

Derudover sikrer RoadEfficiency kombinationen af lave totalomkostninger med høj sikkerhed og en høj udnyttelsesgrad – som giver dig og din virksomhed fuld transporteffektivitet.

Forespørg prøvekørsel

Mercedes-Benz Atego
Konfigurator

Konfigurer din drømmelastbil hjemme fra sofaen.
Nu kan du selv designe din lastbil. Via lastbilkonfiguratoren kan du sidde derhjemme eller på kontoret og selv sammensætte en Mercedes-Benz lastbil lige efter dine ønsker og behov.

Konfiguratoren indeholder modellerne Actros, Antos, Arocs og Atego – og alt udstyr er beskrevet detaljeret i tekst og billeder. Når du har sammensat din drømmelastbil genereres automatisk et teknisk datablad med alle informationer. Derefter kan du sende en forespørgsel til os.

Vores specialister vender tilbage hurtigst muligt og hjælper dig med at gøre din lastbildrøm til virkelighed.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Send en forespørgsel her

Oplev Atego

Mercedes-Benz Atego