FUSO_canter

Der findes også en Canter til dig

FUSO Canter

Der findes en FUSO Canter til enhver udfordring.

Vidste du, at Daimler ejer over 89 % af Mitsubishis bus- og lastbildivision Fuso? Derfor er FUSO på mange måder den nye dreng i klassen for mindre lastbiler  – til enhver udfordring. Her kan du opleve den smidige FUSO Canter CITY til leveringskørsel i byerne, den robuste LOADER til tonstung last, den fleksible 4×4 til kørsel i vanskelligt terræn, samt den smarte FUSO Canter HYBRID, når du har fokus lav emission.

Med køreegenskaber som en personbil, uafhængigt hjulophæng, lav indstigningshøjde, samt rummelig og lyddæmpet kabine er FUSO Canter komfortabel og dynamisk som få. Både diesel- og hybridmotorerne sætter helt nye tekniske standarder med den mest moderne commonrail-teknologi, variabel turbogeometri, avanceret udstødningsrensning og en række andre innovative detaljer.

Næsten som en fleksibel bybil.

Vi er ret vilde med FUSO Canter!

Det er en mindre, kompakt, stærk og fleksibel lastbiler. Den kan løse mange opgaver, fordi den er så lav – derfor kan den nemt komme rundt i byerne der, hvor almindelige lastbiler ikke kan.

Derfor er den oplagt til distribution i byerne, og en oplagt bil til håndværkere f.eks. murer, som har brug for den robusthed og manøvredygtighed, som en Canter tilbyder.

Book prøvekørsel

FUSO_canter

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 70 202 203

Send en forespørgsel her

Oplev FUSO Canter

FUSO_canter