E-klasse cabriolet AMG

E-Klasse cabriolet AMG

Mercedes-AMG

AMG og sommerstemning. Hver dag.

Oplev Mercedes-AMG E-Klasse cabriolet med den markante AMG-udstråling, de nye knivskarpe forlygter og AMG designelementer. Takket være opgraderet design og de nye designo lakeringer, udstråler cabriolet’en nu endnu mere lyst til performance og sanselig glæde ved kørsel uden tag. 

Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ cabriolet får dig til at slappe af med det fascinerende intuitive cockpit, det nyeste infotainmentsystem MBUX, aktuelt AMG Performance-rat, innovative komfortfeatures og som ekstraudstyr et lækkert sædeindtræk i nappalæder sort/titaniumgrå pearl med røde kontrastsyninger.

AMG starter allerede ved fronten.

Når du ser Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ cabriolet vil du hurtigt kunne genkende AMG-traditionen.

Den demonstrerer endnu mere dynamik, allerede ved frontpartiet. Blikket fanges med det samme af den særlige AMG kølergrill i A-form, det mere sportslige frontskørt med speciel frontsplitter i krom og modificerede luftindtag samt det mere knvskarpe forlygtedesign.

Forespørg prøvekørsel

E-klasse cabriolet AMG - sort
E-Klasse cabriolet AMG
Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf.+45 70 202 203

Mercedes-AMG

E-klasse cabriolet AMG

Mercedes-Benz Serviceaftale - trygt, smart, enkelt.

Vær sikker på, at du overgiver din nye Mercedes-Benz i de bedste hænder i forbindelse med service og vedligeholdelse. Vælg den Mercedes-Benz servicepakke, der er den rigtige til dine behov, og opnå fuldkommen ro i sindet. Vores servicepakker hjælper dig med at kontrollere dine udgifter med henblik på nem planlægning, imens værdien af din bil øges ved hjælp af fremragende serviceeftersyn med originaldele.

Interiør

Mercedes-Benz User Experience.

Oplev det imponerende multimediesystem MBUX. Det giver dig en individuel tilpasset brugeroplevelse med bl.a. intelligent stemmekontrol og mulighed for automatiske over-the-air-softwareopdateringer og touchpad/touchscreen til indstilling af f.eks. navigation og andre personaliserede tjenester. Skift radiostation, send SMS, lyt til SMS, få vejrudsigten eller find den hurtigste vej hjem ved at sige "Hey Mercedes".

Oplev E-Klasse cabriolet AMG

Vores AMG-specialister er klar til at hjælpe dig.

Vi er din rådgivende samarbejdspartner.

Vores dygtige salgskonsulenter er uddannede i Mercedes-Benz & AMG – og kan rådgive dig i alt fra model og udstyr til finansiering og leveringsmuligheder.

Scroll to Top